![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#101 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar,
ben ebaya ve paypala yeni üye oldum.paypalın 4 haneli şifresi henüz k.kartı ekstremde görünmüyor.dolayısıyla paypalda unverified olarak görünüyorum.bu yüzden henüz ebaydan alışveriş yapamıyorum. giyim ve aksesuar olarak alım yapıp türkiye gg'de satmak istiyorum. acaba aranızda bu tarz giyim ve aksesuar alımı yapanlar var mı? varsa bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz acaba? şimdiden tşk |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#102 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
benim bi sorum var...
Alıntı:
hocam benim şimdi bu expanded numarası gelmedi... online olarak baktım garanti bankasına dönem içi işlemlerine girdim ama yok görünmüyo... 2 gün oldu hala yok ne diyorsunuz bu duruma.. |
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
benim bi sorum var... paypal la ilgilii
arkadaşlar benim bisorum var şimdi ben verify yaptım ödemeyi kabul ettim şimdi paypal hesabımda amerikalının gönderdiği 49 $ duruyo.. biz 35 $ a anlaşmıştık ama o 49 $ göndermiş sebebide şu paypal benden 10 $ falan kesicekmiş o yüzden... ama şimdi o 49 $ öylece paypalda duruyo nasıl kendi banka hesabıma geçiricem nasıl oulcak... yoksa o parayla sadece alışveriş mi yapabilicem bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bu mesaj en son " 12-22-2007 " tarihinde saat 11:51 PM itibariyle style_style tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
paydan para geçirilirlmi kendi hesabımıza
kardeşlerim paypalda hesabımızda görünen parayı kendi kredi kartımıza veya banka hesabımıza geçiremezmiyiz. yani paypaldaki parayla saedce alışveriş mi yapabiliriz bu konuda biligi verirseniz çok memnun olurum.. amerikalı bana para gönderdi status bölümünde completed yazıyo tamamlandı anlamında... ama para orda duruyo hala.. verify da ettim.. napıcam ben şimdi
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar size bişe sorucam.şimdi ben tam üye oldum.4 haneli şifrem kaldı bitek.simdi ben bu şifreyi extre beklemeden müşt hizmetlerini arayarak öğrensem sizce bir sorun olurmu? hani nede olsa şifre falan diye yorumlarınızı bekliyorum saolun
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sevgili arkadaşım öncelikle şunu sormak istiyorum bu vermiş olduğun fax numaraları nereye ait.çünkü bu numarayı arayınca karşıma bu işle hiç alakası olmıyan birisi çıktı ayrıca cep telefonu . |
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sevgili arkadaşım öncelikle şunu sormak istiyorum bu vermiş olduğun fax numaraları nereye ait.çünkü bu numarayı arayınca karşıma bu işle hiç alakası olmıyan birisi çıktı ayrıca cep telefonu . Bu mesaj en son " 10-02-2007 " tarihinde saat 01:53 PM itibariyle mermusta tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar su expanded code u yanlıs gırdım sora baktım olmuyor o kartı sıldım paypaldan sora sanal kartımı ekledım, yıne de odeme yapamıyorum
bu sayfada expanded code u bulmayı ogrendım neyse baktım extrelerıme varyata bastakı 4 rakam demıs onu gırdım yıne soyle bı uyarı cıkıyor You have entered an invalid Expanded Use Number. You will have one more opportunity to correctly enter your Expanded Use Number. If this number is not correctly entered on the next try, you will no longer be able to use this funding source with your PayPal account. ınadına bı daha gırdım o paypal odemelerının basında cıkan 4 hanelı rakamı sımdı de soyle dıyor This credit card has been deactivated for use on PayPal. Please add a different credit card. If you would still like to use this card, please fax us a copy of your driver's license or other photo I.D. along with a copy of the credit card statement. The credit card statement should show at least the last four digits of the card number and your name and street address. (The name and street address must match the name and address registered to your PayPal account.) You must use this form for your fax cover sheet.* *Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay processing your faxed items. cıldırıcam yaaa |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar garanti sanal kartta expanded use bekliyodum ne zamandır. sonra baktım olmuycak girdim paypalın sitesine. kullanıcı girişimi yaptım. sol tarafta enroll expanded use number gibi gişey yazıyo ona tıkladım. sonra cıkan sayfada get number dedim onay verdim bi baktım kartımda açık provizyon kısmında direk gözüktü expanded use number. sonra girdim numarayı hemencecik aktif oldum. nasıl iş anlamadım. ben de saf gibi bekleyip duruyodum. belki yardımı olur diye yazdım expanded use bekleyenler denesin.
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar paypal'a üye olmak için iilaki kredi kartımı olması lazım sanal kartta olsa oluyor mu?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|