Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-12-2007, 01:44 PM   #21
seytan666
Üye

seytan666 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: seytan666 is on a distinguished road

Bugün Garantiyi aradigimda.. Müsteri hizmetlerinden öğrendiğimi size aynen aktariyorum...

Alisveris tarihinde yapmis oldugunuz kur değil Hesap kesim tarihindeki TCMB kurunun esas alinarak kredi kartiniza yansitilacaktir..

Burada isimiz biraz dua ya kaliyor oda.. Kur un hesap kesim tarihinde yükselmemesine kaliyorr...dedigimde de müşteri hizmetleri yetkilisi nin bana verdiği cevap o sizin riskiniz dedi... bu cevap cok iyi geldi dondum kaLdim

hadi bakalim AUD benim kartin hesap kesim tarihinde kac para olucakk

dün itibari ilee 1,13310 di kurr
bakalim ne olucak
seytan666 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-12-2007, 02:07 PM   #22
Burakcan
Kallavi Üye

Burakcan kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: Burakcan is on a distinguished road

Burakcan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
seytan666 tafarından gönderildi
Bugün Garantiyi aradigimda.. Müsteri hizmetlerinden öğrendiğimi size aynen aktariyorum...

Alisveris tarihinde yapmis oldugunuz kur değil Hesap kesim tarihindeki TCMB kurunun esas alinarak kredi kartiniza yansitilacaktir..

Burada isimiz biraz dua ya kaliyor oda.. Kur un hesap kesim tarihinde yükselmemesine kaliyorr...dedigimde de müşteri hizmetleri yetkilisi nin bana verdiği cevap o sizin riskiniz dedi... bu cevap cok iyi geldi dondum kaLdim

hadi bakalim AUD benim kartin hesap kesim tarihinde kac para olucakk

dün itibari ilee 1,13310 di kurr
bakalim ne olucak
ama bu çok saçma değilmi belkide sen o gün kura göre yapmıştın alışverişini o zaman garanti köto yoksa hepsi mi böyle ama değil sanırım çünkü hsbc de birkaç gün sonra internet bankacılığında ytl olarak yazıyo aldığım şeyin ödemesi yani o günkünden hesaplıyolar.
Burakcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-12-2007, 02:18 PM   #23
seytan666
Üye

Su anda benim kartimda da YTL görünüyor...ama değisebilirmis.. yani hesap kesim tarihindeki TCMB ye göre...

Arkadaslar SöyLe yapalim..Sizlerde müsteri hizmetleri ile görüsüp olaya bir netlik getirin ki.Hangi banka da ne uygulamasi var bilelim ..
Eski 04-16-2007, 12:30 PM   #24
seytan666
Üye

Bugün internetten kartıma baktigimda ise
123 ytl hesap görünüyor yine bie 2 ytl lik artis varr.. umarim hesap kesimine kadarr AUD cok atmaz...
Eski 11-07-2007, 12:23 AM   #25
cantstandya
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: cantstandya is on a distinguished road

aynı sorunu bende bonus kartımda yaşamaktayım.
epey rahatsız edici. bir şekilde banka soyuyor. her seferinde 4-5 ytl fazla cıkıyor beklediğime göre.
cantstandya is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 01:30 AM   #26
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

hsbc tavsiye ederim. dolarla alışeriş yaptıysanız dolar ödüyorsunuz. kurla murla falan işim yok. extrede dolar olarak geliyor. ayrıca extre tarihini beklemenize de gerek yok, bugün alın yarın gidin kredi kartına döviz yatırın.

Bu mesaj en son " 11-07-2007 " tarihinde saat 01:34 AM itibariyle thegreat tarafından düzenlenmiştir....
thegreat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 02:04 AM   #27
lazurinena
Taze Üye

lazurinena kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: lazurinena is on a distinguished road

Alıntı:
seytan666 tafarından gönderildi
Su anda benim kartimda da YTL görünüyor...ama değisebilirmis.. yani hesap kesim tarihindeki TCMB ye göre...

Arkadaslar SöyLe yapalim..Sizlerde müsteri hizmetleri ile görüsüp olaya bir netlik getirin ki.Hangi banka da ne uygulamasi var bilelim ..

ben daha önce (ilk) alışverişmde cardfinansımı kullandım.Kayıtlı olduğum internet bankacılığında 2 seçenek var USD ve YTL extresi.Güncel harcamalarım bölümünde yapmış olduğum alış-veriş USD olarak görünüyor.Ama extrem çıktığında çıktığı günkü kurdu yanılmıyorsam.çünkü o güne kadar Usd extresi seçeneğinde hep vardı hesap kesiminden sonra USD $ extremde artık harcamam ($ olarak) görünmüyordu...
Eski 11-07-2007, 01:45 PM   #28
cyclone
Aşmış Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: cyclone is on a distinguished road

arkadaşlar soygunla karşıkarşıyayım
paypaldan $272.40 bunun ytl karşılığı 321ytl ekstreme baktığımda çekilen tutar tam tamına 342.87 bu nedir arkadaşlar 21 milyon ne parası. eskiden bu kadar değildi 6-7 ytl civarı dolar düştükçe bunlar artırıyormu nedir!!!!!

Bu mesaj en son " 11-07-2007 " tarihinde saat 01:48 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir....
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 10:39 PM   #29
cantstandya
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: cantstandya is on a distinguished road

world card mı kullanıyorsun ?
ben de bonus var. yine 3 milyon fazladan çekmişler. kur sürekli yüksek dolandırıcılar işte. hesapladım paund un 2600 olması gerekıyor böyle olması için.
cantstandya is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 02:08 AM   #30
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

bende bikere o bankadaki kurdan yemiştim kaziği ogünbügündür onu kulanmiyorum
istceko is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık