Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-12-2008, 09:02 AM   #191
mixxim
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: mixxim is on a distinguished road

Arkadaşlar daha önce Paypal hesabıma bir kredi kartı ekleyip alışveriş yapmıştım sonra kartı sildim paypaldan bugünde farklı bir kredi kartımı ekledim ve 4 haneli kodu öğrenmek için internet bankacılığı sayfama girdiğimde paypal ödemesi yoktu dedim olmadı herhalde silip tekrar deniyim sonra eklediğim kartı silip tekrar ekledim ardından internet bankacılığı sayfama girdiğimde 4.5 ytl para kesilmişti fakat paypal ile ilgili yine birşey yoktu bende kartı tekrar sildim paypaldan ve şuan kayıtlı hiçbir kredi kartım yok paypalda şuan ne yapıcağımı şaşırdım bu 4.5 ytl para ne olacak!!! kredi kartım paypalda kayıtlı değil kayıtlı olmasa bile kredi kartıma geri yatıracaklarmı parayı yoksa paypal hesabıma mı yatıracaklar yoksa havaya mı gitti 4.5 ytl acil cevaplarsanız sevinirim saygılar...

Bu mesaj en son " 09-12-2008 " tarihinde saat 09:07 AM itibariyle mixxim tarafından düzenlenmiştir....
mixxim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2008, 09:17 AM   #192
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

cinler kesmiş olamaz herhalde değil mi?
yurtdışı alışveriş
provizyon
güncel işlemler buralara baktın mı? olmalı...
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2008, 11:07 AM   #193
babikeremo
Taze Üye

Ünü: babikeremo is on a distinguished road

Benim bir sorum olacak Ekstereme gelen PP*1357 EXPUSE ve karşısında harcama yapılan yer kısmında 4029357735 yazıyor.Yazılanları okudum EXPANded aktivasyonu *1357 yazan mı uzun rakamların ilk 4 rakamı mı acaba ?
babikeremo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2008, 11:55 AM   #194
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
babikeremo tafarından gönderildi
Benim bir sorum olacak Ekstereme gelen PP*1357 EXPUSE ve karşısında harcama yapılan yer kısmında 4029357735 yazıyor.Yazılanları okudum EXPANded aktivasyonu *1357 yazan mı uzun rakamların ilk 4 rakamı mı acaba ?
1357 yazan doğrudur 4 haneli olmalıdır. ki zaten bu zamana kadar görmüşsündür...
Laptop,İpod,İphone,PSP,PS3 vb. isteyen. p.m ile irtibata geçebilir... son tarih 05 ARALIK!
Eski 09-22-2008, 12:00 PM   #195
babikeremo
Taze Üye

Ünü: babikeremo is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
1357 yazan doğrudur 4 haneli olmalıdır. ki zaten bu zamana kadar görmüşsündür...
Çok teşekkür ederim Verifed yazıyor
babikeremo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2008, 12:53 AM   #196
fatal error
Taze Üye

Ünü: fatal error is on a distinguished road

merhabalar,

paypal'e yeni üye oldum. 1,95 $ çekildi. ancak bunun yanında 1.25 ytl de çekilmiş gözüküyor. 1.25 ytl'nin neden çekildiğine dair bir fikri olan var mı?
fatal error is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2008, 04:40 PM   #197
farukzeynep
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: farukzeynep is on a distinguished road

Expanded use aktivasyonu

Merhaba.Ben PayPal'e üyelik için gereken bütün işlemleri yaptım.4 haneli kodu girmeye geldiğimde ( bu kodu bugün -07.10.2008- öğrendim) kodu gireceğim yeri göremedim.Sanal Kredi kartımdan 1,95$ lık çekim 21.09.2008 tarihinde yapıldı.Acaba aradan geçen bu süreden dolayı mı bu kodu gireceğim yeri göremiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Bana yardımcı olabilir misiniz?
farukzeynep is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2008, 04:43 PM   #198
bills212
Süper Moderatör

paypal ana sayfa da görebilirsin bunu yada UNVERİFİED yazan yere tıkla....
Laptop,İpod,İphone,PSP,PS3 vb. isteyen. p.m ile irtibata geçebilir... son tarih 05 ARALIK!
Eski 10-07-2008, 04:44 PM   #199
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
farukzeynep tafarından gönderildi
Merhaba.Ben PayPal'e üyelik için gereken bütün işlemleri yaptım.4 haneli kodu girmeye geldiğimde ( bu kodu bugün -07.10.2008- öğrendim) kodu gireceğim yeri göremedim.Sanal Kredi kartımdan 1,95$ lık çekim 21.09.2008 tarihinde yapıldı.Acaba aradan geçen bu süreden dolayı mı bu kodu gireceğim yeri göremiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Bana yardımcı olabilir misiniz?
Evet kodu girmekte geç kalmışsınız. Tam emin değilim ancak bu kodu girmek için gereken süre 10 gün diye hatırlıyorum. Kodun tekrar gönderilmesini isteyiniz. Çekilen tutarları paypaldan ilk alışverişinizde kullanacaksınız.
Eski 10-07-2008, 06:18 PM   #200
farukzeynep
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: farukzeynep is on a distinguished road

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
Evet kodu girmekte geç kalmışsınız. Tam emin değilim ancak bu kodu girmek için gereken süre 10 gün diye hatırlıyorum. Kodun tekrar gönderilmesini isteyiniz. Çekilen tutarları paypaldan ilk alışverişinizde kullanacaksınız.
Peki bu kodu tekrar nasıl istiyoruz ?
farukzeynep is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık