![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
aynen üstadım paypal alıcıdan değil satıcıdan kesiyo onu biliyorum. ben akbank la çalışıyorum ilk alışverişimde kur farkı aldılar sonra $ ekstresi istedim bu defa da $456 lık alışverişe $471 yansıtılmış. aradaki fark $15 ve banka bana paypaldan kaynaklanıyo diyo ben hiçbirşey anlamadım bu işten. Bir bilen yardım etsin lütfen
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
![]() arkadaşlar. aldığım saat tam 80 dolar 22 dolar da kargosu toplam 102 dolardı. ödemem gereken para 125,46 ytl idi. fakat kredi kartı hesap extremde 131,25 ytl olarak gözüktü. arada 5,79 ytl fark vardı. nedenini buldum
100 dolarda 4,632 dolar komisyon ödemiş oluyorsunuz. toplam 104,632 dolara geliyor. eğer fortis, city bank veya hsbc kullananlar varsa bu fark yok denecek kadar azalıyor. çünkü global bankalar bu farkları gözetmiyor. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Kallavi Üye
|
buradaki döviz kuru ile amerikadaki döviz kuru farklı ben bankaya sordun onlar bu şekilde açıklama yaptı, bende 192 dolarlık bir ürün aldım 247,70 ytl.para kesmişler . 1290 ytl.den bozmuşlar almış olduğun firmayla ilgiymiş bu.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
benim alışverişim 70.98 USD tutmuş. bonus sanal kartıma 88,90 YTL olarak geçmiş. yani 1.25 ytl'den hesaplanmış. o gün 1.23 falandı dolar. büyük bir fark yok gibi bende.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
dün hesap kesim tarihimdi. adamlar en yüksek kur miktarından hesaplayıp öyle yansıtmış ekstreye ücreti. 88 lira oldu 92 lira
1.29'dan heaplanmış. demek ki alışverişleri de hesap kesim tarihinden bir gün önce falan yapmak lazım. dolar 3 günde 2 liraya falan çıksaydı alet 140 liraya gelecekti demek ki. kısacası 87 liraya mal olan ürün hesap kesim tarihinde 92 lira oldu. 5 lira zarar. Bu mesaj en son " 03-30-2008 " tarihinde saat 01:21 PM itibariyle painkill tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Bu ayki hesap kesim tarihinde doların 1.40 a fırlamasıyla Garanti bankası fırsatçılığını konuşturup doları 1.47 den göstermiş.
Toplam 2.300 ytl lik siparişimde 250 Ytl lik artış olmuş... Faizi uygulamayan bir banka kartı önerisi var mı ? Borcu kapatıp iptal ettireceğim. ( avusturalya doları değer kaybetmesine rağmen onları da amerikan dolarına çevirip işlem yapıyorlarmış, onlarda artmış... ordan da ayrıca para kazandılar. ) |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
kriz nedeniyle ülkemizde dolar azaldı ve dolar kuru iyice sapıttı.
ben bi süre için alışverişi kestim ![]()
|
|
|
|
#48 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Kim demiş bağımsız bir ülkeyiz diye. Adamlar batıyor, biz de batıyoruz...
Biz battığımızda adamlara bir şey olmuyor. Dışa bağımlı olmanın cezasını çekerek yaşıyoruz... ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|