![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
okey kardeş teşekkürler bu arada özeline bir mesaj gönderdim |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Eyvallah WICKY seni arkadaşlara yardımcı olurken görmek benide sevindiriyor.
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ehuehue saolasın waryata bildiğimiz bi konu olursa nedemek yardımcı oluruz tabi. ufak bilgi dahi olsa paylaşmak güzel
bizimde daha bilmediğimiz bi yığın şey war. herkese bu sitede gecen emeklerinden dolayı teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bir sorunum var arkadaşlar bu 1.95$ paypalda history kısmında yani hesap hareketlerinde görünüyormu benim iki kredi kartım var ve şuanda limitli durumdayım birini ekstresi geldi ama böyle bir ödeme göremedim eksik birşeymi yaptım acaba.
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
sorunu daha net bi şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalısırız dostum
sen kaydını yaptın we extrene gelmedi mi expanded numarası ? bunu paypalda soldaki kısmı tıklayarak oraya giriyosun ve limit ortadan kalkıyor. sorun naıl senin ? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
|
yaw arkadaşlar paypal'a üye olamadım, email adresini giriyorum şifreyide giriyorum ama şifreyi kabul etmiyor ne yazsam kabul etmiyor acaba @hotmail.com adresinimi kabul etmiyor email adresi farkedermi, yaw açıkartırmayı kazandım herif ödemeyi bekliyor bir türlü ödeyemedim çok acil yardıma ihtiyacım var..
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
en altta sözleşme felan onları okeyliyomun kayıt yapmıyorsa altta yazar neden dolayı kayıt olmadığını ne çıkıyor.... we email şifren sekiz karakterden kısa mı ? uzun olması gerekir yazıyo ama bir de öyle dene Bu mesaj en son " 07-23-2006 " tarihinde saat 06:27 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Flood.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
|
bir arkadaştan öğrendiğim kadarıyla hotmail olmuyormuş sebebide oymuş bu durumda bende gmail aldım onunla üye oldum ama kredi kartımı giremedim wordkart!ı kabul etmiyor ne iştir aksilik üstüne aksilik... ödemeyi yapamadım gitti..
birde hangi bankanın kartlarını kabul ediyor hangilerini kabul etmiyor bilen varsa yazarsa iyi olur şimdi işin yoksa git bir tane daha kredi kartı al.. Bu mesaj en son " 07-14-2006 " tarihinde saat 07:32 PM itibariyle ferrari_tayfur tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
arkadaslar paypala üye oldum.kredi kartımı ekledim ve online (sanal kart) hesap bilgilerime baktım tam 4.5 ytl kesilmis fakat o önemli plan 4 haneli sifrem gözükmüyor. simdi ekstreyimi beklemek zorundayım.(yapı kredi bankası)
bide tam verifi olmadan alısveris yapabilirmiyim?? arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum bu numara olmadan suan icin alısveris yapabilirmiyim ebaydan Bu mesaj en son " 08-08-2006 " tarihinde saat 02:48 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|