![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhabalar arkadaşım yurt dışından alışveriş yapmanın en karlı kartı hscb bunu bilir bunu sölerim yani kısacası gavur bankası bence bunu göz önünde bulundur varsa hsbc kullan derimmm.... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
neden ürün pedeli kadar bi miktar daha çekiliyoo lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
paypaldaki para miktarını kendi bakna hesabımıza nasıl aktaracağız bu konuda yardımcı olur musunuz?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
This payment cannot be funded with a credit card at this time
Bu Nedir Arkadaşlar Verified Olali 8 Gün Oldu Herşeyi Yaptim Niye Para Gönderemiyorum Biri Bana Allah Rizasi Için Bişey Söylesin
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kredi kartının limiti ya da o ayki kalan limiti sorun olmuş olabilir ya da kredi kartın yurt dışı kullanıma belli miktar üzerinde kapalı olabilir... |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
paypal a para aktarma
Arkadaslar ilk defa ebayden alışveriş yaptım paypal a nasıl para aktaracağım kullanmayı bilmiyorum pek paypalı yardımcı olursanız sevinirmi..
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
ben paypaldaki adımı değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirm?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
varyata selam bende sitenizle tanıştım çok güzel fakat paypala üye olmak istiyorum ne yapmam gerek ayrıca ebay da acık artırmada alıcı oldum artıma bende kaldı neyapmam gerekiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Varyata namına yazmışsın fakat bu aralar aramızda yok ben yardımcı olmaya çalışacağım..
Paypala buradan bakarak üye olabilirsin detaylı şekilde anlatılmıştır. üye olduktan sonra kazandığın ürün sayfasında PAY NOW butonu vardır ona tıklayacaksın ve seni paypal şifreni girmen gereken bir sayfaya yönlendirecek girdiğim vakit paypal kredi kartından gerekli meblağ ı çekecektir.. ancak paypal a üye olurken dikkatli ol karıştırma expended no filan.. kafana takılan soru olduğunda işlem yapmadan hemen yaz yardımcı oluruz... kolay gelsin ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|