Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-06-2006, 11:14 PM   #21
mr.z
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: mr.z is on a distinguished road

satış çok zor bilen beri gelsin!

arkadaşlar satış konusunu bilen beri gelsin,bu ne yaa kimse bir şey bilmiyor ,satan kişilerde paylaşmıyor bilgilerini,paypall zımbırtısından başka doğru düzgün ödeme şekli yok mu ,garanti sanal karta para ödemiyor degıl mı bu paypall illla almanyada akrabama mı bulmak lazım bunasıl ıstır anlamadım haa
mr.z is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2006, 12:52 PM   #22
Tauron
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: Tauron is on a distinguished road

Dostum ben de garanti sanal kart ile alışveriş yapıyorum ama sanal kartını paypal'a tanıtman gerekiyor, ondan sonra istediğin alışverişi yaparsın...

pardon sen satışı soruyormuşsun, yeni farkettim ama maalesef hiç bir fikrim yok yanlız dediğin gibi türkiyedeki herhangi bir bankayla anlaşması yok diye biliyorum paypalı..

Bu mesaj en son " 12-07-2006 " tarihinde saat 12:54 PM itibariyle Tauron tarafından düzenlenmiştir.... Neden: edit
Tauron is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2007, 12:26 AM   #23
derya bilo
Taze Üye

derya bilo kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: derya bilo is on a distinguished road

Lightbulb çok kolay

Alıntı:
varyata tafarından gönderildi
Kardeş selam valla bu sitede adminlerden sonraki en yetkili eleman benim ama böyle olmasına rağmen ebaydan nasıl satış yapılacağını bende bilmiyorum adminler bu hususta bir döküman hazırlayacak ama hala hazırlamadılar satış tecrübem olsa inanki sizlere en çok yardımcı olan kişi ben olurdum zira yanlışlıkla aldığım bir cep telefonu var elimde türkiyede çalışmıyor ebayda satış yapma olayını bilmediğim için onu bile satışa çıkaramadım elimde patladı.

ebayda satış çok kolay, ben yaklaşık 3 yıldır satış yapıyorum ama paypal-la çalışmıyorum, sade ve normal banka havalesi, gerçi müşterilerim için biraz tefferuatlı ve zor ve masraflı ama idare ediyor, paypal kendini beğenmiş bencil bir sistem, paypal hesabına para yatırılabilir fakat alamazsın , amerikada veya AB de hesabın varsa okey, ama türkiye bu sistemde yok, böyle sömürüyor ve kullanıyor bizleri bu paypal. bi yerde exchaning/moneybookers aracılığı ile oluyomuş diye okudum, fakat diğer yanda moneybooker-de parası kaybolanları da duydum, yani nasıl alabilirim bu canavar paypal-dan paramı veya nasıl türkiyedeki banka hesabıma yönlendirebilirim?? bilen var mı??
gelelim ebayda nasıl satış yapabilirsiniz, bi tane iyi bi yabancı dil bilinmesi gerekiyor, almanca,inglizce,fransızca vs. vs. filan,falan, gerekli çünki satış ve müşteri diyalogları vs. vs. için.
derya bilo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2007, 01:50 PM   #24
subliminal
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: subliminal is on a distinguished road

Merhaba arkadaşlar, ben de paypala üye olmak için sanal hesap oluşturmak istiyorum, ama bunun için ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum yani ilk önce bi bankadan hesap alıncak fakat hangi bankayı tavsiye edersiniz ve sanal hesap nası oluşturuluyor vs :S Yardımcı olursanız sevinirim.
subliminal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2007, 09:42 AM   #25
tonyukuk
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: tonyukuk is on a distinguished road

Selam;
Derya bilo arkadaş Ebay'de banka havalesi ile çalışyorum demişsin, bunu
biraz açıklayabilirmisin. Yani ürünü satışa koyarken banka havalesi seçeneğini
nerde belirtiyorsun. Yardımların için teşekkürler.
tonyukuk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-14-2007, 12:32 AM   #26
prelude_61
Taze Üye

Ünü: prelude_61 is on a distinguished road

Routing Number,Account Number nedir ?

buların anlamlarını bilenvarsa biri acil yazsın arkadaşlar ... yokmuu bi şekilde tarif edecek olan .
prelude_61 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-14-2007, 12:34 AM   #27
prelude_61
Taze Üye

Ünü: prelude_61 is on a distinguished road

kred kartı bilglerini gerekli yerlre yazmıyorm ondan hata veriyo galiba ?
prelude_61 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-18-2007, 07:36 PM   #28
vcpr
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: vcpr is on a distinguished road

pay pala para yatırma? yardım lütfen

Arkadaşlar pat-pal üyeliğimi sorunsuz olarak hallettim şimdi sıra para yatırmakta ama add funds yapınca country united states yazıyor..
Acaba nasıl para yatırıcam ben kartımdan pay-pala?
vcpr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2007, 01:57 PM   #29
bayke
Taze Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: bayke is on a distinguished road

Rapidshare Ve Paypal Sorunu

Merhabalar.

Sizlere bir soru sormak istiyorum.

Gecenlerde rapidshare den 1 yıllık şifre satın aldım.Ödemeyi paypal (ve yapı kredi)ile yaptım.Fakat yanlışlıkla 2 kere odeme yapmışım.100 ytl olması gerekirken 200 ytl oldu kredi kartı borcu.

Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkurler.
bayke is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-26-2007, 01:29 PM   #30
eati
Taze Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: eati is on a distinguished road

kredi kart ın adresı ile ürün gonderme adresi aynı mı olacak bır urunu buy now yaptım para kredı kartınden çekildi paypal den ödendiğine dair mesajgeldi ama mesajdakı gonderı adresının altında Unconfirmed yazıyor bır sorunmu var
eati is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık