![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#181 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba
arkadaş adına üye oldum kredi kartını tanıttım verify ettim henüz paypal 1,95$ i geri yatırmadı ödeme sayfasına geldiğimde abd hesabı girmemi istiyor resimleri ekledim boşgeçince de 2. resimdeki hatayı veriyor 1-2 gün paranın yatmasını mı beklemem lazım yoksa başka bir hatamı var acaba? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#182 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar paypaldan kredi kartımızdan cekilen 1.95 doları yada buna benzer çekilen 4 haneli kodu verdikleri tutarı geri alabiliyormuyuz baktım ektrede yer almış 8 gün oldu parayı 10 gün sonra bankaya ödeyeceğim saygılr
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
alışverişinde sana iade olacak... yani tutardan düşülecek...
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
paypala ilk üyelikta kredi kartından sadece 1.95$ miktarmı kesiliyor ve bunun nedeni nedir ?
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Selam Arkadaşlar. Beni bir konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim. kısa süre önce ebayda bir hesap açtım buna mukabil bir de paypal hesabı açtım. şimdi ebayda ikinci bir hesap daha açtım ve istiyorum ki bu ikinci hesabımı da aynı paypal hesabıma bağlayabileyim. Bunun için ne yapmam gerektiği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar birşey sorucam kardeşime paypal hesabı açtım mecburen ,ebayden teklif vermiş ve kazanmış kendi kullanıcı adıyla,şimdi kredi kartından 1.95 usd çekildi ama paypal parayı henüz yatırmadı,birkaç gün sürer herhalde,satıcıya da parayı hemen yatırmamız lazım,şimdi satıcıya kardeşimin paypalından parayı yatırsak,sonra yatacak olan 1.95 usd'yi kendi paypal hesabıma aktarabilir miyim,çünkü kardeşimin paypalını tamamen kapatıcaz bir daha o hesap üzerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum,o yüzden 1.95'ibir sonraki alışverişlerde düşme diye bir olasılığı yok..olabilir mi böyle birşey?
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar paypal'a tanımlı olan kredi kartımı kapattırdım şimdi paypala başka kredi kartımı eklemek istiyorum. yeni kredi kartını ekledikten sonra verified işlemini yapmam gerekiyor mu?
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Paypal Sitesine uye olup ekstredeki 4 haneli sifreyi girdim fakat ebay.com dan herhangibir alısveris yapmak istedigimde son asamada bana
Your account access is limited demekte balance kısmı 0 olarak gozukuyor ayrıca proff kısmında ben bir adresli olan faturayı scanleyip siteye gonderdim waiting for you responding diyor cevap bekleniyor ama ne kadar sürer? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|