Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-29-2008, 04:28 PM   #181
floods
Taze Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: floods is on a distinguished road

merhaba
arkadaş adına üye oldum kredi kartını tanıttım verify ettim henüz paypal 1,95$ i geri yatırmadı ödeme sayfasına geldiğimde abd hesabı girmemi istiyor resimleri ekledim boşgeçince de 2. resimdeki hatayı veriyor 1-2 gün paranın yatmasını mı beklemem lazım yoksa başka bir hatamı var acaba?
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg us.JPG (33.5 KB, 12 Görüntülenme)
Dosya Türü: jpg us2.JPG (16.0 KB, 7 Görüntülenme)
floods is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 12:21 PM   #182
haluk26
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: haluk26 is on a distinguished road

Arkadaşlar paypaldan kredi kartımızdan cekilen 1.95 doları yada buna benzer çekilen 4 haneli kodu verdikleri tutarı geri alabiliyormuyuz baktım ektrede yer almış 8 gün oldu parayı 10 gün sonra bankaya ödeyeceğim saygılr
haluk26 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 02:02 PM   #183
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

alışverişinde sana iade olacak... yani tutardan düşülecek...
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 09:45 PM   #184
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
benım hesabımdan kırk kere cektı paypal,su gun ılgılenıcem bugun ılgılenıcem dedım unuttum,iade ettıler mı onu da bılmıyorum
gitti paracıklar ugrasamadım yanı
endişelenmenize gerek yok siz herhangi bir ödeme yaparken 1.95$ balans kısmından ödeniyor geçmiş ödemelerinize bakarak kontrol edebilirsiniz..
Eski 08-14-2008, 04:29 PM   #185
xboxmania
Üye

xboxmania kullanıcısının avatarı

Ünü: xboxmania is on a distinguished road

paypala ilk üyelikta kredi kartından sadece 1.95$ miktarmı kesiliyor ve bunun nedeni nedir ?
xboxmania is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-14-2008, 04:33 PM   #186
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
xboxmania tafarından gönderildi
paypala ilk üyelikta kredi kartından sadece 1.95$ miktarmı kesiliyor ve bunun nedeni nedir ?
evet kesiliyor ve size tekrar iade ediliyor.. sebebi ise güvenlik nedeni ile...
Eski 08-17-2008, 11:11 AM   #187
tarz
Taze Üye

Ünü: tarz is on a distinguished road

Selam Arkadaşlar. Beni bir konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim. kısa süre önce ebayda bir hesap açtım buna mukabil bir de paypal hesabı açtım. şimdi ebayda ikinci bir hesap daha açtım ve istiyorum ki bu ikinci hesabımı da aynı paypal hesabıma bağlayabileyim. Bunun için ne yapmam gerektiği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
tarz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-18-2008, 11:28 AM   #188
sienna
Taze Üye

Ünü: sienna is on a distinguished road

arkadaşlar birşey sorucam kardeşime paypal hesabı açtım mecburen ,ebayden teklif vermiş ve kazanmış kendi kullanıcı adıyla,şimdi kredi kartından 1.95 usd çekildi ama paypal parayı henüz yatırmadı,birkaç gün sürer herhalde,satıcıya da parayı hemen yatırmamız lazım,şimdi satıcıya kardeşimin paypalından parayı yatırsak,sonra yatacak olan 1.95 usd'yi kendi paypal hesabıma aktarabilir miyim,çünkü kardeşimin paypalını tamamen kapatıcaz bir daha o hesap üzerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum,o yüzden 1.95'ibir sonraki alışverişlerde düşme diye bir olasılığı yok..olabilir mi böyle birşey?
sienna is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-19-2008, 03:07 PM   #189
coreeye
Taze Üye

Ünü: coreeye is on a distinguished road

arkadaşlar paypal'a tanımlı olan kredi kartımı kapattırdım şimdi paypala başka kredi kartımı eklemek istiyorum. yeni kredi kartını ekledikten sonra verified işlemini yapmam gerekiyor mu?
coreeye is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2008, 02:12 AM   #190
alkins
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: alkins is on a distinguished road

Paypal Sitesine uye olup ekstredeki 4 haneli sifreyi girdim fakat ebay.com dan herhangibir alısveris yapmak istedigimde son asamada bana
Your account access is limited
demekte balance kısmı 0 olarak gozukuyor ayrıca proff kısmında ben bir adresli olan faturayı scanleyip siteye gonderdim waiting for you responding diyor cevap bekleniyor ama ne kadar sürer?
alkins is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık