Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-19-2008, 12:45 AM   #161
fierymen
Üye

fierymen kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: fierymen is on a distinguished road

Alıntı:
eta948 tafarından gönderildi
Verified oldum, fakat VARYATA'nın usta ve detaylı anlatımı olmasaydı belkide biryerlerde hata yapabilirdim. Bunun için kendisine teşekkür ederim. VARYATA işi bıraktıktan sonra forumları okuyorumda soruların yüzde 95'i cevapsız kalmış..
slm nasıl expanded kodunu ekledin b en bir türlü yapamadım açık arttırmadan saat aldım expanded kodunu gireceğim yeri bulamadığım için saati alamıyorum resimli anlatım yapabilirmisin
teşekkürler
fierymen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2008, 01:02 PM   #162
MEMO69
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: MEMO69 is on a distinguished road

geri ödeme

10.05.2008 tarihinde paypala üye oldum ve kredi hesabımdan 1,95 dolar çekildi. ve diğer işlemleri yaparak aktif hale gelmeme rağmen bu güne kadar benden kesilen 1.95 dolar geri iade edilmedi ne yapmam gerektiği hakkında lütfen yardımcı olurumusunuz.
MEMO69 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2008, 03:51 PM   #163
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
MEMO69 tafarından gönderildi
10.05.2008 tarihinde paypala üye oldum ve kredi hesabımdan 1,95 dolar çekildi. ve diğer işlemleri yaparak aktif hale gelmeme rağmen bu güne kadar benden kesilen 1.95 dolar geri iade edilmedi ne yapmam gerektiği hakkında lütfen yardımcı olurumusunuz.
1.95 dolar senin paypal hesabındadır hocam. İlk EBAY alışverişinde kullanacaksın. Bir şey yapmana gerek yok.
Eski 05-23-2008, 10:45 AM   #164
MEMO69
Taze Üye

Ünü: MEMO69 is on a distinguished road

paypal hesabı

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
1.95 dolar senin paypal hesabındadır hocam. İlk EBAY alışverişinde kullanacaksın. Bir şey yapmana gerek yok.
merhaba
verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
benim 1.95 doların paypal hesabımda olduğunu paypalda nasıl görebilirim. ve paypaldan türkiyedeki banka hesabıma parayı nasıl aktarabilir.
MEMO69 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-23-2008, 01:46 PM   #165
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
MEMO69 tafarından gönderildi
merhaba
verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
benim 1.95 doların paypal hesabımda olduğunu paypalda nasıl görebilirim. ve paypaldan türkiyedeki banka hesabıma parayı nasıl aktarabilir.
Birkaç gün içinde paypalda my accounts bölümünde örünecektir. Görünmese bile ebay alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Ya da paypal destekleyen alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. O parayı geri alma şansınız yoktur. Ancak hesabınızı verified etmez iseniz paypal 30 gün sonra parayı kartınıza iade eder. Başka bir şekilde onu geri almanın yöntemi yoktur. Yani geri almak için Türkiyedeki banka hesaplarını kullanamazsınız.
Eski 05-24-2008, 03:19 AM   #166
sahin balkan
Üye

Ünü: sahin balkan is on a distinguished road

ebayde odeme geciktigim icin unpaid strike aldim.1 aydir yeni uyelik acamiyorum.ACIL

Arkadaslar ebayi 1 seniyi askin kullaniyorum ve odeme yapmadigim icin unpaid strike alarak ebay de su ana kadar 2 ayri farkli uyelik kapattirdim.Simdide uyleigim yok ve acamiyorum.paypal ile hicbir sorunum yok.Ebay uyelik isleminin ikici asamasinda benden kredi karti bilgileri istiyor uyeligimi onaylamak icin.Ben bana ait olan kredi karti bilgilerimi giriyorum fakat nafile.1 ay oldu hala cozemedim.bir suru email actim ebay e uye olmak icin.Benim yerime uylik acacak var ise kendi bilgisayarindan cok sevinirim.Uyeligi tamamlamak icin kredi karti bilgilerini istemesi onemli degi onemli olan neden kabul etmemesi.Ben cozum bulamadim.
sahin balkan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2008, 05:43 PM   #167
emirbaran
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: emirbaran is on a distinguished road

yardım lütfen

merhaba

paypal ödeme yapamıyorum.sanal kartımı paypala tanıtıp üye oldum hatta kartıma üyelik ücretide aldılar 2 gün içinde geri ödenecek diye mesajda geldi.yukarıda yazıldığı gibi kartımı aktif hale getirip .4 haneli şifremide aldım ama alışveriş yapıcam ödeme noktasınad şifreyi giriyorum kartı tanımyor.şöyle bir mesaj çıktı.acaba kart tam aktif olmadımı.

Your credit card, ending in 6716, cannot be processed. Please select a different funding option or add a new credit card to complete checkout.
emirbaran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2008, 07:13 AM   #168
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
emirbaran tafarından gönderildi
merhaba

paypal ödeme yapamıyorum.sanal kartımı paypala tanıtıp üye oldum hatta kartıma üyelik ücretide aldılar 2 gün içinde geri ödenecek diye mesajda geldi.yukarıda yazıldığı gibi kartımı aktif hale getirip .4 haneli şifremide aldım ama alışveriş yapıcam ödeme noktasınad şifreyi giriyorum kartı tanımyor.şöyle bir mesaj çıktı.acaba kart tam aktif olmadımı.

Your credit card, ending in 6716, cannot be processed. Please select a different funding option or add a new credit card to complete checkout.
kredi kartını verfied yaptın değil mi?
sonu 6716 ile biten kredi kartın sanırım işlenmemiş. değişiklik yapmanı yada yeni kredi kartı ile işlemi tamamla diyor..
paypala gir ve bilgilerini tekrar kontrol et
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2008, 01:31 PM   #169
emirbaran
Taze Üye

evet kardeş onaylattım.çünkü expanded şifremi girip onaylattım.şimdi paylda hangi kısma girip bu expanded şifremi tekrar onaylatırım.
emirbaran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2008, 01:50 PM   #170
emirbaran
Taze Üye

Your PayPal account is Verified

You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks.

Your member status is: Verified

This means that you have linked and confirmed your card and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.

görüldüğü gibi hesabım verified olmuş.alış veriş esnasında son adımda şifremi giriyorum ama kartı tanımıyor
emirbaran is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık