![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Moderatör
Giriş: Jan 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet değiştirilmiş ama senin düşündüğün şekilde değiştirilmedi. Oraya herhangi bir düşüncemi yazıpta sonra zıt düşüncemi yazmadım. Seni tanımıyorum etmiyorum. Sana kastım ne ki böyle bir şey yapayım?
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
@sercansengel hakkında
@sercansengel arkadaşımız forumda hemen hemen herkese bir şekilde yardımı dokunmuştur.bence burada arkadasın bir art niyeti yoktur. bu arada @sercansengel arkadaşı hiç tanımam sadece forumdaki birçok konuda aydınlatıcı bilgilerinden bilirim.Bu işe gönül vermiş insanları lütfen yıpratmayalım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş: Dec 2008
Ünü:
![]() |
Normal bir durum bu ya. Bende geçen bir ürün aldım. Sonra müşterimin vazgeçtiğini söyledim. 15$ gönder dedi 9$ veririm dedim. Yolladım satışı iptal etti. Baktık keyfimize. Burada satıcı sana iyilik yapmış, burada yorum yazan arkadaşlarda iyilik yapıyor neden bu agresiflik yapıcı olunuz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşım mesele satışın iptali falan değil ki.başta bana çeviri olarak satışı iptal etmek için 15 dolar istiyor demedi ki.ben yardımseverliğine de birşey demiyorum.ancak en başta iptal söz konusu olmadı.bana 15 doları cihazı türkiyede çalışır duruma getirmek için istiyor dedi.
neyse ya ben kimseyi inandırmak zorunda değilim.herkes yardımseverliğine devam etsin bu konu da burada kapansın.burada bu konuyu daha fazla uzatıp seviyeyi düşürmek istemiyorum.hata benim.giden 15 dolar olsun. kimseyi de üzmek istemiyorum. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Moderatör
Giriş: Jan 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
educator kardeşim.. seviyeyi düşürmek istesen de seviye düşmez. Burası sıradan bir forum değil. Ayrıca ben hiç bir zaman senin anlattığın gibi bir çeviri yapmadım. Ben hep aynı çeviriyi yaptım. Gerçekten artık konu kapansın. Ben de sıkıldım. BEN SENİN BAHSETTİĞİN ŞEKİLDE BİR ÇEVİRİ YAPMADIM. Ayrıca başka çeviri ihtiyacın olduğunda da her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Böyle bir tartışma yaşadık diye, yardımımı esirgemem. İnsanlar birbirlerini yanlış anlayabilirler.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|