![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#71 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Başarılı
Arkadaşlar,
arkadaşımızın gösterdiği gibi bir arkadaşın alışverişini yaptık ve SONUNDA OLDUUUUU... Arkadaşa teşekkürler.. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#72 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
fredy2'ye teşekkür edin.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ödeme yaparken tekrar aynı sorunla karşılaştım.böyle bir yazı gelıyor ekrana.sebep nedir acaba.
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
skomind'e çook teşekkürrr ederim.
Ben de özellikle skominde teşekkür için girdim , paypal kendine bir kazanç kapısı bulmuş parayı kendi çeviriyor komisyonu alıyor.
Ben de convertion tipini değiştirdim , paypala mail atmıştım ama skomind saolsun cevap vermelerine gerek kalmadı:-)) |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
paypalda ödeme sorunu yaşıyorum
merhaba arkadaşlar
bu konuda bir başlık var mı diye baktım ama bulamadım. eğer varsa ben göremediysem şimdiden özür dilerim. paypal üzerinden defalarca ödeme yaptım ancak 2 gündür sürekli ödeme yapma kısmına geçtiğimde ''You may not use a credit card to fund this payment. Please use a bank account.''yada To send more than your sending limit, add a Mastercard, Discover, or American Express card and enroll in PayPal's Expanded Use Program" şöyle bir mesaj çıkıyor kart bilgilerimi yeniden giriyorum ADD CARD kısmına tıklıyorum bu sefer This credit card is already registered in your PayPal account. Use "Update" button if you want to update existing credit card information. diye bir mesaj çıkıyor. update işleminide yaptım ama sürekli aynı şey çıkıyor. cancel diyip çıkmaya çalışırsamda Add a Bank Account in the United States yazan bir bölüme yönlendiriyor. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden tşkler Bu mesaj en son " 10-02-2007 " tarihinde saat 09:25 AM itibariyle ilknur tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar merhaba bısı sorucam,simdi bi urune teklif verdim aslında almıcaktım ıste kargoyu hesaplamak ıcın buy it now a tıklamıs bulundum, urun bana kaldı
neyse ben almıcaktım bır arkadasımın da bu urune acayıp ıhtıyacı vardı, kendısıne soyledım tmm ben alim dedi,neyse arkadasımı paypala uye yaptık, maıl ordera actırdık kartını, benım ebay sıfremı ona verdim, girdi urune bakti filan, ama bi turlu odeme yapamadik, paypal cok yavasti bugun ve sayfa goruntulenemiyor diyordu surekli,arkadasım paypal sifresini ve mailini bana verdi aksam sen dene diye, urunun adres kismini da duzenledik arkadasin is adresi olarak simdi tekrar denedim, hani pay kismina tiklayinca arkadasimin paypal mailini ve onun sifresini giriyorum ama soyle bir uyari cikiyor : Email: Please enter a valid email address. It must be in the format: username@domain.com. Your email address is different from your eBay ID. Shop without sharing your financial information. When you pay with PayPal, your credit/debit card and bank account numbers are never seen by the seller or merchant. Your financial information stays safe. Plus, you get extensive protection against unauthorized payments sent from your account. bir turlu olmuyor neden acaba? baskasinin kartiyla kendı ebay hesabinizdan bisi aldiniz mi hic? ben sanırım joker arkadasımız baskasının kartıyla bısıler almıstı dıye bılıyorum nıye boyle oldu yaa? kızın cok ıhtıyacı vardı bu urune, iptal ettirebilirim ama alsak cok iyi olucaktı ![]() |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
tmm o @ ısaretını koymamıstım sora duzelttım yine olmuyor yaaa üffffffffffffff
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kendi ebay kullanıcı adın ve email adresin farklı. kendi hesabından kendi kartınla alabilirsin gibi bişiler söylüyor ilk mesajda. güvenlik için diyor.
ben öyle anladım. bu arada arkadaşlar paypal da sınırlamayı nasıl kaldıracağız. bende 50 $ üstü alım yapamıyorum . sınırlıyor. sizler nasıl hallettiniz sınırlamaları. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
catris tesekkurler, simdi kendi kartimla odeme yapmaya calisiyorum soyle diyor:
Enter Expanded Use Number Some information is incorrect or missing. Please correct your entries and try again. When you began enrollment in PayPal's Expanded Use Program, we charged a $1.95 USD fee to your card. Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a $1.95 USD charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement. Please enter your unique Expanded Use Number below: Credit Card: XXXX-XXXX-XXXX- xxx Charged: Aug. 6, 2007 Expanded Use Number: (four digits) ( buraya son 3 rakamı yazıyorum yıne olmuyor After you successfully enter your Expanded Use Number, we will give you a $1.95 USD bonus on the first PayPal payment you send. napabilirim |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar neyse ıste son 4 rakamı yazdım o zaman da soyle bı metin cıktı
This credit card has been deactivated for use on PayPal. Please add a different credit card. If you would still like to use this card, please fax us a copy of your driver's license or other photo I.D. along with a copy of the credit card statement. The credit card statement should show at least the last four digits of the card number and your name and street address. (The name and street address must match the name and address registered to your PayPal account.) You must use this form for your fax cover sheet.* *Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay processing your faxed items. The safety and security of your bank account information is protected by PayPal. We protect against unauthorized withdrawals from your bank account to your PayPal account. Plus, we will notify you by email whenever you deposit or withdraw funds from this bank account using PayPal. Adding a bank account is the first step towards becoming Verified. Learn more ?? anlamadım |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|