![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Ashton kullanıcı isimli arkadaşıma binlerce kez teşekkür etmek istiyorum
Aynı sorun bende de vardı bi türlü ürünün ödemesini yapamıyordum, arkadaşın örnek olarak pay pala yazdığı yazıyı kendime uyarlayarak gönderdim ve k.kartım artık sorunsuz çalışıyor. Ashton kullanıcı isimli arkadaşıma çok ama çok teşekkür ediyorum. ))Herkese keyifli alışverişler diliyorum. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
asthonun yazdıgı yontemı aynen uyguladım, ama yıne olmadı,durmadan maıl atıyor paypal bana ![]() sımdı ılk once anlamamıstım bu expanded ın ne oldugunu ben de son 4 rakamını gırıyordum kartın, tabı kartımı pasıf hale getırdıler ben de sanal kartımı ekledım normal kartımı sıldım paypaldan fakat sanal kartla da olmadı, sonra expanded numberı bulmayı ogrendım onu gırdım ama yıne kabul etmedı. sımdı bana yıne mesaj atmıslar anlamıyorum ki üffffffff Hello my name is Kent, I am happy to assist you with your question regarding completing the expanded use process. I understand the frustration you are going through. We find the expanded use charge was sent to your card on August 6, 2007. Please reply to this Email with the 4 digit code you found on your statement and we will attempt to complete this process for you. Visa does not allow PayPal to send a second charge to your card, or to the other Visa on your account. We can only send the EUP charge once per PayPal account when dealing with Visa. Hopefully the number you provide to us will resolve this situation quickly for you. If not then unfortunately, we would need a copy of that cards billing invoice to prove you have control of the card. You can use the information Darya sent to you in the previous Email at that time. If you have any further questions, please feel free to contact us again. bir fikri olan var mı? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet artık expanded code unu da biliyoruz...yakında yüklü bi extre gelirse şaşırma ![]() :P |
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
anladın sen onu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar yardım edermisiniz Expanded Numarası istiyor ama onu bulamıyorum
işte Paypal hesabımın görüntüleri sol tarafta bir istek var 1 yazıyor ama anlayamadım
![]() tıklayınca aşağıdaki sayfa açılıyor ![]() Expanded Use Number kodunuzu hangi yerde ve nezaman veriyor yada verdide benmi kaçırdım? Ne yapmam lazım? Paypal alma resimli anlatımlı konunuzu aşama aşama okudum orada Expanded Use Number kodunun extra da yazağı söyleniyor ama ben paypal üyeliğimi alalı neredeyse 5 gün oldu ama hala aktif olmadı. Bankaya gittim banka hesap hareketlerinde gözüken bir işlem olmadını söylüyor. Ben nerede hata yapıyorum. Kredi kartı bilgilerini girdiğimde o provizyon işlemini 1.90 centi kendi otomatik çekmiyormu? o kodu neden istiyor ve nereden bulacağım kısacası ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz. İnternnette bakmadım yer kalmadı bulamadım... Teşekkürler Bu mesaj en son " 10-10-2007 " tarihinde saat 06:07 PM itibariyle koray27 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
expanded sorunu
Herkese iyi bayramlar
Expanded sorununu bende yaşadım. ebay ve paypal.a 2 ay önce kayıt yaptırdım Finans sanal kredi kartımı tanımlattım ve ebaydan 4-5 ayrı zamanda toplamda 190 usd civarında alışverişler yaptım. bu arada paypal hes. unverifild yazıyor dün gene http://www.dealextreme.com adresinden alışveriş yapmaya kalktım deneme amaçlı 18 usd civarında tuttu aldıklarım ve paypala ödeme sayfasına yönlendirdiğinde paypal benden expanded kodu istedi. doğal olarak anlamadım nedir bu ? 2-3 kez denedim hatta 2-3 banka kartımı da denedim omadı ve sanırım bu arada 2-3 defa 1,95 usd ödemiş olabilirim bilmiyorum. Şimdi herkes diyorki expanden no ekstrede yazar ben 2 aydır alışveriş yapıyorum ve ödeme yapıyorum gelen ekstrelerde ne 1,95 almışlar nede expanded no var ben bu numarayı nereden bulucam ve her kredi kartı için ayrı ayrı mı giricem ve her kredi kartı için 1,95 usd mi ödeyeceğim şimdiden teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhaba bende bonus kartın sanal kartı ile üye oldum orda uzun bir işlem numarası yazıyor. birde bankadan öğrendiğim 6 haneli bir rakam var. bunlardan hariç başka bir rakamla mı üye olunuyor bilgi verirseniz çok sevinirim iyi günler |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
iyi günler |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
expandede numaranızı bankaya sormadınızmı 3 gün içersinde girmeniz gerekiyomuş numarayı sanırım birde forumda bir arkadaş expanded numarayı get number diye biryere tıklayıp aldığını yazdığını okudum
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|