![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
merhaba
[quote=netizmir]
merhaba ben ilk defa ebaydan alışveriş yapacağımda. bilmediğim için sistemi ben direk ürünlere teklif verdim. sonrasında bu paypal gördüm. üye olamadım sonrasında sanal kart çıkardım. üye olduğumu düşünüyorum. başardınız yazdı ama bir türlü olmuyor internet bankayı kullandım ama dönem içi harcamalarımda görmedim ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
merhaba ben ilk defa ebaydan alışveriş yapacağımda. bilmediğim için sistemi ben direk ürünlere teklif verdim. sonrasında bu paypal gördüm. üye olamadım sonrasında sanal kart çıkardım. üye olduğumu düşünüyorum. başardınız yazdı ama bir türlü olmuyor internet bankayı kullandım ama dönem içi harcamalarımda görmedim ne yapmam gerekiyor.Expanded Use Number bulamıyorum
şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
slmlar iyibey dostlarım.... paypala üye oldum ve kredi kartı eklemek için sayfasını açtım. kart türü seçeneğinde mastercard/visa/discover/americanexpress var. ben garantiden sanal kart başvurusu yaptım. ama kartım ne master card ne de visa... normal sanal kart..
bunun için ne yapmalıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
re
ben paypala üye olmadım henüz ama olmayı düşünüyorum
sanal kartım benimde var ama mesela advantage in sanal kartında mastercard yada visa şeklinde belirtiyor bilgileri iyice kontrol et istersen ayrıca paypal sanal kart kabul ediyormu bana etmiyor demişlerdi? diğer bir sorumda paypal yıllık ücret keserken yıl başlarından itibarenmi kesiyor ben yılbaşınımı beklemeliyim 2 ay için 2 kere üyelik ödemeyelim değilmi ![]() |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Krde kartını ekleyemiyorum.
Selamlar,
İkinci bir ebay üyeliği ve ikinci bir paypal üyeliğini tamamladım. Fakat paypala kredi kartı eklemek istediğimde bütün bilgilerimi doğru girmeme rağmen aşağıdaki gibi bir uyarı çıkıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim. We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar paypalla ilgili konuyu baştan sona okudum henüz kayıt olmadım aklıma takılan birkaç soru varda
1- expanded use numberı paypala kayıt olduğumuz günden itibaren 3 gün içinde mi girmemiz gerekiyor? süre yokmu yoksa? 2- expanded use number gelmediğini yazmış bazı arkadaşlar 2 aylık ekstrede bile gözükmediğini yazmış bankadaki yetkilide paypalın gözükmediğini söylemiş bu numaraya başka türlü ulaşılabiliyormu paypalın sitesinden falan?3gün içinde expanded numaam gelmezse söyleyeceklerinizi zaman geçirmeden uygulayım diyorum 3- paypala üye olduktan sonra (sanal kart olmadan gerçek kredi kartı numarasıyla olan üyelikte) alışveriş için direk paypala basıp takip edicez kredi kartımdan paypala para aktarmam gerekiyormu yoksa paypal direk parayı kredi kartıma yansıtıyormu paypalla alışverişler nasıl işliyor? 4- paypalda üyeliğim verify olunca 1.95$ lık provizyon kartıma kaç günde yansıyor? bu ücret kartıma yansıdıktan sonra paypal benden yıllık ücret vs başka herhangi bir para istiyormu? |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Paypala şiimdi üye oldum
[quote=varyata]Paypal:
Ebay satış firmasının bir alt kuruluşu olan paypal online ödeme sistemidir.Programlarda kazandığınız paraları paypal ile çekebilir ve bunları internette harcıyabilir yada exchange sistemleriyle bankanıza çekebilirsiniz. Şimdi size paypal sistemini 3 aşamada tam üye olma(Verify)şeklini resimli bir şekilde anlatacağım. 1.)Üye Olma [ Paypala şimdi üye oldum.Pay pall hesabımda balance kısmında 0.0 usd yazıyor.yani hesabımda şuan para yok gözüküyor.Buraya para yatırıyor muyuz. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar paypala üye oldum.Kredi kartımdam 1.95 $ çekildi sonra bu kodu iligili yere girdim ekran aşağıdaki gibidir.FAkat alışveriş yapamıyorum nedenini anlayamadım.Lütfen yardım edin.Günlerdir siparişimi veremedim.
![]() |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
konuyu kilitlemenizi tavsiye ediyorum
cvplama gibi bir şey kalmamış. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kimse cavap vermeyecek mi?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|