Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-14-2007, 03:54 PM   #91
samur45
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: samur45 is on a distinguished road

arkadaslar ben expanded use kisminda takildim ve bi kac defa yanlis girdim kartimi deactive ettiler.ne yapmamgerekiyor.birde internet subeden kredi karti donem harcamalarina baktim paypal ile ilgili hic bir kesinti yok.

Bu mesaj en son " 07-14-2007 " tarihinde saat 04:01 PM itibariyle samur45 tarafından düzenlenmiştir....
samur45 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2007, 11:39 PM   #92
koparyus
Taze Üye

Ünü: koparyus is on a distinguished road

bu yazıyı yazan arkadaşa gerçekten çok teşekkür ediyorum. kendi başıma beceremezdim herhalde
koparyus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2007, 03:26 AM   #93
xxlfat
Taze Üye

Ünü: xxlfat is on a distinguished road

lütfen yardım

Expanded use numarasını yanlıs girdim ve kart iptal oldu ama bundan önce alışveriş yaptım gecmişte -7 siterlin ve +7 siterlin olarak iki tane görünüyor sizce bu alışveriş gercekleştimi ve yeni kart bilgisi girsem sistem geriye dönermi ne yapmalıyım ebaydan da veto yemeyelim lütfen yardım !!!!???

ve yeni kart bilgisi girince tekrar 1.95 kesinti yapacakmı ?
xxlfat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-24-2007, 05:27 PM   #94
learking
Taze Üye

Ünü: learking is on a distinguished road

bende e-bay ve paypala üye oldum expanded use aktivasyonu sormadı onu aktive etmeden alışveriş yapamazmıyım yoksa bu satıcıyamı bağlı
learking is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2007, 05:47 PM   #95
dumspirospero
Taze Üye

Ünü: dumspirospero is on a distinguished road

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...Bu expented use aktivasyonu ile ilgili hiç bir bilgim yokkken Dun ebay ve paypal a uye olup dun ve bugun 2 adet alışveriş yaptım alışveriş yaptıktan sonrada paypal daki kredi kartı hesabımı sildim. Daha sonra iyibeyi dolaşırken expended use diye birşey gördüm burdan okuduğum kadarıyla 4 haneli bir şifre ve uyeliği tamamlamaya yarıyor vs.Benim sorum şu ben expented use aktıvasyonu yapmadan sorunsuz bir şekılde 2 adet ürünümü aldım(henuz elime ulaşmadı fakat ödemeyi yaptım) sonradan bir sorun çıkar mı?.Birde paypaldaki kredi kartı hesabımı sildiğim için expended use verification u yapamayacakmıyım? Yapamazsam paypal bana (eğer cektiyse) 1.99 dolar ı geri vermeyecek mi? Yardımcı olursanız tesekkur ederim.
dumspirospero is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 11:05 AM   #96
dumspirospero
Taze Üye

Ünü: dumspirospero is on a distinguished road

Yardım edecek yok mu arkadaşlar
dumspirospero is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 12:43 PM   #97
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ücret birkaç güne kartınızdan çekilirse porblem çıkmaması lazım, internet ya da telefon bankacılığından kontrol edin. Neden kartınızı sildiğinizi anlayamadım?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-05-2007, 04:06 PM   #98
massacre84
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: massacre84 is on a distinguished road

yardımm

herkese merhaba ben bıraz once sıteye gırdım alısverıs yaptım ama endıselıyım sankı eksık bısıler yaptım bana yardımcı olabılırmısınız paypal sıtesıne gırıp ordan uyelıkte gerekıomu
massacre84 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2007, 11:44 AM   #99
sealight
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: sealight is on a distinguished road

sealight kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
paypal verify olma problemi

visa kredi kartı ile verify olmanın yolu yok mu ?
mailleşmelerimde bana mastercard, discover yada american express dışında yapabileceğimiz bir şey şeklinde cevap geldi

garanti bankası flexi ve bonus cardlarım var, bunlara bağlı sanal kartlarım mevcut.

kayıtlı olan kartım flexi

şu an verify değilim, baya bir alış veriş yaptım ve send money limitim sıfırlandı.

yardımcı olabilecek birileri var mı ?

şimdiden teşekkürler
sealight is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2007, 09:51 PM   #100
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
samur45 tafarından gönderildi
arkadaslar ben expanded use kisminda takildim ve bi kac defa yanlis girdim kartimi deactive ettiler.ne yapmamgerekiyor.birde internet subeden kredi karti donem harcamalarina baktim paypal ile ilgili hic bir kesinti yok.
Alıntı:
xxlfat tafarından gönderildi
Expanded use numarasını yanlıs girdim ve kart iptal oldu ama bundan önce alışveriş yaptım gecmişte -7 siterlin ve +7 siterlin olarak iki tane görünüyor sizce bu alışveriş gercekleştimi ve yeni kart bilgisi girsem sistem geriye dönermi ne yapmalıyım ebaydan da veto yemeyelim lütfen yardım !!!!???

ve yeni kart bilgisi girince tekrar 1.95 kesinti yapacakmı ?

Arkadaşlar aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...e-coezuem.html

---------------------------------------------------------------------

NOT: İlk mesajdaki anlatımda ölmüş olan resim linkleri yenilenmiştir.

Bilginize;

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık