![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
garantininsanal kredi kartı ile yaptım....ancak hesap özetine baktımda kesindi görülmüyor...hesapta 5 lira avrdı işlemi yaptım 3 lira kaldı...saat 18 sularında yaptım bundan olabilir mi ?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
hata mesajı
Alıntı:
sorun giderildi. Teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Ben babamın kredi kartından sanal kart oluşturacağım ... bu yüzden paypal ismini babam adına mı oluşturmalıyım? ... birde babamın isminde türkçe karakterler var ismini nasıl yazmalıyım?İlyas diye mi Ilyas diyemi yoksa ilyas diye mi? hehehehe ... e-mail adreside benim mail adresim onuda mı değiştirmeliyim ya da komple yeni bir hesap mı açayım?
Unutmadan premium ile personal hesap arasındaki fark ne?Hangisini alayım? |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
merhaba,
Arkadaşlar ben 2 hafta önce paypala üye oldum ancak expanted use number ı 3 gün içinde girmek lazımmış ben o süreyi kaçırdım ve kartımı kabul etmedi,faks yollayın dedi bende 10 gün önce yolladım,ama saçma sapan cevaplar geldi cvpların gelmesi genelde 1 haftayı buluyo,arkadaşlar şimdi ben ne yapmalıyım lütfen yardıııııım..... |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Varyata önerisi --Do not add bank acount but accept payment-- seceneğini göremedim.
Ustad Varyata nın açıklamaları mükemmel
Satış yaptım gelen parayı "accept" gerekiyor. Tabi ki USA banka hesabım yok "accept" yaptırmıyor. Varyata nın bahsettiği ve benim ihtiyacım olan seceneği ---Do not add bank acount but accept payment--- nasıl sağlayacağım ? hesabımı premier account a upgrade yaptım olmadı. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Kallavi Üye
|
arkadaşlar expanded number olayına katıldım ve ekstrem geldi.
acaba bu numara nerde yazıyor? paypal ödemesinin başındaki numara mı? şimdiden teşekkürler (belki mesajlarda yazıodur ama su anda aramaya zamanın yok kusura bakmayın) ![]()
|
|
|
#87 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
extrede paypal odemesinin oldugu yerdeki 4 haneli rakam...
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Kallavi Üye
|
saol kesikbaslı kardeş...
![]()
|
|
|
#89 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar uyeliği anladımda ben paypalla eBAY dan alışveriş yapmnaya korkuyom ingilize yokya anlamam falan diye bide nasıl alışveriş yapılıyo onu resimli anlatım yada yazılı olsa çok makbule geçere
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
paypal hesabımı sildim yeniden açtım kart eklemek istediğimde şöyle bir hata veriyor...
Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at cardproblems@paypal.com. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation. ne yapmalıyım? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|