![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bir sonraki aya paypal da gorursun.KK ya geçmez |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben expanded noyu girdim ertesi gun cekilen tutari iade etti paypal isin ilginci 3 gun sonra tekrar geri cekti parayi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aynı sorunu bende yaşadım. Yeni kredi kartı eklemek istiyorum fakat kart numarasını yanlış giriyorsunuz diyor. Nasıl giricez tam olarak hala cözemedim 1234 5678 9101 1213 gibi mi yoksa 12345678910111 gibimi bunları denedim yine kabul etmedi nasıl yapıcam yardım edermisiniz |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
2 kez expended şifre talebim oldu , bunun sonucunda da kartımdan 3,90 $ çekildi ... Expended numaramı da girdim . Kabul etti ... Peki ya şimdi ne olacak ? 2 sini de kartıma geri yükleyecek mi ? Yoksa illa ebaydan bir alışverişim olduğunda mı bu para geri yüklenecek ?
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
illa ki alısveris yaptırcak sana ordan düşcek.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar benimde sizler gibi kartlarım bloke edilmişti ve konu başındaki yardım metnini kendime uyarlayıp aynen yolladım 10-15 gün sonra cevap geldi. Aynen yapıştırıyorum ve bana gelen gibi bir mail gelirse gözünüz aydın kartın blokesi kalkmış demektir
![]() Kod:
Benimde ingilizcem yok ama azda olsun bilenler zaten yolları izleyerek cartı aktif edeceklerdir tabi paypalın istedigi koduda girmeniz gerekecek. Şuan hesabımda 2 tane kart ekli ikisinide aktifleştirdim. İnternet bankacılıgı kullananlar çekildigi gün ögrene biliyorlar nasılmı hermen anlatayım. Genelde internet bankacılıgı tüm bankalarda benzerdir. ''Dönem İçin Hareketler'' girin kartınızı seçin ''Hareketlere Yansımayan İşlemleriniz'' tıkalayın Kod:
![]() Bu mesaj en son " 04-07-2008 " tarihinde saat 08:26 PM itibariyle Black Angel tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
teşekkürler Add Credit or Debit Card Secure Transaction The expiration date for this card has passed. Please enter another expiration date for this card or a new card. American Express cards will be charged in USD. Paying with American Express will result in currency conversion fees if your card is not denominated in USD and/or if you send a non-USD payment. Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. Number of cards active on your account: 0 |
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
bende bi sorun çıkmadı.daha doğrusu yalnış girdim kaçdefa ama bişey anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Selam arkadaslar.
Paypal'a üye olalı cok oldu,forumda paypal'la ilgili sorunları okur sıra bana ne zaman gelecek derdim Ve bugün sıra bana geldi Arkadaslar paypal'a kredi kartımı ekledim.Ama aktif olabilmesi icin 4 haneli Expanded Code diye bir kod istiyor.Bu kodu talep ettim ve kartımdan 1.95$ cekildigine dair bir mail aldım paypal'dan.Sonra maile baktım kod mod yok bir daha talep ettim Expanded Code'dan.Sonra paypal'dan ilk gelen mailin aynısından iki tane daha mail aldım.Yani toplamda 3 mail geldi.Böyle olunca sanırım kredi kartımdan 3 kez 1.95$ cekildi.(Cekilmemis de olabilir,bilmiyorum) Ama paypal hesabımın BALANCE kısmında hala 0.00$ yazıyor.Neden hala 0.00 yazıyor anlamadım.Belki bu işlemi henüz bugün yaptım ondan görünmüyordur. Bir de internet bankacılıgı ile 1.95$ 'ın cekilip cekilmedigi anında görülebiliyor diye yazmıs bazı arkadaslar.İnternet bankacılıgından baktım güncel dönem işlemlerinde 1.95$ cekildigini göremedim.Bu arada Yapı Kredî'nin internet bankacılıgını kulllanıyorum.Forumda yazanlara göre bu Expanded no'su icin 3-4 gün bekleyen de olmus,anında bu no'yu alan da olmus. Gelen maillerde Expanded kodunu girin ve kartınızı aktiflestirin tarzında seyler yazıyordu. Beklemekten baska yapacak birsey yok galiba ![]() |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|