![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Alışveriş yapabilirsin dikkat etmen gereken konu almak istediğin ürünün açıklamasında satıcının verify olmayanlara satış yapmıyorum gibi bir ibare koyup koymadığıdır. Yapı kredi internet bankacılığı kullanıyorsan extre'ni beklemeden expanded numarana bakabilirsin yada 4440444 numarasından arayarak müşteri temsilcisinden öğrenebilirsin. Not: Expanded numarasını alabilmen için paypalın para çektiği tarihten itibaren 3 4 gün geçmesi gerekebilir yapılan ödeme işlemi yapı kredinin sisteminde anında görünmüyor.
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
ekstreyi beklemene gerek yok yapman gerken bankanın müşteri hizmetlerini aramak 44400 gibi olan numarayı...diyceksinki hesap hareketim ne alemde ... onlar da diyecekler ki 4.5 ytl kesinti var...nerden ne için kesilmiş diyeceksin...sana diyceklerki paypal dan ...akbank ise1 saate kadar veriyolar... o sırada sende sorcan orda 4haneli bi numara var mı? diycekelrki var ver diycen vercekler... istediğin gibi alışveriş yapabilirsin fakat ödeme konusunda sıkıntı yaşayabilirsin...
|
|
|
|
#23 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bilgiler icin tesekkurler varyata üstad. |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Rica ederim.
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar be suan banka hesabımı kontrol ettımde.. bu expanded 1.95usd dısında bıde 1 usd lık bır cekım daha yapılmıs...
nedendır bu? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar,
8 Ağustos 2006 tarihinde paypal üyelik başvurumu yaptım. Bu işlemde kredi kartı olarak Worldcard sanal kredi kartını kullandım ve 4 lira limit girdim. Paypal 1.5 lira çekti(daha fazla çekmesi gerekiyordu sanırım..). Bugüne kadar worldonline hesabımı sürekli kontrol ettim, fakat bu işlemi bir türlü görmek kısmet olmadı.. İki gün arayla müşteri hizmetlerine mail attım, ama nafile.. En son dayanamadım 4440444 aradım. Bana tamam 1.5 lira çekilmiş, ama muhasebesi henüz borç kaydetmemiş karşı taraf dedi.. Ne demek yani dedim... limitinizden bu miktar düşülmüş, fakat henüz borç kaydedilmemiş dedi... İsterdeniz faks yoluyla istediğiniz bilgiye ulaşmayı deneyin dedi. Çünkü ekranlarında bu bilgiyi kendileri göremiyormuş...Şu an paypal hesabım unverified. sanal kart limitimi de 5 lira olarak tutuyorum. Ne yapmam lazım sizce... sevgiler saygılar... İşlem tamam... ![]() Bu mesaj en son " 08-21-2006 " tarihinde saat 09:24 AM itibariyle aZrAiL tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
paypal 4 haneli şifre
merhabalar benim sorum şu paypal üye oldum sanal kart numarası ile para çekilmiş ve numarası gelmiş paypal girip onaylatayım dedim fakat numarayı kabul etmiyor ve çekilen miktarı hesapta göstermiyor ne yapabilirim.şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
selam
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sizlerin bilgisi ışığında ilk alışverişimi de "FragranceAlley." satıcısından yaptım.puanı yüksek satıcılardan biri.belki tanıyanınız vardır.dün kendisine türkiyeye gönderim ücreti ile ilgili mail attim oda bugün cevaplamış.türkiyeye $13,95 ek her ürün içinde $4.95 alıyorlarmış.neyse alışverişimi yaptım.fakat paypala üyelik sırasında sorunla karşılaştım.yapıkredi sanal kartıma limit tanımladım ve üye oldum .bi sorun olmadı.alışveriş sepetimi bitirmek ve ödeme kısmında paypal devreye girince tekrar kart bilgilerimi girmemi istedi bende sanal kartımı yine girdim sonra kabul etmedi.bende gerçek kartımı girdim bu aşamaya kadar gelmişken yarıda kalmasını istemedim.neyse kabul etti.ama benim paypala üye olduğum kart gerçek kart olarak kaldı.henüz o bahsettiğiniz 4 rakamlı şifreyi temin edemedim tabiki.ona da sıra gelecek inşallah da şimdi benim sorunum bu sanal kartı neden kabul etmedi.bundan sonrası için sorun olur mu. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kallavi Üye
|
PAYPALDA aktivasyon
bu benim ilk alışverişim olucak paypala üye oldum ve kart bilgilerimi girdim ancak 6 ytl düşmüş neden ya off çok sıkıldım lütfen acil yardım edin
2 dolar 6 ytl yapıyosa ben yandım |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Durum şu 1.95x1.5=3YTL yaklaşık bu senin paypal icin ödediğin para
diğer 3 lira ise senin bankan iki kere cekiyor daha muhasebeleşmediği için muhasebelştiğinde fazlalığı geri koyuyor tam olarak neden bilmiyorum ama doviz oldugu icin kendilerini korumaya çalışıyorlar sanırım ürün aldıktan sonrada yaşayacaksın
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|