![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 | |||
|
Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Expanded sorunları buraya & "Expanded number'ı yanlış girenlere çözüm.!"
EXPANDED CODUNUZU 3'KERE YANLIŞ GİRDİĞİNİZ İÇİN SORUN YAŞIYORSANIZ İŞTE ARADIĞINIZ ÇÖZÜM. Alıntı:
Alıntı:
Yukarıdaki yazı yararlı olduğu için bu mesajı editleyerek buraya ekledim. Arkadaşlar ayrıca aşağıdaki linke bakmadan lütfen expanded use number ile ilgili soru sormayınız. expanded use number aktivasyonu aşağıdaki linkte detaylı anlatılmıştır. http://forum.iyibey.com/showthread.php?t=192 varyata ---------------------------------------------------------------- Alıntı:
Bu mesaj en son " 07-07-2006 " tarihinde saat 02:33 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Expanded Use Number
merhaba arkadaşlar
ebay de odeme yapacagım paypala üyeoldum ödeme esnasında Expanded Use Number diyor bu nedir .bir türlü çözemedim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
kredi kartından 300$ üstünde alışveriş yapacaksan verilen adımları takip kredi kartından 1.95$ çekicekler ve çekenin adındada o numara yazacak sonra gene eklencek o para sana o noyuda oraya yazarsan limitin akdar alışveriş yaparsın
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkür ederim .
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet. Expanded use number ile ilgili diğer mesajlara bakınız. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
paypal'e ilk kayıt
Evet arkadşlar paypal'e üye oldum.Limitimi nedense $250 olarak gösteriyor.Yapı kredi world kart ile üye oldum.PayPal's Expanded Use Program gibisinden bişeylerden bahsediyor.Bu program nedir ne değildir.Dahası ilk kayıttan sonra yapmam gereken neler var?Sanal kredi kartı nasıl kullanabilirim.Biraz bilgi verebilirseniz benim gibi bu işin acemileride bundan faydalanırlar...
Not : ( ilk işim saat almak olacak ) ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eğer 250$ ın üstünde alışveriş yapacaksan expanded use number kısmını tıkla ordan yönergeleri izle kredi kartından 1.95$ çekilecek sonra gene yatacak ama kk extrendeki veya internet bankancılığından açık provizyon kısmından görebilirsin expanded noyu oraya gireceksin ve limitin kk nın limiti olacak hayırlı alışverişler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
buzel teşekkür ederim dostum
Şimdi kafamda Garanti'nin sanal kartını kullanmak var.Başvuruyu yaptım bile.Anladığım kadarı ile sanal kredi kartımın hesabına para havale ediyorum ve paypal buradan parayı çekiyorum.Para yatırmadığım sürece güvendeyim.Bir nevi vadesiz hesabın kredi kartı gibi kullanılan biçimi.Doğru muyum? ( çok soru soruyorum bu aralar biliyorum ama benden sonra gelen çömezlere bu cevapları siz yazmak zorunda kalmayacaksınız, ben yazarım hele bi kaşarlanayım ) |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
paypala güvenebilirsin onlar için sanal normal farketmez sanalda ikidebir limit aşağı yukarı oynıcaksın ama tabi tercih senin |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
katılıyorum kardeş , eğer bilgisayarınızda virüs felan olmadığından eminseniz rahatlıkla normal kredi kartınızı kullanabilirsiniz |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|