Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-12-2007, 07:55 PM   #1
OSKAY
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: OSKAY is on a distinguished road

Odemem Gozukmuyor Yardim Lutfen

odeme yapacagım sırada bu sıte cıktı kredıkartı numaramı yazdım ve odeme yaptım fakat ebayda gozukmuyor acaba odemem alınmadımı odeme yap deyınce artık bu goruntu cıkıyor bu odedıgım anlamına mı gelıyor yoksa odeyeymemısmıyım ama ebayda odenmedıgı gozukuyor sımdı neyapacagım acaba satıcıya para ulastımı maıl atıp sormam gerekır mı sormam gerekıyormu ona gore cevırı bolumune sorayım yardımlarınız ıcın sımdıden teskkurler

Bu mesaj en son " 02-12-2007 " tarihinde saat 08:13 PM itibariyle OSKAY tarafından düzenlenmiştir....
OSKAY is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2007, 10:58 PM   #2
serassss
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: serassss is on a distinguished road

Marking an item as Paid
If you paid for an item and your My eBay is still showing it needs to be paid, you can manually mark the item as paid for your own records. Marking your item as paid does not notify the seller. Regardless of what the status shows in My eBay, as long as your seller acknowledges receiving payment, your part of the transaction is complete.

böyle bir yazıya rastladım ..emin değilim ama belki ödeme yoğunluktan görünmüyordur.. yine de satıcıya sormak daha garanti olur..
serassss is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2007, 11:27 PM   #3
raraavis
Kallavi Üye

raraavis kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: raraavis is on a distinguished road

saticiya mesaj atip odemeyi alip almadigini sorun isterseniz. Odeme yaptiginiz sayfayi da bir yere kaydettiyseniz gerekirse gosterirsiniz. Ama telas edilecek bir sey oldugunu sanmiyorum. Yarina kadar bekleyin. Muhtemelen duzelecektir.
raraavis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-14-2007, 03:33 PM   #4
OSKAY
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: OSKAY is on a distinguished road

tesekkurler

cok tesekkur ederım arkadaslar satıcıya mesaj cektım cvp beklıyorum
OSKAY is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık