Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-07-2007, 09:35 PM   #71
seol
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: seol is on a distinguished road

Lütfen Yardimci Olun!!!!!

SELAM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN KREDİ KARTIMI BİR KEZ KULLANDIM HATTA ALIŞVERİŞTE YAPTIM SONRA KART BİLGİLERİMİ SİLDİM TEKRAR BİLGİLERİ GİRMEK İSTİYORUM AMA AŞAGIDAKİ MESAJ ÇIKIYOR KABUL ETMİYOR NE YAPMAM GEREK YARDIMCI OLUN

This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.
seol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-15-2007, 07:32 PM   #72
jupiter
Taze Üye

jupiter kullanıcısının avatarı

Ünü: jupiter is on a distinguished road

merhaba ben iyibey sitesini yeni gördüm ve tebrik ederim çok iyi tüm bilgileri bulabiliyorum.ben alışveriş dışında satış yapmayıda düşündüm ve bu bölümün başındaki yazıdan yola çıkarak şunu sormak istiyordum, diğer bir bölüm olan satış bölümünde-yanlış anlamadıysam- paypaldan parayı almanın yolu sadece amerikadan bir bankadan hesaptan türkiyeye aktarma ve komisyoncular veya uluslararası bir kredi kartı.buna göre biz paypala uluslararası bir kredi kartıylamı kayıt yaptırmalıyız satış yapıp paramızı almak için? yada ne şekilde paypalden paramızı alabiliriz? teşekkür ederim .
jupiter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2007, 06:27 PM   #73
Burakcan
Kallavi Üye

Burakcan kullanıcısının avatarı

Ünü: Burakcan is on a distinguished road

Burakcan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ya benim kartımda onay bekleyen harcamalarımda paypal gözüküyo şimdi ne yapacağım???

anlamadımm
Burakcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2007, 10:01 PM   #74
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Ünü: sinansas is on a distinguished road

cok yararlI bi topic tskler.....

Bu mesaj en son " 03-20-2007 " tarihinde saat 10:57 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir....
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-21-2007, 02:52 AM   #75
Burakcan
Kallavi Üye

Ben paypala normal kartla üye olmuştum şimdi sanal kartıma şifre aldım ve onu paypala ekleyip diğerini de sorunsuz bir şekilde sildim.ama merak ettiğim kart bilgilerimde onay bekleyen harcamalar kısmındaki 2 ayrı 2.95 usd ben o parayı ödeyecek miyim??
Eski 03-21-2007, 12:33 PM   #76
Burakcan
Kallavi Üye

arkadaşlar verified oldum çok mutluyummmmmmmm
Eski 03-26-2007, 05:50 PM   #77
offguard
Kallavi Üye

offguard kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: offguard is on a distinguished road

Question

arkadaşlar acemiliğimi mazur görün,

sitede takip eden arkadaşlar bilirler daha önce pek çok kez ebay'dan alışveriş yaptım ve hepsini paypal ile ödedim, bugün bir saat aldım ödemesini yapmak için paypala yönlendirildiğimde Expanded use aktivasyonu ile karşılaştım, bundan sonra ne yapmalıyım, sitede araştırdım ama tatmin edici cevap bulamadım bir kezden get verifyd yaptım ordan yine Expanded use aktivasyonu sayfasına yönlendirildim, online bankacılıktan baktığımda dönem içi hareketlerimde herhangi birşey gözükmüyor?

şimdiden teşekkürler

http://forum.iyibey.com/ebayde-satyt...html#post14990
offguard is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2007, 01:09 AM   #78
aelibol
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: aelibol is on a distinguished road

paypalda fax olayı

merhaba

arkadaslar paypal da Expanded Use Number olayını hallettim ama bide fax istiyor bunu nasıl halledicez bilgisi olan varmı
aelibol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2007, 05:56 PM   #79
offyaa
Taze Üye

Giriş: May 2006
Ünü: offyaa is on a distinguished road

Home Telephone: The phone number is not properly formatted. gibi bir uyarı veriyor bir türlü paypal hesabı açamıyorum. tel numarasını +90224******* olarak giriyorum ama kabul etmiyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba?
offyaa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2007, 06:00 PM   #80
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

+ girmeyin, 0090 ya da 090 ya da 90 deneyin?
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık