Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-29-2006, 06:53 PM   #61
yarabandi
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: yarabandi is on a distinguished road

expanded use number hakkında

Arkadaşlar ben geçenlerde paypal.com a normal hsbc kredi kartımla üye oldum. Sonra bugün hsbc bankı aradım ve sordum böyle böyle ekstremdeki oynamayı ve başındaki rakamı öğrenmek istiyorum diye.. Orada çıkan bayan adresimi apartmanımın adını telefonumu binanın sitenin adını soyadını iş yeri adresimi falanımı filanımı aldıktan sonra (sesimden çok etkilendi galiba sora sora bitiremedi adresi veriyorum tam olarak ama yetmez sitenin adı binanın adı falan diyor hmm tamam bir 1 dolarlık hareket olmuş bir de 1,95 dolarlık olmuş birinin başında xxxxx diğerinin başında da yyyxx yazıyor dedi kapattı. E bu expanded use numarası 4 haneli diyorsunuz benimkinde 5 hane... neden bu böyle bu ben napacam???
yarabandi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2007, 09:42 PM   #62
SeMSaH
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: SeMSaH is on a distinguished road

merhaba bana acil yardım edermisin lütfen???

arkadasım burda pay pal ile ilgili üyelik ile ilgli bilgilerini uygulayarak üye oldum ve keredi kartımı da onayladılar 4 haneli rakamıda onlıne olarak bakarak üyeliği tamamladım ancak benden 3,95 $ dolar kesilmiş ben bunu anlamadım bu neden olmus olabilir...
SeMSaH is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-24-2007, 08:26 AM   #63
Merderan
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: Merderan is on a distinguished road

Merhabalar,
Uzun süredir sitenizden paypal işlemlerini takip ediyorum şu an itibariyle üyeliğimi tam onaylı hale getirdim...

Şimdi daha önce de söylenmiş ancak ben bir kez daha toplu halde tekrar etmek istiyorum...

Arkadaşlar,
1- Paypal 1,95$ çekiyor ancak limitinizden iki katı gidiyor. Bankaların kendini koruma mekanizması olarak değerlendirilmiş, bence de öyle, mantıklı çünkü...
2- Paypal'ın çektiği para ekstrenize birkaçgün sonra yansıyor. (Benimkisi 2 günde yansıdı)
3- Paypal'ın çektiği para ekstrenize 1,95$'ın karşılığı olarak yansır. (Bana 2,78ytl olarak yansıdı)

Şimdi de benim sorularıma gelelim
1- Kredi kartımın limiti hala 1,95$'dan sanki iki kere çekilmiş gibi duruyor... Kendini garantiye almak için fazladan limitten kestiği 1,95$'ı , limite eklememiş geri.
2- Bu kendini garantiye almak için iki kat kesiyor ya, ben şimdi 70$ lık bir ürün alsam, limitimden 140$ mı kesilecek? 200ytl de limitim var, limit yetersiz uyarısı mı alacağım?
3- Paypal'dan para çekmekle ilgili bir sorunum var, ama konusu burası değil

Tekrar teşekkür ediyorum, bu konuyu okuyarak paypal hesabımı tam kullanılır hale getirdim
Merderan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-19-2007, 11:05 PM   #64
scorbit
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: scorbit is on a distinguished road

paypalın hesabından 2 kere 1,95 USD ve 2 kere 1 USD çeken arkadaş var mı?

resimde görüldüğü gibi benden iki kere 1 dolar ve iki kere 1,95 dolar kesti paypal. hadi 1 dolar neyse ama bende iki tane Expanded Use Number var onu ne yapacağız anlayamadım. 6087 olanı girdim hesabım verfied oldu. ama 9309 u ne yapacaz bilmiyorum.

neyse ihtiyacı olan varsa kullansın

hatta resmini de yayınlayayım da tam olsun. bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın....

scorbit is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-23-2007, 03:17 PM   #65
dadas15
Banned

Ünü: dadas15 is on a distinguished road

mrb arkadaslar ben paypal a uye oldum ama tam verify olamiyorum. surekli
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
diye bir uyari veriyor. bazende kartiniz dogrulanamadi diyor. lutfen yardim edermisiniz. bir urun aldim alici para bekliyor. yani isim oldukca acele. forumda aradim ama ise yarar iyi bir sey bulamadim.
simdiden tsk...
daha sonrada kartimin banka tarafindan yalanlandigi bilgisi geldi. "this cart is denied... " diye bir mesaj
yardimlarinizi bekliyorum
dadas15 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-27-2007, 11:51 PM   #66
derya bilo
Taze Üye

derya bilo kullanıcısının avatarı

Ünü: derya bilo is on a distinguished road

Smile ah şu paypal

[quote=varyata]Paypal:

Ebay satış firmasının bir alt kuruluşu olan paypal online ödeme sistemidir.Programlarda kazandığınız paraları paypal ile çekebilir ve bunları internette harcıyabilir yada exchange sistemleriyle bankanıza çekebilirsiniz.
Şimdi size paypal sistemini 3 aşamada tam üye olma(Verify)şeklini resimli bir şekilde anlatacağım.

Tebrik ederim paypal ile ilgili harika bi açıklama, merak ettiğimden dolayı
baştan sona kadar okudum, tüm stepler şahane anlatılmış, konuya ilgim şöyleki; ben yaklaşık 2 sene önce paypal hesabı açtırmıştım, ebayda alımsatım için, fakat sattığım ürünlerin parasını bi türlü banka hesabıma yönlendiremedim, sonradan araştırdığımda türkiyeye böyle bi olanak sunulmuyor oldunu gördüm, yani paypal hesabıma gönderilen paralarla ebaydan alışveriş yapmak zorunda kaldım, arkadaşlar şimdi sormak istediğim şu; paypal hesabımdan türkiyedeki herhangi bi banka hesabıma paramı nasıl aktarabilirim olanak var mı bi de şu moneybrookers-i nasıl bilirsiniz güvenilebilir mi? ingiltere menşeili biliyorum, bunlar veya bu tür şirketler mesela click&buy da var, yani bunların bu tür para transferlerinde aldıkları ücret/komisyonlar yüksek mi? yani bana doğru yola çıkan şişman param ulaşıncaya kadar zayıflıyor mu? bi de şu exchanging nasıl bi prosedür, bu konular hakkında bilgi verirseniz harika olur arkadaşlar, şimdidien teşekkürler
derya bilo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-28-2007, 12:12 AM   #67
derya bilo
Taze Üye

derya bilo kullanıcısının avatarı

Ünü: derya bilo is on a distinguished road

yanlış veriler

sanırım sorun şu, paypala verdiğin extre adresi ile bankanın sana gönderdiği extre adresleri farklıve/veya sen doldururken hatalı doldurdun formları, bu sebepten dolayı da olabilir,yapabilecein, ya sil baştan ya da dediği gibi başka kknumarası ile yeni bi işlem ...extre üzerindeki adresinin aynısını yaz, çok önemli, ayrıcana bankadan internet şifresi al ki internet üzerinden paypal-expuse numarasını hemen al/yolla ki verify ol ki ödeme yapabilesin karşıya. fakat en kolayı ne biliyomusun karşı tarafın banka, hesap nosu, eban nosu vs. vs. yani havale için tüm bilgileri iste ve havale çıkart en kolay ve hızlı yol 1-2 gün içerisinde alır yanlız havale ücretlerini senin vermen lazım, meblağ eksik giderse ürünü göndermez, aktif ebaycı olduğum için bu tür konulara şahit oldum. kolay gelsin ve slmlr
Alıntı:
dadas15 tafarından gönderildi
mrb arkadaslar ben paypal a uye oldum ama tam verify olamiyorum. surekli
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
diye bir uyari veriyor. bazende kartiniz dogrulanamadi diyor. lutfen yardim edermisiniz. bir urun aldim alici para bekliyor. yani isim oldukca acele. forumda aradim ama ise yarar iyi bir sey bulamadim.
simdiden tsk...
daha sonrada kartimin banka tarafindan yalanlandigi bilgisi geldi. "this cart is denied... " diye bir mesaj
yardimlarinizi bekliyorum
derya bilo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-02-2007, 11:51 AM   #68
oktar27
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: oktar27 is on a distinguished road

sayın yönetici
expanded use activasyonunu yapmak istedim ancak ekstremde görülen rakamları girince yanlış numara gidiniz diyor.ne yapabilirim .ekstrede rakamların yanında vailant diye bir kelime var odamı girilecek
oktar27 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 08:02 PM   #69
subliminal
Taze Üye

Ünü: subliminal is on a distinguished road

Arkadaşlar ben de sanal kart ya da sanal hesap (hangisindense artık oluşturmak istiyorum ama nasıl yapabilirim tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
subliminal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2007, 12:47 AM   #70
aristo06
Üye

Ünü: aristo06 is on a distinguished road

normal bankakartı hesabiyla paypala uye olabiliyor muyuz arkidesler kredi kartımı almak zorundayiz
aristo06 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık