![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Birde unutmadan ödeme yerinde refund yazıyor yani geri ödenmiş sanırım para..fakat bu para benm kredi kartıma mı geçer yoksa paypal hesabımda görünmesi mi gerekir??işte bu noktada kaldım..acaba kredi kartıma geri yüklenmişmidir para??yardımcı olursanız sewinirim..
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Lütfen Yardim Edin
merhabalar, öncelikle bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler...
ben e-bay ve pay pal a yeni üye oldum. e-bay dan alışveriş yapmak için buy it now a basıyorum açılan ekranda kaç tane almak istediğimi soruyor. 1 tane diyorum ve pay pal a yönlendiriyor. sonra pay pal sayfasına adım ve şifremle giriş yapıyorum. ondan sonra send money e tıklıyorum. orda galiba yanlışlık yapıyorum ki bana wrong item number mesajı geliyor. numarayı kontrol ediyorum. buy it now hemen almak için değil mi sanki açık arttırma bitmemiş gibi bi mesaj geliyor.. derdime derman olabilecek bir bilen varsa çok sevinirim . |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
hata mesajım bu
The eBay Item Number you have entered is invalid. It may be because the item has not closed, does not have a winning buyer, or does not exist. Please check your entry and try again
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
merhaba ben paypal'da yarı aktif durumdayım henuz expan. noyu almadım
fakat ebay'den kazandıgım urun ıcın pay'e tıkladıgımda odeme yapıldı gozukuyor,hesabımdan dusmusmudur |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
This payment cannot be funded with a credit card at this time.
problemi anlayamadım.
ödeme yapmak istediğimde "This payment cannot be funded with a credit card at this time." uyarısı veriyor. banka hesabımda sorun yok. daha dün ödeme yaptım ve sorunsuz işimi bitirdim. ve hatta bugün hemen hesabıma geçirecek şekilde para transfer ettim. satıcıya sorunu anlattım, " paypal üzerinden hesabıma parayı direkt göndermeyi dene" dedi. dediğini yaptım fakat aynı uyarıyı verdi. "This payment cannot be funded with a credit card at this time." bunun sebebi ne olabilir acaba? bu problemi ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekir? |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
veified ama funded
herşey tamam olalı 8 gün oldu ama bu kredi kartıyla şuan para gönderemezsiniz diyor? verified olduğum görünüyor daha ne kadar bekleyeceğim yardım eli uzatın
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
This payment cannot be funded with a credit card at this time
nedir bu arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi? verified olduğum görünüyor herşeyi yaptım expuse no yu onaylattım ama bana bir türlü çekilen 1.95 doları geri yatırmıyor bu önemli değil de onay işlemi tamamlanmadığı anlamaına geldiği için canımı sıkıyor. 8 gün oldu verified olalı
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Allah aşkına usa bank account eklememizi istiyor ama ekleyemiyoruz çünkü hesbımız yok bu sorunu nasıl aşacağız ödeme yapamıyorum biri bir yol höstersin çıldıracağım
![]() |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
ebay'den alışveriş yapmak istiyorum. paypal aracılığıyla öderken taksit yaptırabiliyor muyuz? ya da taksitli ödemenin herhangi bi yolu var mı paypal dışında? ![]() |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende de aynı sorun var senin yazı yazdığın bayağı olmuş eğer çözdüysen banada yardımcı olursan sevinirim açık arttırmadan saat kazandım 4gündür ödeme yapamıyorum kimse bir cvp yazmıyor yardımcı olursan sevinirim |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|