Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-02-2009, 07:12 PM   #1
educator
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: educator is on a distinguished road

fazladan 15$ istiyor!!! yardım

ürünü satın aldım parasını da ödedim.ama adam sonradan 15 dolar daha ödemen gerek diyor.ben ödemeyeceğim seni şikayet edeceğim dedim ancak bu sefer de ürünü göndermeyip işi uzatacak.ne yapmam lazım?
educator Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2009, 07:31 PM   #2
PanikAtak
Aşmış Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: PanikAtak is on a distinguished road

Ne için istiyormus soylemedimi?
PanikAtak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2009, 11:23 PM   #3
educator
Kallavi Üye

Alıntı:
PanikAtak tafarından gönderildi
Ne için istiyormus soylemedimi?
masrafları oluyormuş haricen
educator Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2009, 01:16 AM   #4
grdiyan
Süper Moderatör

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Başlatmasın masrafından bunu ilanda belirtmişmiki senden masraf adı altında para talep ediyor satışı iptal etmesini söyle bu konuda da ebay'e bir şikayet maili yazmanı tavsiye ederim ve sonunda öyle bir negatif çakkı kıpkırmızı parlasın profilinde.

http://img338.imageshack.us/img338/8366/vbulletin3logowhite9679.jpg

grdiyan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2009, 02:01 PM   #5
sercansengel
Moderatör

sercansengel kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2009
Ünü: sercansengel is on a distinguished road

Educator kardeş. Satıcının sana gönderdiği maili bir yerde görüp okumuştum ama şimdi bulamıyorum. Satıcı ürünü göndermek için ekstradan 15 dolar istemiyor. Aldığın ürün GSM teknolojisi ile değil CMDA teknolojisi ile çalışıyor. Yani bu ürün sadece Amerika'da çalışır. Ürünü unlock etme ve GSM teknolojisinde çalıştırma gibi bir imkanın yok. O yüzden listeleme ücreti ve komisyon gibi masraflar için 15 dolar ver. Satışı iptal edeyim, diyor satıcı. O mesajı tekrar buraya yaz yardımcı olmaya çalışırız.

Bu mesaj en son " 07-03-2009 " tarihinde saat 02:05 PM itibariyle sercansengel tarafından düzenlenmiştir....
sercansengel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-08-2009, 11:07 AM   #6
educator
Kallavi Üye

arkadaşım adama 15$ gönderdim.sonra adam ürün ücretini geri ödedi ancak 15 dolar ortada yok.
Eski 07-08-2009, 12:11 PM   #7
sercansengel
Moderatör

Alıntı:
educator tafarından gönderildi
sana güvendim adama ayrıca 15 dolar gönderdim.adam şimdi ürünün ücretini iade etmiş.15 dolar yok ortada.
Dostum sana güvendim adama 15 dolar gönderdim, 15 dolar ortada yok ne demek? Neden beniz zan altında bırakıyorsun. Aynı sorunla alakalı maşallah her başlığa açmışsın konuyu ve ben her başlıkta adam gibi anlattım sana. Ama anlamıyorsan bu benim suçum değil. Birşey bilmiyorsanız gidin Türkiye'den alışveriş yapın kardeşim. İnsanları bu şekilde zan altında bırakamazsınız. Önce ne olduğu belli olmayan bir ürün alıyorsun.. Adam sana bu GSM teknolojisi ile çalışmıyor. CMDA teknolojisi ile çalışıyor demiş mesajında. Sonra diyor ki 15 dolar gönder masraflar için satışı iptal edeyim. Ben bunu bu şekilde yazmadım mı? Ben sana 15 dolar gönder adam malı gönderecek mi dedim? Ben sana aynen şöyle dedim: Aldığın ürün GSM teknolojisi ile değil CMDA teknolojisi ile çalışıyor. Yani bu ürün sadece Amerika'da çalışır. Ürünü unlock etme ve GSM teknolojisinde çalıştırma gibi bir imkanın yok. O yüzden listeleme ücreti ve komisyon gibi masraflar için 15 dolar ver. Satışı iptal edeyim,İşte ben sana aynen bu cümleyi yazdım.. http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...or-yardym.html İşte bu da linki.. Hatta adamın mesajını da çevirmiştim ama bulamıyorum.. Bulunca onu da kopyalarım buraya.. Yukarıda 15 dolar daha gönder adam sana ürünü gönderecek demiş miyim.. Israrla her açtığın konuya aynı mesajları yazdım.. Ama sen anlamıyorsan o senin problemin.. Bu şekilde insanları zan altında bırakırsanız yardım için etrafta çok çırpınırsınız... Yazık bana ki size hep yardımcı olmaya çalıştım.
Eski 07-09-2009, 12:26 PM   #8
educator
Kallavi Üye

Alıntı:
sercansengel tafarından gönderildi
Dostum sana güvendim adama 15 dolar gönderdim, 15 dolar ortada yok ne demek? Neden beniz zan altında bırakıyorsun. Aynı sorunla alakalı maşallah her başlığa açmışsın konuyu ve ben her başlıkta adam gibi anlattım sana. Ama anlamıyorsan bu benim suçum değil. Birşey bilmiyorsanız gidin Türkiye'den alışveriş yapın kardeşim. İnsanları bu şekilde zan altında bırakamazsınız. Önce ne olduğu belli olmayan bir ürün alıyorsun.. Adam sana bu GSM teknolojisi ile çalışmıyor. CMDA teknolojisi ile çalışıyor demiş mesajında. Sonra diyor ki 15 dolar gönder masraflar için satışı iptal edeyim. Ben bunu bu şekilde yazmadım mı? Ben sana 15 dolar gönder adam malı gönderecek mi dedim? Ben sana aynen şöyle dedim: Aldığın ürün GSM teknolojisi ile değil CMDA teknolojisi ile çalışıyor. Yani bu ürün sadece Amerika'da çalışır. Ürünü unlock etme ve GSM teknolojisinde çalıştırma gibi bir imkanın yok. O yüzden listeleme ücreti ve komisyon gibi masraflar için 15 dolar ver. Satışı iptal edeyim,İşte ben sana aynen bu cümleyi yazdım.. http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...or-yardym.html İşte bu da linki.. Hatta adamın mesajını da çevirmiştim ama bulamıyorum.. Bulunca onu da kopyalarım buraya.. Yukarıda 15 dolar daha gönder adam sana ürünü gönderecek demiş miyim.. Israrla her açtığın konuya aynı mesajları yazdım.. Ama sen anlamıyorsan o senin problemin.. Bu şekilde insanları zan altında bırakırsanız yardım için etrafta çok çırpınırsınız... Yazık bana ki size hep yardımcı olmaya çalıştım.

BİRİNCİSİ BENİM MESAJIMI KİMSE ÇEVİRMEDİ.BEN DE ÜCRET İADESİ ALMAK VE ADAMI ŞİKAYET ETMEK İÇİN ÇEVİRİ BÖLÜMÜNE BAŞLIK AÇTIM.MADEM BENİM MESAJIMI ÇEVİRDİN DE NEDEN TEKRAR MESAJI YAZMAMI İSTEDİN ÇEVİRİ BÖLÜMÜNE?
ÇEVİRİ PROGRAMLARINDAN YARARLANARAK ADAMIN BENDEN BAZI ŞEYLER İÇİN EKSTRADAN 15$ DOLAR İSTEDİĞİNİ ANLADIM.BANA GÖNDERİLEN MESAJI DA BURAYA YAZDIM ANCAK 2 GÜN BEKLEMEME RAĞMEN KİMSE ÇEVİRMEDİ.BEN DE MESAJI DEĞİŞTİRDİM.http://forum.iyibey.com/ceviri-boelu...i-luetfen.html

O DA ÇEVRİLMEDİ YENİ BAŞLIK AÇTIM.BURADA DEVREYE SEN GİRDİN VE
15 DOLARI NEDEN İSTEDİĞİNİ ŞÖYLE AÇIKLADIN:
Aldığın ürün GSM teknolojisi ile değil CMDA teknolojisi ile çalışıyor. Yani bu ürün sadece Amerika'da çalışır. Ürünü unlock etme ve GSM teknolojisinde çalıştırma gibi bir imkanın yok. O YÜZDEN 15 DOLAR GÖNDER BEN BUNU TÜRKİYEDE ÇALIŞIR HALE GETİREYİM DİYE AÇIKLADIN.SATIŞI İPTAL EDEYİM DİYE DEĞİL.ŞİMDİ DE TUTMUŞ YUKARIDAKİ MESAJI DEĞİŞTİRMİŞİN BENİ YALANCILIKLA SUÇLUYORSUN.VAY EFENDİM BEN ŞÖYLE DEDİM DE SEN ANLAMIYORSUN DİYE.
Eski 07-10-2009, 05:31 PM   #9
sercansengel
Moderatör

O YÜZDEN 15 DOLAR GÖNDER BEN BUNU TÜRKİYEDE ÇALIŞIR HALE GETİREYİM DİYE AÇIKLADIN.SATIŞI İPTAL EDEYİM DİYE DEĞİL..

Ben böyle bir mesaj asla yazmadım.. Haddini bil. Yazdığım mesaj aşağıda... Ben burada onlarca kişiye gerek forum dahilinde gerek forum dışında yardımcı oldum. Her zaman da elimden geldiğince herkese yardımcı olurum. Ama yalan söyleyen sensin. Ben mesaj falan değiştirmedim.. Yukarıdaki mesajı ben yazmadım. Bunları nerden uyduruyorsan sana kim böyle çevirdiyse git ona çat. Benim yazdığım mesa aşağıdadır. Takdir forum sakinlerinindir.

Aldığın ürün GSM teknolojisi ile değil CMDA teknolojisi ile çalışıyor. Yani bu ürün sadece Amerika'da çalışır. Ürünü unlock etme ve GSM teknolojisinde çalıştırma gibi bir imkanın yok. O yüzden listeleme ücreti ve komisyon gibi masraflar için 15 dolar ver. Satışı iptal edeyim,
Eski 07-12-2009, 02:31 PM   #10
educator
Kallavi Üye

Alıntı:
sercansengel tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
O YÜZDEN 15 DOLAR GÖNDER BEN BUNU TÜRKİYEDE ÇALIŞIR HALE GETİREYİM DİYE AÇIKLADIN.SATIŞI İPTAL EDEYİM DİYE DEĞİL..

Ben böyle bir mesaj asla yazmadım.. Haddini bil. Yazdığım mesaj aşağıda... Ben burada onlarca kişiye gerek forum dahilinde gerek forum dışında yardımcı oldum. Her zaman da elimden geldiğince herkese yardımcı olurum. Ama yalan söyleyen sensin. Ben mesaj falan değiştirmedim.. Yukarıdaki mesajı ben yazmadım. Bunları nerden uyduruyorsan sana kim böyle çevirdiyse git ona çat. Benim yazdığım mesa aşağıdadır. Takdir forum sakinlerinindir.

Aldığın ürün GSM teknolojisi ile değil CMDA teknolojisi ile çalışıyor. Yani bu ürün sadece Amerika'da çalışır. Ürünü unlock etme ve GSM teknolojisinde çalıştırma gibi bir imkanın yok. O yüzden listeleme ücreti ve komisyon gibi masraflar için 15 dolar ver. Satışı iptal edeyim,
arkadaşım çeviri bölümünde yazdığın mesaj değişltirilmiş mi değiştirilmemiş mi?
tabi ki takdir forum sakinlerinin
educator Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları