![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
işlemlerin hızı paypalın yoğunluğu ve bankanızın prosüdürlerine göre farklılık gösterebilir ama her şeyi ilgili topiklerde anlatıldığı gibi doğru yaparsanız sorun çıkmaz.
Saygılarımla..
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum
We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment. Message 3005 Pay Pal dan ödeme yapmak istediğimde bu mesaj çıkıyor. Bu mesajdan nasıl kurtulurum. Neyi yanlış yapıyorum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
|
bende kredi kartımı ekleyemedim bu ne demek ki..
arkadaşlar tekrar üye oldum bu sefer de bu yazılı... This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
daywalker45de arkadaşım sana aynı mesajı yazdığın yerde açıklama yazdım onu bir oku.
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
|
teşekkürleR
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Herkese merhaba, ebay ve paypal'a üye olalı birkaç gün oldu ama dün gece paypalde bu verify olayını nasıl yaparım diye düşünürken yanlışlıkla premier account üyeliğine geçtim.
O kadar araştırdım ama bir downgrade linki zor zar bulup premier accountdan personal accounta geri dönmek istediğimi anlatan bir mail yazdım.Sitede, profile'da downgrade seçeneği olması gerektiği yazıyor, ama yok...Hadi aldıkları paradanda vazgeçtim ama nasıl geri döneceğim, yardım ederseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Benimde premier account'um var.Para falan vermedim şimdiye kadar.Sadece verified işlemi için 1.95 usd alıyorlar onuda zaten sen alışveriş yaptığında kullanıyorsun.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Hocam iyi de sanal kartımın limiti 1 kurşdayken bu premier account'a geçdikten 5 dk. sonrasında hesabıma baktığımda -14.70 ytl olarak görünüyordu.Ama %100 suçluyamıyorum paypal'i çünkü bir türlü paranın nereye gittiğini göremedim ekstrede.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
3-4 gün sürer hesap özetine yansıması.O zaman netleşir.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bugün premier acc. eski haline (personal acc) çevirdiler yanlız ne şerefsizliktir anlamadım, premiere geçtikten sonraki ve iptal ettikten sonraki 5dk. içinde toplam 50 ytl civarı para çekildi, normalde hesapta para bırakmam ama adamlar direk -50 küsür toplamda çaktılar, galiba gittiğiyle kalcaz...
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|