![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ehuehu döviz alım satımı gibi bi şey olmuş oke o zaman fazla parayı yeme bana gönder...ya işin şakası tam bende yazacaktım az ewel bi ödeme yaptım 69 dolarlık ama benden 65 dolar kesti çünkü expanded number olayından balance de 3,9 dolar bonus duruyodu yani kredi kartına direk atmıyo ama bi alışweriş ödemesinde bonus indirim olarak kullanılıyor.... bilgine abi mucckkkss :P |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
|
|
|
#23 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Hatırladığım kadarıyla bana da geri vermediler, o zamanlar geri verecekler diye beklemiştim ama vermemişlerdi. Ben az para diye uğraşmadım ama gelmediğini iyi biliyorum.
|
|
|
#24 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
merak etmeyim dedim ya alışwerişlerde indirim olarak kullanılıyo history e baktıysanız bonus olarak gözüken 1,95 USD den sonra ki alışwerişlerinizde ürün bedeli ile sizden çekilen para arsında 1,95 USD fark olur o farkıda bonus ile tamamlıyolar :P
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
bende de aynen böyle oldu iki kart girmiştim paypal'e 3,90$ düştüler ikinci alış-verişimde, history'de de görünüyo. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
ewet aynen öyle oluyor...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
expanded olayını yaptıktan sonra paypalınız bir banka hesabına dönüşüyor dikkatli bakarsanız 1.95 usd'nin hesabınızda olduğunu görebilirsiniz alışveriş yapacağınız zaman o para kullanılıyor ama çekmek isterseniz o olmuyor çünkü paypalın türkiyedeki bankalara para gönderme olayı yok...
|
|
|
#28 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bilgi için teşekkürler waryataaaaa |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kallavi Üye
|
ben sanal kart kaydettim ve 2 dolar kesicek diye beklerken 6 ytl kesmiş ve babam baktı işlem detayı yomuş lütfen acil yardım edin
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar en sonunda üye oldum ancak extanded ı yapamadım.Ve aşşağıdaki şekilde gözüküyor.Bu şekilde alışveriş yapabilirmiyim?
Currency Account Balance U.S. Dollar $0.00 USD |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|