![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Paypal Ile Ödeme Kabul Eden Alişveriş Sitesi Açmak Istiyorum?
merhaba arkadaşlar..
bi alışveriş sitesi açmayı planlıyorum.. yurtdışından sürekli bişeyler getirip satıyorum. zaten buna benzer bi mesaj atmıştım daha önce de getirtebilirim diye.. herneyse ben bu siteyi açıcam fakat ödeme konusu problem olabiliyor. bunu da paypal la yapsam diyorum. yani paypal ödemelerini kabul edebilecek bi site. karşı tarafa da bu güveni versin bana da. sonuçta güvenli bi ticaret olsun. bankalardan sanal pos almayı da düşündüm ama biliyorsunuz bi sürü tantanası var. belli bi satışı tutturmak belli bi ücret odemek gibi vs. ileri de o da olur inşallah ama başlangıç için zaten ole çok fazla da ürün olmayacağı için paypal olsun istedim. bildiğiniz ebay ürünlerinde getirtip satıcam ama sadece ufak tefek şeyler değil laptoplar kameralar ipod vs.. gibi her türlü şey olabilir. amerikada yeterince bağlantım var bunları sokmada sıkıntım yok.. site de problem değil abim zaten bu işi yapıyor amerikada siteyi de o ayarlıyacak. sorun sadece ödeme ve güvenli ticaret başka onerebilceğiniz bişey varsa lütfen paylaşın.. teşekkürler.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Eğer bir içerik yönetim sistmi arıyorsan PrestaShop işine yarayabilir.
PayPal destekler. Bir köşesinde kocaman PayPal logosu vardır. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hemen bakıyorum teşekkür ederim.. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|