Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-08-2007, 04:41 PM   #1
freekoray
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: freekoray is on a distinguished road

Question Paypal Account Balance Kullanımı

Merhaba

Bir ürün satışı yaptığımda ya da bir arkadaşımdan paypal yoluyla para aldığımda sanırım bu para balance kısmına ekleniyor buraya kadar normal. Birkaç sorum olacak bu konuda ...

1. Hesabıma gelen para onayımdan sonra anlık olarak balance kısmına ekleniyor mu?

2. Balance'a eklenen parayı bir alışverişte direkt nasıl kullanabilirim? Mesela ebay'den ürün aldığımda ve paypal ödeme sayfasına yönlendiğimde paypal bana balance hesabından kullanmak isteyip istemediğimi soran bir seçenek veriyor mu?

Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Koray
freekoray is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2007, 06:27 PM   #2
bjkli_murat
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: bjkli_murat is on a distinguished road

Question

Alıntı:
freekoray tafarından gönderildi
Merhaba

Bir ürün satışı yaptığımda ya da bir arkadaşımdan paypal yoluyla para aldığımda sanırım bu para balance kısmına ekleniyor buraya kadar normal. Birkaç sorum olacak bu konuda ...

1. Hesabıma gelen para onayımdan sonra anlık olarak balance kısmına ekleniyor mu?

2. Balance'a eklenen parayı bir alışverişte direkt nasıl kullanabilirim? Mesela ebay'den ürün aldığımda ve paypal ödeme sayfasına yönlendiğimde paypal bana balance hesabından kullanmak isteyip istemediğimi soran bir seçenek veriyor mu?

Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Koray

Dostum aynı dertten bende de var. benim de 2 tane paypal hesbım var. birisi verified diğeri değil. unverified olanda 9 dolarlık bi account balancem var ve alışveriş yaptım hiç bişey sormadı ve account balance kısmına dokunmadı. ben ordaki para ile bir kısmını ödeyecek sanıyodum ama hayal kırıklıgına ugradım. Şimdi verified olan hesabıma da 11 dolar geldi ama bu sefer ona güvenip alışveriş yapmaya korkuyorum acaba yine account balance ye dokunmuyacak mı? Ama aklıma bi soru geliyo acaba diğer hesabım unverified die mi account balanceye dokunmadı? yoksa bi alakası yok mu?

Arkadaslar bilenler yardım etsin lütfen, çünkü bu dertten iki kişi mağdur...
bjkli_murat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2008, 11:22 PM   #3
bleed9
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: bleed9 is on a distinguished road

Bende aynı şeyi merak ediyorum. Balance kısmında param olmasına rağmen hala karttan çekiyor. Balance kısmından ödeme yapmayı bilen var mı?
bleed9 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2008, 03:18 AM   #4
aristo
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: aristo is on a distinguished road

Benim alışverişlerde otomatik olarak aldığım bedelden eksiltiliyordu.

$1.95 USD from PayPal balance
$13.55 USD from Mastercard X-xxxx [ More funding options ]
$15.50 USD total

gibi...

Bu mesaj en son " 10-13-2008 " tarihinde saat 05:36 PM itibariyle aristo tarafından düzenlenmiştir....
aristo is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık