Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-27-2006, 01:29 AM   #31
uninvited
Üye

uninvited kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: uninvited is on a distinguished road

Question

ya merabalar arkadaşlar, paypal hessabımı verified yapmak için k.k. bilgilerini girdim expanded numberı gir diyor ama bu expanded numberın ne olduğunu anlamadım.. Bu numarayı paypal bizemi gönderiyor yoksa k.k. numarasının son 4 harfimi bu zamazingo, lütfen yardım...

uninvited is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2007, 10:47 PM   #32
hakanizm
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: hakanizm is on a distinguished road

k kartının son 4 numarası değilmiş bende yeni öğrendim. paypal gönderiyormuş bir kaç gün içinde yada sen extreden veya güncel hesap bilgilerinden öğreniyorsun.
paypal expuse yazan yerdeki numaraymış extrede. burdaki mesajları okumanı tavsiye ederim.
hakanizm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-26-2007, 09:36 PM   #33
tguney
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: tguney is on a distinguished road

arkadaşlar merhaba,
bende bu expanded numarasını yanlış girenlerdenim. ne olduğunu öğrendiğimde paypal çoktan bloke olmuştu.Artık bu kodu girecek yerde çıkmıyordu.Paypala bu forumdaki ingilizce mesajı gönderdim.7 gün sonra aşağıdaki mesaj geldi ama ne olduğunu anlamadım.Konu kısmındakiler paypalı verifid yapmak için verilen kodlarmı acaba? ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Konu: Re: CreditCards (Routing Code: C892-L003-Q236-T2585-S111) QID91 (KMM45159552V17794L0KM) :kd2

Hello, my name is Angela, and thank you for contacting PayPal.

I sincerely apologize for the inconvenience you experienced.
From researching your account history, I can see that your issue has been
resolved. You were able to successfully add your card ending in 97 on your
PayPal account.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
tguney is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2007, 09:38 PM   #34
seol
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: seol is on a distinguished road

Yardimci Olun Lütfen

ARKADAŞLAR KREDİ KARTIMLA BİR KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM DAHA SONRA KREDİ KARTIMI SİLDİM. TEKRAR GİRMEK İSTEDİĞİMDE AŞAGIDAKİ MESAJ CIKIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM

This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.
seol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-19-2007, 10:49 PM   #35
b82
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: b82 is on a distinguished road

Aynı sorun bendede var ne yapacaz lütfen yardım
b82 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2007, 10:58 PM   #36
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Ünü: sinansas is on a distinguished road

Question

sanal kart kullanIyorum expanded use number I nasIl edinebilirim bide ben premier acc u secmistim farkI ne persenol acc dan tesekkurler...
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-23-2007, 06:56 AM   #37
kellllaynak
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: kellllaynak is on a distinguished road

paypalda tekrar verified kodu istemek

Ben iki aydır ebaydan alışveriş yapıyorum.Birkaç ürün aldım ve sorun çıkmadı. Fakat paypal hesabım ne yaptıysam verified olmadı. Kredi kartı ektremde paypal 4 haneli verified kodunu göndermedi. ve 1-2 dolarlık kesim ücretini almadı.iki aydır hergün extreme bakıyor ve bankaya soruyorum.Kesinlikle alınmamış. Şimdi 1000 dolarlık limit kullanım dolmak üzere, Tekrar verified kodu isteyebilir miyim? Veya ne yapmam gerekir. Şimdiden zamanınızı aldığım için özür diler, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar...
kellllaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-26-2007, 11:19 AM   #38
tuncaynzn
Taze Üye

Ünü: tuncaynzn is on a distinguished road

expanded yardım acemiyim de

arkadaşlar dün üye oldum bu paypal a bu expanded şifreyi nerden görüyoz .bankayı aradım kartımdan 1,95 çekmişler. bende paypal expanded şifresini yanlış girdim şimdi add cart kısmına yazıyorum kabul etmiyor benim kartı. valla ben çok acemiyim .şimdi ne yapmam gerekiyor.
tuncaynzn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-28-2007, 11:53 PM   #39
maslan41
Taze Üye

Ünü: maslan41 is on a distinguished road

aynen arkadaşlar bende kartımı tanımladım. expanded şifresini bekliyom ama gelmiyor. bakalım alışveriş nasıl yapacaz."Account Balance kısmı 0,00$ görünüyor alış verişte yapamayız galiba.
online internet bankacılık kullanıcısıyım ama hala kartta bir hareket yok. bakalım bekleyelim ne zaman alacaklar 2$'ı . sonra da expanded şifresini versinlerde kurtulalım şu ızdıraptan.sabahtan beri bekliyom ama hala parayı almadılar.

bir de arkadaşlar sanal kart ile ilk üye olurken oldum ama sonra ana kartı tanımladım onuda kabul etti ama sanal kart tanımlanmamış yani görünmüyor.bunun görüldüğü bir yeri varmı.

şimdi de sanal karta limit tanımladım ve tanıtmak istedim ama kartın numarasını yanlış diye hata veriyor ve kabul etmiyor.
bende dert etmiyorum nasıl olsa asıl kart tanımlı.

peki bizim kartlarda YTL olarak limit var USD olarak para çekilebilecekmi acaba yoksa bankadan konuşup tanımlamak gerekirmi şu USD harcama işinin?
maslan41 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2007, 11:18 PM   #40
boraakkizal
Taze Üye

boraakkizal kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: boraakkizal is on a distinguished road

Evet göndediğim maile cevap gelmiş hesabım artık verified görünüyor..

Bu mesaj en son " 05-08-2007 " tarihinde saat 02:24 PM itibariyle boraakkizal tarafından düzenlenmiştir....
boraakkizal is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık