![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#101 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
merhabalar bu sorun bu ayın 8 inde benimde başıma geldi 3 defa sanal kart çıkardım ve sonunda bankamı aradım ve son yaptığım işlemde 4 haneli bi numara vardı onu söyledi ve denedim oldu bence bunu deneyin.
orda size demek istediği sizin bu tarihte sanal kartınızın alışveriş süresi dolmuştur tekrar active hale getirin provizyondaki son alışveriş hesabınızdaki 4 haneli numarayı deneyin... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#102 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Lütfen yardım ;-(
kredi kartı kayıt aşamasında sanal kartımdaki provizyondaki numarayı kastediyorsunuz sanırım ben onu yaptım .Kart profilimde onaylı görünüyor .Ben ebay den bana gelen kazandınız mailinden veya direkt paypal daki ebay items den ödeme yapmak isteyince son aşamada send money diyorum bana orada amerikan bankası eklememi istiyor
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Merhaba,
Burayı bulduğuma çok sevindim, etrafımda hiç ebay meraklısı yokta !! Ebay'e paypal'a üyeyim ve hatta paypal da verified bile oldum ancak ne ebay üzerinden ne de paypaldan ödeme yapamıyorum. Paypal'a mesaj attım ama dönmediler ürün aldım ama ödemelerini yapamıyorum. Adamlara mail attım problemim var diye ama ne kadar beklerler bilmiyorum. verified olduktan sonra ki işlem nedir, bende currency u.s. dollars, balance ise $0.00 gösteriyor lütfen çok acil yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler !! |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar aldığım ürün için ödeme yapmak istediğimde bana şu mesajı veriyor
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using bu ne demek |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ürin aldım ancak ödemeye girdiğimde bir Amerikan Bankası Hesabı eklemem söyleniyor ve bunu geçemiyorum.Bazı arkadaşların başına bu durumun geldiğini gördüm ama nasıl çözüldüğünü belirtmemişler.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ödeme yapmak istediğimde bana
That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card. mesajı veriyor neden acaba |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Cevap verecek kimse yok mu?
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu kart, PayPal sistemine giriş için iptal edildi. Lütfen farklı bir kart ekleyin. sen hem kullanırken bizimle temas kurabilirsiniz.. |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar
Paypalla ilgili çıldırmış durumdayım. Yıllardır kullanıorum sorunsuz ebay ve paypal'ı taa ki bu aralık ayına kadar.Bu aralık ayında kartımın süresi doldu.Bana kartınızı güncelleyin diye mail göndediler fakat dikkate almadım sonra yaparım diye.Daha sonra yeni kartımı kaydettim paypal'a. Şimdi alışveriş yaptım ebayden paypala geçtiğimde önüme bir sayfa çıkıyor ve bu sayfada ya k.kartınızı update edin yada yeni bir kredi kartı girin diyor.Halbuki benim kartım tanımlı paypala ve paypalın sayfasında update diye herhangi birşey yok zaten yeni kart.Bir sürü mal aldım ödemelerini yapamıyorum kafayı yemek üzereyim. Böyle bir durumu nasıl çözebilirim yardım edebilirseniz çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Ödeme Alabiliyormuyum???
arkadaşlar ben çine para yolladım fakat daha sonra mal ellerinde olamdııgı için bana parayı geri yolladılar fakat ben miktarı paypal hesabımda göremiyorum..acaba ne olabilir bana yardımcı olursanız sewinirim..teşekkürler..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|