![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
paypal ile ödeme yapamıyorum...
merhaba
daha önce ebaydan paypal aracılığyla defalarca alışveriş yaptım.Hatta sonuncusu 10 gün önceydi.Bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım,acil yardımcı olursanız çok sevinirim. önce ödeme kısmına girdim paypal kullanıcı adımı ve şifremi girdim.ödeme sayfasında bana ''You may not use a credit card to fund this payment. Please use a bank account.'' şeklinde bir uyarı geldi.Aşağıya paypalda kullandığım kredi kartı bilgilerimi girdim bukezde''This credit card is already registered in your PayPal account.'' diye bir uyarı geldi.Bundan sonrada işlem yapmama izin vermiyor.Paypala mail attım ama 2 gündür cevap yazmıyorlar. Bu konuda sizlerden acil yardım bekliyorum.Çok teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Paypal'ın ya da kartınızın bir problemi yok, satıcı paypal seçeneği koymamış satışına Banka transferi istiyor... Satıcı ile görüşün... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
aynı şekilde sorunu satıcıya bildirdim.Bana son 2-3 gündür paypalın güncelleme yaptığını aynı sorunla birçok müşterisinin karşılaştığını belirtti.1-2 gün daha deneyin,yine oda ebayla veya kartımla ilgili bir sorun olmadığını belirtti.Eğer paypalla olmazsa başka yolla denersiniz dedi.
Ve bugün ebayı açtığımda kendi özel alanımın tamamen silindiğini farkettim.Ama 1 saat sonra düzeldi.Neler oluyor anlam veremiyorum... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
odeme yapamıyorum
odeme yapamıyorum
-------------------------------------------------------------------------------- have couponsor gift certificates? enter a redemption code below bu kod boslugunu ne yazacagım tskkrlr |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
PAYPALA ÖDEME YAPMA SORUNLARi
Bugün ebayden ürün kazandım.send moneye geliyorum pay for ebay itemse giriyorum.Ödeyeceğim item için paye tıklıyorum .gelen sayfadan devama basıyorum ve takılıyor sayfayı yükleyemiyor.Sorun ne olabilir acaba acil yardım???
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bir süre bekleyip tekrar deneyin netice alamazsanız durumu paypal'a bildirin. Ebay üzerinden PAY NOW yaparak denedinizmi ?
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hocam pay now danda denedim,send money kısmındanda durumu satıcıyada bildirdim acaba paypal acc bir problem warmı diye cevap bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bir 2 sefer benimde başıma gelmişti o gün vazgeçtim ertesi gün denediğimde oldu.
|
|
|
|
#9 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Oraya bir şey yazmayın aşağı taraftaki bölümden işleme devam edin.
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
alt taraftan ilerleme yapacak bi yer kalmıyor oraya kod yazmam gerekiyor bos bırakıp pay tusuna basarsam soyle bir hata veriyor This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.
Bu mesaj en son " 04-27-2007 " tarihinde saat 12:20 AM itibariyle memolucky tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|