Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-11-2008, 10:42 PM   #131
hurolmak
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: hurolmak is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
ürünü alacağın satıcıya göre değişir. genelde birkaç ödeme şekli ile alışveriş yapabilirsin örneğin;
western union
money gram
paypal-(kredi kartı ile..)
kabul ederse banka havalesi ancak bunu kesinlikle önermiyorum.başın ağrıyabilir..
paypal hariç hangisini önerirsiniz banka havalesi ile ne gibi durumlarda başım ağrır
hurolmak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2008, 10:48 PM   #132
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
hurolmak tafarından gönderildi
paypal hariç hangisini önerirsiniz banka havalesi ile ne gibi durumlarda başım ağrır
en güvenlisi paypal herkes bunu kullanıyor neredeyse %100 güvenli çünkü herhangi bir problem olması durumunda paypal paranı iade ediyor.. diğerleri banka havalesiyle aynı sayılır parayı yatırırsın satıcı malı yollamazsa paypal ile alabilirsin ama diğerleriyle çok uğraşırsın...
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2008, 09:53 AM   #133
arlxl
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: arlxl is on a distinguished road

nasıl ödeme yapacam.d.zone

d.zone adlı satıcıdan.bir foto mak. için hemen al yapdım.paypal sayfasına geldi ürünün ödemesi .

fakat pay. seçeneğini tıklayınca amerikan banka hesabı istiyor .nasıl yapacam lütfen yardım
arlxl is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2008, 09:55 AM   #134
arlxl
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: arlxl is on a distinguished road

lütfen yardım.ödeme nasıl yapacam.

d.zone adlı satıcıdan ürün aldım. pay pald a gözüküyor pay. seçeneğini tıklıyorum .maerikan bankası istiyor ansıl yapacam.ödeme yapmak için ne yapmamm lazım
arlxl is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2008, 10:01 AM   #135
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
arlxl tafarından gönderildi
d.zone adlı satıcıdan ürün aldım. pay pald a gözüküyor pay. seçeneğini tıklıyorum .maerikan bankası istiyor ansıl yapacam.ödeme yapmak için ne yapmamm lazım
geçmiş olsun... bu sadece paypal üyeliğini iptal edince düzeliyor.. hesabında işlem yoksa iptal et yeniden üye ol aynı maili aynı kartı kullanabilirsin...
ikinci bir seçenek paypal send money ile 25gbp ler halinde oda olmazsa 20gbp 5-6 kerede yollamak parçaparça yani 25 yazınca yandaki kutudan GBP British pound u seçmeyi unutma
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2008, 05:26 PM   #136
santanafewer
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: santanafewer is on a distinguished road

bende ödemeyi yaptım satıcıya. ürün elime oluştuktan sonra satıcıya onay verme varmı gittigidiyordaki gibi?

yoksa sadece feedback mi verilecek
santanafewer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-26-2008, 05:42 PM   #137
unsterblch
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: unsterblch is on a distinguished road

yardımmm

You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.

2 gündür bu problemi aliyorum. önceden hiç problem yasamiyorumdum alisverislerimde. nolur yardim
unsterblch is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-24-2008, 11:00 AM   #138
kalenet
Taze Üye

Ünü: kalenet is on a distinguished road

slm yardlütfen

2 yıldır paypal kullanıyorum fakat genelde 100 usd altı alım yapıyordum.
geçen bir ürün almak istedim 200 usd üstü paypal ödemeye geldiğimde bu uyarı çıkıyor.

'' You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.''

hesapta yeterli parada var. ve şunu söyleyim bu ürünü alırken bu uyarı çıkıyor ama örneğin 10 usd lik bir üründe ödeme yapıyor.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
kalenet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-28-2008, 01:08 AM   #139
hknck16
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: hknck16 is on a distinguished road

Alıntı:
kalenet tafarından gönderildi
2 yıldır paypal kullanıyorum fakat genelde 100 usd altı alım yapıyordum.
geçen bir ürün almak istedim 200 usd üstü paypal ödemeye geldiğimde bu uyarı çıkıyor.

'' You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.''

hesapta yeterli parada var. ve şunu söyleyim bu ürünü alırken bu uyarı çıkıyor ama örneğin 10 usd lik bir üründe ödeme yapıyor.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
aynı sorun bendedee var. merakla bekliyorum cevabı
hknck16 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-15-2008, 08:17 PM   #140
nightmare34
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: nightmare34 is on a distinguished road

arkadaşlar paypal hesabıma başkasının kredi kartını eklesem kabul edilir mi? benim limitim yetmiyor ürün için. yaklaşık 400dolar tutuyor. gümrükte takılsa bile vergisini algısını ödedikten sonra çıkarabilirim değil mi?
nightmare34 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık