![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#191 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar daha önce Paypal hesabıma bir kredi kartı ekleyip alışveriş yapmıştım sonra kartı sildim paypaldan bugünde farklı bir kredi kartımı ekledim ve 4 haneli kodu öğrenmek için internet bankacılığı sayfama girdiğimde paypal ödemesi yoktu dedim olmadı herhalde silip tekrar deniyim sonra eklediğim kartı silip tekrar ekledim ardından internet bankacılığı sayfama girdiğimde 4.5 ytl para kesilmişti fakat paypal ile ilgili yine birşey yoktu bende kartı tekrar sildim paypaldan ve şuan kayıtlı hiçbir kredi kartım yok paypalda şuan ne yapıcağımı şaşırdım bu 4.5 ytl para ne olacak!!! kredi kartım paypalda kayıtlı değil kayıtlı olmasa bile kredi kartıma geri yatıracaklarmı parayı yoksa paypal hesabıma mı yatıracaklar yoksa havaya mı gitti 4.5 ytl acil cevaplarsanız sevinirim saygılar...
Bu mesaj en son " 09-12-2008 " tarihinde saat 09:07 AM itibariyle mixxim tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#192 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
cinler kesmiş olamaz herhalde değil mi?
yurtdışı alışveriş provizyon güncel işlemler buralara baktın mı? olmalı... ![]() |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Benim bir sorum olacak Ekstereme gelen PP*1357 EXPUSE ve karşısında harcama yapılan yer kısmında 4029357735 yazıyor.Yazılanları okudum EXPANded aktivasyonu *1357 yazan mı uzun rakamların ilk 4 rakamı mı acaba ?
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#195 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhabalar,
paypal'e yeni üye oldum. 1,95 $ çekildi. ancak bunun yanında 1.25 ytl de çekilmiş gözüküyor. 1.25 ytl'nin neden çekildiğine dair bir fikri olan var mı? |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
Expanded use aktivasyonu
Merhaba.Ben PayPal'e üyelik için gereken bütün işlemleri yaptım.4 haneli kodu girmeye geldiğimde ( bu kodu bugün -07.10.2008- öğrendim) kodu gireceğim yeri göremedim.Sanal Kredi kartımdan 1,95$ lık çekim 21.09.2008 tarihinde yapıldı.Acaba aradan geçen bu süreden dolayı mı bu kodu gireceğim yeri göremiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Bana yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
paypal ana sayfa da görebilirsin bunu yada UNVERİFİED yazan yere tıkla....
|
|
|
#199 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#200 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|