Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-12-2009, 04:07 PM   #11
sercansengel
Moderatör

sercansengel kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2009
Ünü: sercansengel is on a distinguished road

Alıntı:
educator tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşım çeviri bölümünde yazdığın mesaj değişltirilmiş mi değiştirilmemiş mi?
tabi ki takdir forum sakinlerinin

Evet değiştirilmiş ama senin düşündüğün şekilde değiştirilmedi. Oraya herhangi bir düşüncemi yazıpta sonra zıt düşüncemi yazmadım. Seni tanımıyorum etmiyorum. Sana kastım ne ki böyle bir şey yapayım?
Eski 07-12-2009, 06:05 PM   #12
garipyoruk
Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: garipyoruk is on a distinguished road

@sercansengel hakkında

@sercansengel arkadaşımız forumda hemen hemen herkese bir şekilde yardımı dokunmuştur.bence burada arkadasın bir art niyeti yoktur. bu arada @sercansengel arkadaşı hiç tanımam sadece forumdaki birçok konuda aydınlatıcı bilgilerinden bilirim.Bu işe gönül vermiş insanları lütfen yıpratmayalım.
garipyoruk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-2009, 07:58 PM   #13
isat
Üye

Giriş: Dec 2008
Ünü: isat is on a distinguished road

Normal bir durum bu ya. Bende geçen bir ürün aldım. Sonra müşterimin vazgeçtiğini söyledim. 15$ gönder dedi 9$ veririm dedim. Yolladım satışı iptal etti. Baktık keyfimize. Burada satıcı sana iyilik yapmış, burada yorum yazan arkadaşlarda iyilik yapıyor neden bu agresiflik yapıcı olunuz.
isat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-14-2009, 12:09 AM   #14
educator
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: educator is on a distinguished road

arkadaşım mesele satışın iptali falan değil ki.başta bana çeviri olarak satışı iptal etmek için 15 dolar istiyor demedi ki.ben yardımseverliğine de birşey demiyorum.ancak en başta iptal söz konusu olmadı.bana 15 doları cihazı türkiyede çalışır duruma getirmek için istiyor dedi.
neyse ya ben kimseyi inandırmak zorunda değilim.herkes yardımseverliğine devam etsin bu konu da burada kapansın.burada bu konuyu daha fazla uzatıp seviyeyi düşürmek istemiyorum.hata benim.giden 15 dolar olsun.
kimseyi de üzmek istemiyorum.
educator Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-14-2009, 12:19 AM   #15
sercansengel
Moderatör

sercansengel kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2009
Ünü: sercansengel is on a distinguished road

Alıntı:
educator tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşım mesele satışın iptali falan değil ki.başta bana çeviri olarak satışı iptal etmek için 15 dolar istiyor demedi ki.ben yardımseverliğine de birşey demiyorum.ancak en başta iptal söz konusu olmadı.bana 15 doları cihazı türkiyede çalışır duruma getirmek için istiyor dedi.
neyse ya ben kimseyi inandırmak zorunda değilim.herkes yardımseverliğine devam etsin bu konu da burada kapansın.burada bu konuyu daha fazla uzatıp seviyeyi düşürmek istemiyorum.hata benim.giden 15 dolar olsun.
kimseyi de üzmek istemiyorum.

educator kardeşim.. seviyeyi düşürmek istesen de seviye düşmez. Burası sıradan bir forum değil. Ayrıca ben hiç bir zaman senin anlattığın gibi bir çeviri yapmadım. Ben hep aynı çeviriyi yaptım. Gerçekten artık konu kapansın. Ben de sıkıldım. BEN SENİN BAHSETTİĞİN ŞEKİLDE BİR ÇEVİRİ YAPMADIM.

Ayrıca başka çeviri ihtiyacın olduğunda da her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Böyle bir tartışma yaşadık diye, yardımımı esirgemem. İnsanlar birbirlerini yanlış anlayabilirler.

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları