Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-05-2008, 11:58 PM   #141
erginbal
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: erginbal is on a distinguished road

Kartımı eklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum ne diyor acaba?

That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.
erginbal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2008, 12:42 AM   #142
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Alıntı:
erginbal tafarından gönderildi
Kartımı eklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum ne diyor acaba?

That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.

Bu kredi kartı başka bir PayPal account una kayıtlıymış. Önceden başka accountun varmıydı? Varsa onu kullan diyor
swapanaswa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 05:56 AM   #143
erginbal
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: erginbal is on a distinguished road

Ya bu iş benim başıma çok karmaşa çıkardı. Ben önce kaydoldum paypal a bana account aktivasyonunu gönderdi mail adresime onayladı. Sonra girmeye çalıştım ama sisteme giremedim ve sonra şifremi unuttum dedim mail adresime gelmedi.

Mail adresim yanlış desem sistemde böyle bir mail yok derdi bana ya da önceden gelen aktivasyonlar gelmezdi o zaman mail adresime.

Şifrem yanlış desem e istedik yenisini onu da göndermedi.

Bunun üzerine ben paypal a yeniden üye oldum ama daha önce bu kredi kartımı ekleyememiştim şimdi eklemek istediğimde ise böyle bir hata alıyorum salak bunlar yaaa...
erginbal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-28-2008, 05:10 PM   #144
erelfb
Taze Üye

erelfb kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: erelfb is on a distinguished road

Arkadaşlar expanded use number ınızı hemen öğrenebilirsiniz kredi kartınızı paypal a ekledikten sonra 10 dk bekleyip bankanızı arayın. Hesap extrenizdeki bir bilgiyi öğrenmek istediğinizi söyleyin. Paypal ın hesabınızdan para çektiğini söyleyin oradaki 4 haneli kod bana lazım deyin bukadar ben geçen sefer eklediğim kartta 1 ay extre beklemiştim ayrıca bazı bankaların online internet şubelerinde bu kod gözükmüyor bilginize. Yada 1-2 saat sonra gözükebiliyor. En temizi hemen bankayı arayıp öğrenmek
erelfb is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2008, 07:57 PM   #145
eta948
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: eta948 is on a distinguished road

Verified oldum, fakat VARYATA'nın usta ve detaylı anlatımı olmasaydı belkide biryerlerde hata yapabilirdim. Bunun için kendisine teşekkür ederim. VARYATA işi bıraktıktan sonra forumları okuyorumda soruların yüzde 95'i cevapsız kalmış..
eta948 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 06:26 PM   #146
canizmir
Taze Üye

canizmir kullanıcısının avatarı

Ünü: canizmir is on a distinguished road

bir sorum olacaktı. kredi kartı yerine banka kartı yani hesaba bağlı olan kart ile paypal a üye olduğumuzda bir sorun olabilirmi ? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı ?
canizmir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-07-2008, 09:31 AM   #147
canizmir
Taze Üye

canizmir kullanıcısının avatarı

Ünü: canizmir is on a distinguished road

Alıntı:
canizmir tafarından gönderildi
bir sorum olacaktı. kredi kartı yerine banka kartı yani hesaba bağlı olan kart ile paypal a üye olduğumuzda bir sorun olabilirmi ? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı ?
tmm dır halletim sorunu .
canizmir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 03:44 PM   #148
okatur
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: okatur is on a distinguished road

Cool sağolun

bende sonunda expuse numberi girdim 24 saat içinde çekttikleri parayı yollıyacaklazrını yazdılar ilk üye olduğumda istiyodular yanlış girincede kartımı iptal ettiler sanaldı kart bende yeni kart açtırdım ondan sonra alış veriş yaptım5 parça eşya aldım şimdiye kadar ama bazıları çok geç geliyodu çok sağolun verdiğiniz bilgilerden dolayı
okatur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2008, 03:34 PM   #149
212man
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: 212man is on a distinguished road

Her şey mukemmel öncelikle Çok teşekkur ediyorum baya uğraşmışsın walla tebrikler ama bu soylediklerini yaptım şunu merak ediyorum ben bankamdan banka kartı talebinde bulundum kartım yakında gelicek ama takıldıgım konu sunlar ;
1_ kredi kartı mı kullanmak gerekir yoksa banka kartıda olurmu hatta dahada iyimi olur?
2_paran paypal hesabına geçiyo peki paramı elime nasıl alıcam ordan oraya ordan oraya exchanced falan nasıl oluyo orda kafam karıstı ?
212man is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-08-2008, 01:29 PM   #150
emresener
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: emresener is on a distinguished road

kredi kartımı eklemeye çalışırken böle bi sorunla karşılaştım

"You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again."
emresener is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık