![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#121 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Dostalarım selam ,Extented numarama internet şubemden ulaşamadım,daha doğrusu numara yansımadı,tekrar yeni bir 1.95 ytl çektirmek istiyorum bunu nasıl yapacam,lütfen yarımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#122 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Expanded Use Number
Arama bolumunden aratırısan karsınıza cıkıyor.Bendede O problem war o numarayı ıstıyor 2 3 gunde gondereceklerını soyluoyr bana maılde |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bisaha istedim paypaldan bidaha hesaptan çekti para ama hala numara filan yok
paypal> şeklinde bi yazıdan başka bişe yazmıyo sorun nedir acaba!!!! |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Simay Simay Verified olmuşsun tamamdır yani eğer bundan sonra bi problem oluşuyorsa ve ödeme yapamıyorsan kart limitiyle yada bankayla ilgili bir durum olabilir bir de onları kontrol et istersen sanal kart mı kullanıyorsun?
Extremexxl bu şekilde görünmesi lazım. Expanded Number : 1526
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR Bu mesaj en son " 12-15-2007 " tarihinde saat 12:49 AM itibariyle boraakkizal tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Off ya benım ne zaman acılacak yao off.URunu sabırsızlıklan alıcam ama acılmadı daha.Internetten bakıcam ama ek kart oldugu ıcın bankaya gelın dıyor
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Sayın boraakkizal ok sorun çözüldü.Verified oldum.
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
boracım teşekkür ederim.Bankayı aradım meğer limitim dolmuş.Artık sorun olmadan alışveriş yapabiliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Taze Üye
|
ARKADASLAR BENDE AZ ONCE PAYPALA UYE OLDUM HESABIMIZDAN 1,95 mi çekiliyor? bende toplamda 2,95 gorunuyor cunku bakarsanız sevınrım
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Normalde 1.95 çekiliyor ama fazladan çekildiysede bi problem yok para boşa gitmiyor paypal hesabına işlenecektir. Hesabına bi bak istersen +2.95 mi?
|
|
|
|
#130 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar çok ilginç ebaya giriyorum, ödemeye gelince kart numaramı bilgileri istiyor yazıyorum ama kabul etmiyor
paypal hesabıma giriyorum şifrem doğru kafayı yicem ya neler oluyor |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|