![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Bankasya kredi kartı (visa)
Bank asya kredi kartı nı Verfied yapmaya çalışırken böyle bir sorun oluyor.
Enroll in PayPal's Expanded Use Program We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card. PayPal offers an Expanded Use option to help you get the most out of your PayPal account. ne yapmalı da bu kartı açmalı.. (müşteri hizmetleri yardımcı olamıyor..!!! kart mail order şu bu hepsine alenen açık..) haydaaa.. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
nausica son üç rakam değil kredi kartı ekstrendeki paypal ödemesi olan 1,95$ lık kısımda yazan 4 numarayı girmen lazımdı şu an krtın paypal tarafından deaktif edilmiş. Tekrar aktif edebilmek için çeviri bölümündeki örnek metinler bölümünde yazan yazıyı paypala gödermen lazım aynı kartı kullanmak istiyorsan. Paypal güvenlik gerekçesiyle kartı deaktif etmiş sistemde.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Catris cok tesekkurler
, o zaman o metni gondereyim paypala nasıl sınırlerım bozuldu hıc yoktan basımıza ıs acıldı üff |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
catris paypala giriyorum contact us a filan tıkladım o maılı gondermek ıcın ama soyle bı uyarı cıkıyor :
We are unable to complete your request at this time. Please click Retry or try again later. We apologize for the inconvenience. Message 3004 Return to the homepage mesajı mesela info@paypal.com a gondersek olmaz mi? sanırım kendı paypal hesabımdan mesaj da yollayamıyorum sız nerden gonderıyorsunuz mesajı? tesekkurler |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yanlış sayfadasın muhtemelen..sayfanın başında amerikada kayıtlı bir banka için hesap ekle yazıyor. |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
ödeme yapamıyorumm
arkadaslar link asagıda ödeme yapamadıgım gibi satıcıyada ulaşamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımm
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll....cWON.m313.lVI
|
|
|
#87 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
international shipping details bölümünde en altta shipping yapılmayan ülkeler içinde Türkiye de var o yüzden göndermezler sanırm.. ödemeyide yapma zaten satıcıyla anlaş..
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardım
Alıntı:
yolladığınız bu sorun bende oldu nasıl çözdünüz. yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar |
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhaba sizin yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar |
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardımmmmmmmmmmm
merhaba bende bu şekilde bir yazı çıkıyor mail yollasam olur mu? kredi kartı ekstre yollasam olur mu lütfen yardım
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience. -------------------------------------------------------------------------------- Why is my account access limited? Your account access has been limited for the following reason(s): Nov. 19, 2007: Our system requires further account verification. (Your case ID for this reason is PP-368-515-472.) Restriction Appeal -------------------------------------------------------------------------------- PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing. Please submit each of the following documents: - Proof of address Utility Bill Please make sure that the documentation you provide is valid and legible. If we do not receive all of the requested documents and information indicated within 7 days, we will be unable to complete the application review process. Note: This information will not be shared with any third parties. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|