![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#101 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#102 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Bugün Yapı Kredi'nin internet bankacılığı/güncel dönem işlemlerinde XXXXPAYPAL-*EXPUSE 1.95 USD yazısını gördüm
Hemen bu kodu paypal hesabıma girip hesabımı VERIFIED yaptım Yalnız kredi kartımdan iki defa1.95$ çekmişler.Forumda bu paranın ilk alışverişimde aliışveriş toplamından düşeceği yazıyordu.Sorun yok herşey yolunda Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim![]() |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Selam arkadaşlar
İki gün önce yaptıgım paypal ödemesini bugünden itibaren internet bankacılıgı sayfamdan görmeye başladım. Ödemem 98.90 $. Expanded kodu almak için kredi kartından çekilen (2defa çekilmişti) para da ( 2 X 1.95 $) borç olarak görünüyor internet bankacılıgı sayfamda.Forumlarda bu tutarın ilk alısverişte alışveriş tutarından düşeceği yazıyordu ama bende düşmemiş.Acaba neden böyle oldu? Bu kesilen 2 X 1.95 $ geri yatırılacak mı yoksa br dahaki alışverişimden mi düşücek? Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
arkdaşlar olayı tam çöemeden şifeyi yanlış girdim kartım iptal oldu
şimdi nereye mail atacağım yardımcı olursanız |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
yardım ödeme yapamadım
arkadaşlar merhaba
ürünü almak içi adıma dım ilerlerdim.pay now yapıp.daha önce bana gelen paypal şifremide gördim ama kartımı tanımadı.sanal kartımı paypala tanıttım.ayrıca extreme gelen koduda girip hesabımı aktif hale getirmiştim.üyelik ücreti bile kesildi.şimdi ben sanal kartıma para aktardığım zaman paypal ordan çekmiyormu yoksa paypalda aşagıdaki gibi limitmi olması lazım. PayPal balanceview limits Currency Balance U.S. Dollar: $0.00 USD ebayda alışveriş yaparken en son adımda çıkan yere paypalın bana verdiği şifreyi giriyorum.yoksa üyelik aktifmi olmadı.paypal üyelik hakkında herşeyi adım adım yaptım.online bakarak extremdeki paypal kodunu alıp paypalda tanıttım.anlamadım gitti yaw. yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
STATUS: Verified yazıyor değil mi? ayrıca o balans kutusunun yan tarafında başka kutu filan yok değil mi? yada sen eniyisi şunun resmini yolla bakalım. |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar expanded kodu alırken çekilen ve daha sonra yatırılması gereken 1.95 $ 3.alışverişimi yapmama rağmen hala iade edilmedi. Üstelik benden 2 kez 1.95$ çektiler.Ne yapmalıyım arkadaşlar,bir fikri olan var mı?Biraz daha beklemeli miyim sizce?
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
İş bankası Maximum karta Expanded numarası kaç günde geliyor?.
Dün sabah denemiştim.. 1.95 dolar çekti, expanded numarası gelmedi. Tekrar yolla dedim, 1.95 daha çekti, expanded hala yok ortalıkta. İnternet bankacılığındaki Kart bilgileri > Dönem içi hareketlerimde felan gözükmüyor. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|