Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-18-2006, 11:57 AM   #1
sezer16
Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: sezer16 is on a distinguished road

Expanded sorunları buraya & "Expanded number'ı yanlış girenlere çözüm.!"

EXPANDED CODUNUZU 3'KERE YANLIŞ GİRDİĞİNİZ İÇİN SORUN YAŞIYORSANIZ İŞTE ARADIĞINIZ ÇÖZÜM.

Alıntı:
alper38k tafarından gönderildi
Evet arkadaşlar başlıktada belittiğim gibi expanded number i yanlış girdim ve paypal kartımı kabul etmiyor artık.

Sanal card kullanıyordum bunu tekrar hayata geçirebilmek için ne yapmamız lazım başına gelen varsa yardım edebilirse çok sevinirim şu anda bekleyen bir ödemem var ve acele etmem gerekiyor ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Alıntı:
Ashton tafarından gönderildi
Aynısı benim başıma geldiği için yaptıklarımı anlatıyorum;

3 kez expanded code'umu yanlış girdiğim için kredi kartı bilgilerim de Paypal hesabımda silinmiş gözüküyordu. Bu yüzden para da harcayamıyordum.

Paypal'a, yukarıda bahsettiğiniz ile ilgili olarak bir e-mail yolladım. Expanded code'umu birkaç kez yanlış girdiğimi ve artık kredi kartı bilgilerimi göremediğim gibi; aynı kredi kartımı tanıtmak istediğimde, kartımı PAypal sisteminin kabul etmediğini aktardım. Paypal'dan hesabımı tekrar kontrol etmesini istedim.

3 gün sonra bir e-mail geldi ve "expanded code'unuzu, kredi kartı extrenizden öğrenin, kredi kartınız ekleyin ve expanded code'unuzu tekrar giriniz.." şeklinde bir yönlendirme yaptılar.

Dediklerini yaptım. Hesabım, kredi kartımı da kabul etti, expanded code'umu da kabul etti.

Umarım durumu uygun bir şekilde izah edebilmişimdir.

Aşağıdaki mesaj Paypal a yazdığım mesajdır. Dileyen arkadaşlarımız faydalanabilirler.

Hello Paypal,

I have a new Paypal account and my Paypal account username is "buraya Paypal'daki kullanıcı adınızı yazınız". Recently, I wanted to be full activate my Paypal account but I did wrong entered my expanded code in many time. Now I cannot enter my expanded code and I don't see anything about my credit card in my Paypal account. I want to use my Paypal account, I have to it but I couldn't do anything.

Can you full activate my Paypal account ASAP for me please? I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address: "buraya kendi e-mail adresinizi yazınız"

Now, I am waiting for your help and thanks for your help.

MY CREDIT CARD INFO

First Name:
Last Name:
Card Type:
Card Number:
Expiration Date:
Card Verification Number:
Address:
Country:
State:
Region:
Postal Code:

MY EXPANDED CODE:

Yukarıdaki formu da kendi bilgilerinize göre uyarlıyorsunuz ve Paypal a gönderiyorsunuz. O kadar. Paypal bana 2 gün içerisinde tekrar geribildirimde bulundu. Fazla geçmeden size de aynı şekilde geribildirim yapacaklardır. Daha sonrasında ise kredi kartınızı tekrar tanıtıyorsunuz Paypal hesabınıza ve expanded code'unuzu giriyorsunuz. Hesabınız artık aktif oluyor.

Yukarıdaki yazı yararlı olduğu için bu mesajı editleyerek buraya ekledim.
Arkadaşlar ayrıca aşağıdaki linke bakmadan lütfen expanded use number ile ilgili soru sormayınız.
expanded use number aktivasyonu aşağıdaki linkte detaylı anlatılmıştır.

http://forum.iyibey.com/showthread.php?t=192

varyata

----------------------------------------------------------------

Alıntı:
sezer16 tafarından gönderildi
250 dolarlık limiti birden çok alışverişle doldurduğumda ne olur? Expanded use o zaman mı gerekli olur Şimdiden teşekkürler iyibey?

Bu mesaj en son " 07-07-2006 " tarihinde saat 02:33 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
sezer16 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2006, 01:42 PM   #2
nilhan
Taze Üye

Ünü: nilhan is on a distinguished road

Expanded Use Number

merhaba arkadaşlar
ebay de odeme yapacagım paypala üyeoldum ödeme esnasında Expanded Use Number diyor bu nedir .bir türlü çözemedim.
nilhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2006, 03:02 PM   #3
buzel
Kallavi Üye

buzel kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: buzel is on a distinguished road

kredi kartından 300$ üstünde alışveriş yapacaksan verilen adımları takip kredi kartından 1.95$ çekicekler ve çekenin adındada o numara yazacak sonra gene eklencek o para sana o noyuda oraya yazarsan limitin akdar alışveriş yaparsın
buzel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2006, 11:01 PM   #4
nilhan
Taze Üye

Ünü: nilhan is on a distinguished road

teşekkür ederim .
nilhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-21-2006, 02:22 AM   #5
iyibey
Administrator

iyibey kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ünü: iyibey İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
sezer16 tafarından gönderildi
250 dolarlık limiti birden çok alışverişle doldurduğumda ne olur? Expanded use o zaman mı gerekli olur Şimdiden teşekkürler iyibey?

Evet. Expanded use number ile ilgili diğer mesajlara bakınız.
iyibey is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2006, 11:56 PM   #6
msimsek
Üye

Ünü: msimsek is on a distinguished road

paypal'e ilk kayıt

Evet arkadşlar paypal'e üye oldum.Limitimi nedense $250 olarak gösteriyor.Yapı kredi world kart ile üye oldum.PayPal's Expanded Use Program gibisinden bişeylerden bahsediyor.Bu program nedir ne değildir.Dahası ilk kayıttan sonra yapmam gereken neler var?Sanal kredi kartı nasıl kullanabilirim.Biraz bilgi verebilirseniz benim gibi bu işin acemileride bundan faydalanırlar...

Not : ( ilk işim saat almak olacak )
msimsek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2006, 03:15 PM   #7
buzel
Kallavi Üye

Alıntı:
msimsek tafarından gönderildi
Evet arkadşlar paypal'e üye oldum.Limitimi nedense $250 olarak gösteriyor.Yapı kredi world kart ile üye oldum.PayPal's Expanded Use Program gibisinden bişeylerden bahsediyor.Bu program nedir ne değildir.Dahası ilk kayıttan sonra yapmam gereken neler var?Sanal kredi kartı nasıl kullanabilirim.Biraz bilgi verebilirseniz benim gibi bu işin acemileride bundan faydalanırlar...

Not : ( ilk işim saat almak olacak )

eğer 250$ ın üstünde alışveriş yapacaksan expanded use number kısmını tıkla ordan yönergeleri izle kredi kartından 1.95$ çekilecek sonra gene yatacak ama kk extrendeki veya internet bankancılığından açık provizyon kısmından görebilirsin expanded noyu oraya gireceksin ve limitin kk nın limiti olacak hayırlı alışverişler
Eski 04-27-2006, 06:56 PM   #8
msimsek
Üye

Ünü: msimsek is on a distinguished road

buzel teşekkür ederim dostum Şimdi kafamda Garanti'nin sanal kartını kullanmak var.Başvuruyu yaptım bile.Anladığım kadarı ile sanal kredi kartımın hesabına para havale ediyorum ve paypal buradan parayı çekiyorum.Para yatırmadığım sürece güvendeyim.Bir nevi vadesiz hesabın kredi kartı gibi kullanılan biçimi.Doğru muyum?

( çok soru soruyorum bu aralar biliyorum ama benden sonra gelen çömezlere bu cevapları siz yazmak zorunda kalmayacaksınız, ben yazarım hele bi kaşarlanayım )
msimsek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2006, 07:06 PM   #9
buzel
Kallavi Üye

Alıntı:
msimsek tafarından gönderildi
buzel teşekkür ederim dostum Şimdi kafamda Garanti'nin sanal kartını kullanmak var.Başvuruyu yaptım bile.Anladığım kadarı ile sanal kredi kartımın hesabına para havale ediyorum ve paypal buradan parayı çekiyorum.Para yatırmadığım sürece güvendeyim.Bir nevi vadesiz hesabın kredi kartı gibi kullanılan biçimi.Doğru muyum?

( çok soru soruyorum bu aralar biliyorum ama benden sonra gelen çömezlere bu cevapları siz yazmak zorunda kalmayacaksınız, ben yazarım hele bi kaşarlanayım )

paypala güvenebilirsin onlar için sanal normal farketmez sanalda ikidebir limit aşağı yukarı oynıcaksın ama tabi tercih senin
Eski 04-28-2006, 12:48 PM   #10
confuest
Kallavi Üye

confuest kullanıcısının avatarı

Ünü: confuest is on a distinguished road

Alıntı:
buzel tafarından gönderildi
paypala güvenebilirsin onlar için sanal normal farketmez sanalda ikidebir limit aşağı yukarı oynıcaksın ama tabi tercih senin

katılıyorum kardeş , eğer bilgisayarınızda virüs felan olmadığından eminseniz rahatlıkla normal kredi kartınızı kullanabilirsiniz
confuest is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık