![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#131 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Ne hatası verıyor odemeyı yapıcakken.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#132 |
|
Taze Üye
|
+2,95i nerden gorucem bılmıyorumda
şöle bısı var ama |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
ben pek bılmıyorum + 2,95 yazması gereken yer neresı ? resım cektım ama..? |
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Yardım!
Garanti Bankasının Sanal Kredi Kartı ile Kayıt yaptım Netten Baktım 1.95$ değil, 1,20 Ytl kesmiş fakat Sadece PAYPAL şeklinde yazıyor bana orada dört haneli bir numara vermemiş xxxxPaypal Expuse Bu şekilde yok!! Şimdi ne yapacağım!!! |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Expanded use number Yok!!!
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bankadan baktığımda Açık Provizyon olarak 1.20 Ytl Kesmiş.
Şimdi ne yapmam gerekiyor! Lütfen Yardım |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaş kimse yardımcı olmuyor!
Nasıl iş ya anlamadım!!!! Tamam şimdi Benim 4 haneli Numara geldi! Herkes çok yardımcı oldu Teşekkürler!!! Bu mesaj en son " 12-29-2007 " tarihinde saat 04:31 PM itibariyle abilgen tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Balance yazan yere bir kaç gün içinde eklenecektir
|
|
|
|
#139 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
tsk ederım |
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Ben de Paypala üye olmadan sadece sanal kartımla ödeme yapmak suretiyle ebaydan ilk alışverişimi yaptım. Satıcı ile görüştüm ödemenin alındığını ve en kısa sürede ürünün gönderileceği bilgisini verdi. Bu açıdan problem yok
Ancak HSBC kredi kartımdan harcamanın usd bedeli dönem içi hareketlerinde gözüküyorken ayrıca onay bekleyen harcamalarda bu tutarın YTL karşılığını görüyorum, bu YTL tutar onaylanırsa tek alışveriş için çift ödeme olmaz mı? niye YTL karşılığı onay bekleyen de yer alıyor?. USD karşılığı zaten kredi kartıma borç geçilmiş. Bu durumun açıklamasını mail ile HSBC den istedim. sonucunu bekliyorum. Bu durum normal midir? Ayrıca Paypal üyesi olamamama karşın kredi kartı ödeme açıklamasında PAYPAL açıklaması yer alıyor. bir de 1 YTL para da borç geçilmiş. SANKİ PAYPAL ÜYESİ OLMUŞUM GİBİ!!! bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler. Syg. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|