![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#131 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#132 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
nasıl ödeme yapacam.d.zone
d.zone adlı satıcıdan.bir foto mak. için hemen al yapdım.paypal sayfasına geldi ürünün ödemesi .
fakat pay. seçeneğini tıklayınca amerikan banka hesabı istiyor .nasıl yapacam lütfen yardım |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
lütfen yardım.ödeme nasıl yapacam.
d.zone adlı satıcıdan ürün aldım. pay pald a gözüküyor pay. seçeneğini tıklıyorum .maerikan bankası istiyor ansıl yapacam.ödeme yapmak için ne yapmamm lazım
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ikinci bir seçenek paypal send money ile 25gbp ler halinde oda olmazsa 20gbp 5-6 kerede yollamak parçaparça yani 25 yazınca yandaki kutudan GBP British pound u seçmeyi unutma ![]() |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
bende ödemeyi yaptım satıcıya. ürün elime oluştuktan sonra satıcıya onay verme varmı gittigidiyordaki gibi?
yoksa sadece feedback mi verilecek |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
yardımmm
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
2 gündür bu problemi aliyorum. önceden hiç problem yasamiyorumdum alisverislerimde. nolur yardim ![]() |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
slm yardlütfen
2 yıldır paypal kullanıyorum fakat genelde 100 usd altı alım yapıyordum.
geçen bir ürün almak istedim 200 usd üstü paypal ödemeye geldiğimde bu uyarı çıkıyor. '' You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.'' hesapta yeterli parada var. ve şunu söyleyim bu ürünü alırken bu uyarı çıkıyor ama örneğin 10 usd lik bir üründe ödeme yapıyor. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum... |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|