![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#91 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar ben expanded use kisminda takildim ve bi kac defa yanlis girdim kartimi deactive ettiler.ne yapmamgerekiyor.birde internet subeden kredi karti donem harcamalarina baktim paypal ile ilgili hic bir kesinti yok.
Bu mesaj en son " 07-14-2007 " tarihinde saat 03:01 PM itibariyle samur45 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#92 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bu yazıyı yazan arkadaşa gerçekten çok teşekkür ediyorum. kendi başıma beceremezdim herhalde
![]() |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
lütfen yardım
Expanded use numarasını yanlıs girdim ve kart iptal oldu ama bundan önce alışveriş yaptım gecmişte -7 siterlin ve +7 siterlin olarak iki tane görünüyor sizce bu alışveriş gercekleştimi ve yeni kart bilgisi girsem sistem geriye dönermi ne yapmalıyım ebaydan da veto yemeyelim lütfen yardım !!!!???
ve yeni kart bilgisi girince tekrar 1.95 kesinti yapacakmı ? |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bende e-bay ve paypala üye oldum expanded use aktivasyonu sormadı onu aktive etmeden alışveriş yapamazmıyım yoksa bu satıcıyamı bağlı
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...Bu expented use aktivasyonu ile ilgili hiç bir bilgim yokkken Dun ebay ve paypal a uye olup dun ve bugun 2 adet alışveriş yaptım alışveriş yaptıktan sonrada paypal daki kredi kartı hesabımı sildim. Daha sonra iyibeyi dolaşırken expended use diye birşey gördüm burdan okuduğum kadarıyla 4 haneli bir şifre ve uyeliği tamamlamaya yarıyor vs.Benim sorum şu ben expented use aktıvasyonu yapmadan sorunsuz bir şekılde 2 adet ürünümü aldım(henuz elime ulaşmadı fakat ödemeyi yaptım) sonradan bir sorun çıkar mı?.Birde paypaldaki kredi kartı hesabımı sildiğim için expended use verification u yapamayacakmıyım? Yapamazsam paypal bana (eğer cektiyse) 1.99 dolar ı geri vermeyecek mi? Yardımcı olursanız tesekkur ederim.
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yardım edecek yok mu arkadaşlar
![]() |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ücret birkaç güne kartınızdan çekilirse porblem çıkmaması lazım, internet ya da telefon bankacılığından kontrol edin. Neden kartınızı sildiğinizi anlayamadım?
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
yardımm
herkese merhaba ben bıraz once sıteye gırdım alısverıs yaptım ama endıselıyım sankı eksık bısıler yaptım bana yardımcı olabılırmısınız paypal sıtesıne gırıp ordan uyelıkte gerekıomu
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Taze Üye
|
paypal verify olma problemi
visa kredi kartı ile verify olmanın yolu yok mu ?
mailleşmelerimde bana mastercard, discover yada american express dışında yapabileceğimiz bir şey şeklinde cevap geldi garanti bankası flexi ve bonus cardlarım var, bunlara bağlı sanal kartlarım mevcut. kayıtlı olan kartım flexi şu an verify değilim, baya bir alış veriş yaptım ve send money limitim sıfırlandı. yardımcı olabilecek birileri var mı ? şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#100 | ||
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar aşağıdaki linki okuyunuz. http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...e-coezuem.html --------------------------------------------------------------------- NOT: İlk mesajdaki anlatımda ölmüş olan resim linkleri yenilenmiştir. Bilginize;
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|