![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#71 | |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bendede o kadar cekıldı ve 10 gun ıcınde paypaldan msj geldı ve 2 kartımda actıve oldu..oda gerı yatıcak zaten... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#72 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardımcı olucak varmı ne yapmalıyım arkadaşalr lütfen bilgi ilk sayfadaki maili nereden atacam paypaldan
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Paypal hesabına girince altta Contac Us var ordan gönderebilirsin.
|
|
|
|
#75 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar galiba aramamı istiyorlar acaba başak bi çar varmı?
Dear Fatih Anıl Erdivanli,
Hello my name is Yvonne, I am happy to assist you with your question regarding adding a credit card. If you have a PayPal account registered in an Asia Pacific country, please contact us by following these steps: Phone: Log in to your account https://www.paypal.com/. Click the "Contact Us" link. Click "Service Center" under Help by Phone. Our customer service phone will be displayed for you. Thank you for using PayPal for your online payment needs. Sincerely, Yvonne Consumer Support PayPal, an eBay Company Original Message Follows: ------------------------ Form Message customer subject: expanded number customer message: Additional Information: 'Hello Paypal, I have a new Paypal account and my Paypal account username is "fatihanilerdivanli". Recently, I wanted to be full activate my Paypal account but I did wrong entered my expanded code in many time. Now I cannot enter my expanded code and I don't see anything about my credit card in my Paypal account. I want to use my Paypal account, I have to it but I couldn't do anything. Can you full activate my Paypal account ASAP for me please? I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address: fatihanilerdivanli@yahoo.com.tr Now, I am waiting for your help and thanks for your help. MY CREDIT CARD INFO First Name:fatih anıl Last Name:erdivanlı Card Type:mastercard Card Number:################ Expiration Date:##/## Card Verification Number:### Address:kasadar sok. hakan apt. no ##/## bostanci/istanbul Country:Türkiye State:kadiköy Postal Code:##### MY EXPANDED CODE:PP####' |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Expanded Number
Arkadaşlar Ben Paypala yeni üye oldum kredi kartımı filan kabul etti dün itibariyle 2 kere 1.5 Dolar çekim yapmış paypal..Ve bugun yapıkredının müşteri hizmetlerini aradım ve forumda okudugum kadarıyla paypal yazısının sol tarafında 4 haneli numara olucakmış..ama bugun müşteri hizmetlerini aradım paypaldan çekilmiş filan dediler 4 numarayı bana söylermisin dedim.kadın numara fılanyok dedi..şimdi ne yapmalıyım ekstre yimi bekliyim yoksa paypala maıl mı atıyım?
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Müşteri hzimetleri Expanded No goremez.Ya extre bekleyiniz ya da çekildigi gunu muteakiben 3-4 gun sonra internet bankacılığında da gorebilirsiniz.Selamlar
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ben expanded noyu girdim, kabul etti, verified oldum, bir hafta geçti geri ödeme falan yapmadılar.
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hocam ben de yanlış girdim numarayı.
ilk sayfada ki mesjı attım kendime uygulayıp. fakat hala bi gelişme yok. mail attılar bana yazıyorum. Thank you for contacting PayPal. We believe we responded to your recent inquiry either through a call into our service center or through anothere-mail from you. Please know that we appreciate your business and we want to address yourquestions in a timely fashion. If you still need to speak with a PayPal representative, please feel free to contact us at 402-938-3570. Thank you for choosing PayPal! nasıl geri açacam bilmiyorum ltfn yardım |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|