![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Kredi kartınızın son dört basamağı olmasın o
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
heeee.ondanmıydı
bende diyorum ne bu 1976.aklımada hiç gelmedi ![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
beyler ben kredi kartımı kayıt ettirdim paypala o kod numarası falan herşeyi tamam yani.şimdi ben bi ipod almak istiyorum ama PayPal Account Balance kısmında 0.00$ yazıo.E ben nasıl alışveriş yapacağım bu şekilde.burda kredi kartı limiti yazmıyo mu?benim şimdi ödeme yapmak için send money kısmına bilgileri yazıp continue demem mi gerekio.Parayı karttan çekio dimi yani gidip bankada ugrasmamıza gerek yok karta yatırıcan sonra alıcan falan diye.Lütfen acele cevap.Bir de 100$ a kadar vergi yok demişsiniz.örneğin ben 80$a ipod aldım.gümrükte adam bunun 80$oldugunu nasıl anlayacak sonuçta fatura yok birşey yok.Bi de bırakmayalım haybeye gümrükte...
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Keşke forumu biraz inceleseydiniz. Mesele malı kaça aldığınız değil, emsal değeri. Ipod'unuz sorunsuz geçebilir de, gümrüğe takılıp Türkiye fiyatı üzerinden vergi de verebilirsiniz...
Paypal hesabınızda 0 görünmesi normal. İşlem yaptığınızda kredi kartınızdan çekilecek... |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ben paypala kaydolurken personal account yerine premier account'u işaretledm bi sorun olur mu?Bir de kredi kartımı tanıtttım yani 4 haneli sayıyı girdim ama paypal hesabıma kredi kartıyla para yollayamıorm?Sadece amerikan bankasından havale secenegi cıkıo?Yardımcı olursanız sevnrm.Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Öncelikle böyle güzel ve yararlı bir site hazırladığınız için teşekkür ediyorum.
Paypal konusunda takıldığım bir yer var. Ebay deki kullanıcı bilgileriyle , paypal acc sindeki kullanıcı bilgilerinin aynı olmasımı lazım. Mesela bir akrabamın kredi kartını kullanarak alışveriş yapmak istiyorum.Paypal acc'sini onun adına alıcam.Ancak e-bay acc si benim üzerime bu bir sorun yaratırmı? Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
PayPal'de sanal kart
Ola ki ben iyice aramayı beceremedim, Yalnızca sanal kartla üye olunabiliyor mu paypal'e? Malum normal kredi kartının arkasındaki 3 numara sanal kartta yok.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Denemezseniz beceremezsiniz
![]() http://forum.iyibey.com/off-topic-ka...ght=sanal+kart http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...ght=sanal+kart Başka da vardır. Aynı güvelik numarası geçerli (bankadan bankaya değişmiyorsa...) |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Zaman ayırıp ilgilenmişsiniz, teşekkür ederim de verdiğiniz topiklere daha önce bakmıştım. Soruma yanıt bulmak mümkün olamamıştı.
Belki ben iyi anlatamadım: Kredi kartım yok, yalnızca sanal kartım var. Bu durumda paypal'e üye olabilir miyim diye sormuştum. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Sorununuz 1. link ile aynı değil mi?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|