![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar kredi kartımdan 1,95 usd çekilmişti.galiba bu provizyon gibi birşeydi şimdi geri yatırmışlar.ben bunu banka hesabıma veya kredi kartıma nasıl gönderebilirim.1,95 usd küçük bir miktar ama bazı alışverişlerim için dispute açtım şayet kazanırsam gelen parada da aynı sorunu yaşayacağım.
şimdiden öğrenmekte fayda var :P |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Add funds
Bu menüyle hesabınıza banka havalesiyle para gönderebilirsiniz. Fakat bu işlemler Türkiyeden hem çok zor hemde çok geç yapıldığı için Türkiyede pek tercih edilen bir tür değildir. Daha çok yabancıların özellikle Amerikalıların tercih ettiği bir sistemdir. peki nasıl yapılmaktadır ne kadar zor ben kredi kartı almak istemiyorum ağzım çok fena yandı? yani cefasına trazıyım 5-10 gün geç gitsin yeterki kaybolmasın para |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
[quote=melo_79]
merhaba ben ebay'a yeni üye oldum. paypal kartımdan çekilmiş 1.95$ ama hala numara yok 6 haneli bir numara gözüküyor acaba omu birde çok uzun bir işlem numarası var bilginiz varsa lütfen yardım edermisiniz iyi günler |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhaba bende bonus kartın sanal kartı ile üye oldum orda uzun bir işlem numarası yazıyor. birde bankadan öğrendiğim 6 haneli bir rakam var. bunlardan hariç başka bir rakamla mı üye olunuyor bilgi verirseniz çok sevinirim iyi günler |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Slm...
Dıger bır konuda okudumda ben suan arkadasın kredı kartı ıle alıcam urunu?.yanı ebaydakı kullanıcı adım bana ait ama paypaldakı kullanıcı arkadasın adıına ait odeme yaparken bır sorun ıle karsılasırmıyım.... |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
sorun
kusura bakmayın bende ebay a yeni üye oldum paypayada üye oldum fakat expanded rakamı almak için internet bankacılığını aradığımda bana 2 tane paypay ödemesi olduğunu söylediler bir tanesi 02:26 da 1.15 ytl diğeri ise 02:34 2.24 ytl acaba bu neden oldu 02:24 çekilen parada 4 haneli numara var diğeri
nedir bilginiz varmı |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Ben daha aramadım ama aynısı olması lazım:iki defa cektırmıssınız bendede 3 gozukur herhalde.
En son cektırdıgımı alıcam artık paypala yarın gonderıcem msj gonderdım ama hala cewap gelmedı bakalım ne olacak. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Merhaba adres değiştirmek istiyorumda malum türkce kelimeler farklı sekılde cıkıyor ne yapmak lazım sadece add yani ekleme secenegi var değiştiremıyormuyuz adresı paypal dan
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaslar bende forum sayesinde hem ebay a hem paypal a üye oldum. ebay dan alısveriş yapabilmem için bundan sonra beni ne gibi zorluklar bekliyor. bana paypal dan numara benzeri birşeyde gelmedi. 2-4 gün arası falan diyor. nasıl para yukleyeceğim bilmiyorum. foruma goz atmama ragmen sadece menuleri acıklayan yazı buldum. onun dısında yonlendirecek bi yazı goremedim. varsa beni bilgilendirecek bir konu banada iletirseniz sevinirim. en buyuk istegimde ilgili bi arkadasımızın bunları resimlerle hiç bilmeyen birisine karsı acıklayıcı bir sekilde izah etmesi...
ilgilenecek arkadaslara şimdiden teşekkurlerimi sunuyorum... |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhabalar waryata ben 8 aydır ebaydan alışveriş yapıyorum bazen ayda 2 bazen 3 adet saat alıyorum meraklısıyımda birass neyse ve ben hscb sanal kartımla yapıyorum alışverişlerimifakat şöyle bir durum var hesabımda olan miktar ürünün parasını ödediğim anda 100 ytl idi fakat paypal kendini garantiye almak içinmidir bilemem bilenlere sorduğumda bu yanıtı aldım.ürün fiyatı kadar veya biraz eksik veya fazla bi miktar daha kesiyor benim sorum ben bu kesilen paranın takibini nerden ve nasıl yapıcan internet bankacılığından yapamıyorum çünkü görünmüyor.bu para sonralarda hesabıma geri yatıyor ama takibinide yapmak istiyorum ben bu kesilen paranın ve bu kesilen miktar ne zaman tekrar hesabıma yatıyor biraz karışık olduğunun farkındayım ama aklım çok karışıkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soruma yanıt verebilirsin çok sevinirim |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|