Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-30-2007, 11:23 AM   #111
thora
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: thora is on a distinguished road

merhaba

[quote=netizmir]

merhaba ben ilk defa ebaydan alışveriş yapacağımda. bilmediğim için sistemi ben direk ürünlere teklif verdim. sonrasında bu paypal gördüm. üye olamadım sonrasında sanal kart çıkardım. üye olduğumu düşünüyorum. başardınız yazdı ama bir türlü olmuyor internet bankayı kullandım ama dönem içi harcamalarımda görmedim ne yapmam gerekiyor.
şimdiden teşekkürler
thora is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-30-2007, 11:33 AM   #112
thora
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: thora is on a distinguished road

merhaba ben ilk defa ebaydan alışveriş yapacağımda. bilmediğim için sistemi ben direk ürünlere teklif verdim. sonrasında bu paypal gördüm. üye olamadım sonrasında sanal kart çıkardım. üye olduğumu düşünüyorum. başardınız yazdı ama bir türlü olmuyor internet bankayı kullandım ama dönem içi harcamalarımda görmedim ne yapmam gerekiyor.Expanded Use Number bulamıyorum
şimdiden teşekkürler
thora is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2007, 11:38 AM   #113
davidcan
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: davidcan is on a distinguished road

slmlar iyibey dostlarım.... paypala üye oldum ve kredi kartı eklemek için sayfasını açtım. kart türü seçeneğinde mastercard/visa/discover/americanexpress var. ben garantiden sanal kart başvurusu yaptım. ama kartım ne master card ne de visa... normal sanal kart..
bunun için ne yapmalıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
davidcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2007, 03:08 PM   #114
cozmo
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: cozmo is on a distinguished road

re

ben paypala üye olmadım henüz ama olmayı düşünüyorum

sanal kartım benimde var ama mesela advantage in sanal kartında mastercard yada visa şeklinde belirtiyor bilgileri iyice kontrol et istersen

ayrıca paypal sanal kart kabul ediyormu bana etmiyor demişlerdi?

diğer bir sorumda paypal yıllık ücret keserken yıl başlarından itibarenmi kesiyor ben yılbaşınımı beklemeliyim 2 ay için 2 kere üyelik ödemeyelim değilmi
cozmo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 06:30 PM   #115
aycollt
Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: aycollt is on a distinguished road

Krde kartını ekleyemiyorum.

Selamlar,
İkinci bir ebay üyeliği ve ikinci bir paypal üyeliğini tamamladım.
Fakat paypala kredi kartı eklemek istediğimde bütün bilgilerimi doğru girmeme rağmen aşağıdaki gibi bir uyarı çıkıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim.

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
aycollt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-21-2007, 09:26 PM   #116
cozmo
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: cozmo is on a distinguished road

arkadaşlar paypalla ilgili konuyu baştan sona okudum henüz kayıt olmadım aklıma takılan birkaç soru varda

1- expanded use numberı paypala kayıt olduğumuz günden itibaren 3 gün içinde mi girmemiz gerekiyor? süre yokmu yoksa?

2- expanded use number gelmediğini yazmış bazı arkadaşlar 2 aylık ekstrede bile gözükmediğini yazmış bankadaki yetkilide paypalın gözükmediğini söylemiş bu numaraya başka türlü ulaşılabiliyormu paypalın sitesinden falan?3gün içinde expanded numaam gelmezse söyleyeceklerinizi zaman geçirmeden uygulayım diyorum

3- paypala üye olduktan sonra (sanal kart olmadan gerçek kredi kartı numarasıyla olan üyelikte)
alışveriş için direk paypala basıp takip edicez kredi kartımdan paypala para aktarmam gerekiyormu yoksa paypal direk parayı kredi kartıma yansıtıyormu
paypalla alışverişler nasıl işliyor?

4- paypalda üyeliğim verify olunca 1.95$ lık provizyon kartıma kaç günde yansıyor? bu ücret kartıma yansıdıktan sonra paypal benden yıllık ücret vs başka herhangi bir para istiyormu?
cozmo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-30-2007, 01:37 PM   #117
lambirt2
Üye

lambirt2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: lambirt2 is on a distinguished road

Paypala şiimdi üye oldum

[quote=varyata]Paypal:

Ebay satış firmasının bir alt kuruluşu olan paypal online ödeme sistemidir.Programlarda kazandığınız paraları paypal ile çekebilir ve bunları internette harcıyabilir yada exchange sistemleriyle bankanıza çekebilirsiniz.
Şimdi size paypal sistemini 3 aşamada tam üye olma(Verify)şeklini resimli bir şekilde anlatacağım.

1.)Üye Olma

[
Paypala şimdi üye oldum.Pay pall hesabımda balance kısmında 0.0 usd yazıyor.yani hesabımda şuan para yok gözüküyor.Buraya para yatırıyor muyuz.
lambirt2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 11:30 AM   #118
simay_simay
Taze Üye

simay_simay kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: simay_simay is on a distinguished road

arkadaşlar paypala üye oldum.Kredi kartımdam 1.95 $ çekildi sonra bu kodu iligili yere girdim ekran aşağıdaki gibidir.FAkat alışveriş yapamıyorum nedenini anlayamadım.Lütfen yardım edin.Günlerdir siparişimi veremedim.

simay_simay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 04:45 PM   #119
aslimdayok
Taze Üye

Ünü: aslimdayok is on a distinguished road

konuyu kilitlemenizi tavsiye ediyorum
cvplama gibi bir şey kalmamış.
aslimdayok is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 09:55 PM   #120
simay_simay
Taze Üye

simay_simay kullanıcısının avatarı

Ünü: simay_simay is on a distinguished road

kimse cavap vermeyecek mi?
simay_simay is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık