![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
expanded use hakkında
selamlar arkadaslar bende bu limit sorunu halletmem için expanded use ye kayıt oldum fakat ilk önce normal kredi kartına sonra dan ise o kredi kartın sanal kredisine yani bi karta hem gerçeğine hem sanalına kaydımı yaptırdım we bugün güncel yapılan alışwerişlerde 2 tane birden numara geldi fakat ben sanalı kullanmayı istiyorum ama hangi numara sanalın pek emin değilim acaba yanlışlıkla diğer kartın numarasını girersem bu sorunla karşılaşırmıyım.
birde bu numarayı üye girişteki ana sayfanın sol üstünde bulunan COMPLETE EXPANDED USE ENROLLMENT kısmına giriyoruz dimi.... teşekkürler |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet o kısma giriyoruz sanal yada normal hiç fakrketmez sanalda ikidebir limit aşağı yukarı oynıyacaksın bence normal kullan paypala güvenebilirsin |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
teşekkürler buzel ya birde ingilizce tercüme bölümünde b sorum wardı bi onada bakarmısın cvp yazan yok hala da sen hallediwer
memnun olurum. bai |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bende'de böyle bir sorun var ne yapmam gerekiyor yeni bir üyelikmi almalıyım O numara bana gelmedi nerde gelir bir detaylı açıklama yaparmısınız yapamadım gitti yardım edin lütfen.
Nerde yazıcak onu göremedim ben mailler geldi anlatmışta anlatmış ama anlayamadım Bu mesaj en son " 05-17-2006 " tarihinde saat 07:01 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
P A Y P A L S O R U N U
Arkadaşlar paypal bana 250 dolarlık limit koymuş.Expanded use number istedi.Ben de kredi kartının son dört rakamını yazdım.Meğerse kredi kartınının ekstresindeki expanded use number ı yazacakmışım.Paypal şimdi yeni bir kart eklememi istiyor ve artık expanded use numberda çıkmıyor.Galiba paypala faks göndermem gerekiyormuş.Neleri fakslayıp göndericem.Birisi bana bu konuda detaylı bilgi verebilir mi..?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ilkbaşta bende sizin gibi acemilik yaptım
fax falan istedi ben ama hiç uğraşmadın zaten sanal cardımı vermiştim sonra normal kartımı verip expandede yaptım bencede sende uğraşma ya sanalı ver ya öbürünü ekle iyi alışverişler |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
nilhan aşağıdaki topic'te detaylı anlatıyor. http://forum.iyibey.com/showthread.php?t=192 |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kardeş bu sorularına cevap bulabileceğin üye olmaktan tut üyelik sonrası işlemlere kadar konuyu resimli anlatan Link aşağıda Saygılar.. http://forum.iyibey.com/showthread.php?t=192 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
selam varyata expanded number için 1,95 ödemiştik ya daha sonra ödeniyo diosun ya bende şimdi balance kısmında 1,95 çıktı bu geri mi ödemiş oluyo yani sadece 1- kaç aylığına mı alıyor o parayı sonra geri weriyolar he ???
ben yine üyeliğini iptal edersen sana geri weriyolar sanıştım. oke tamam geri werdiler dielim balance de 1,95 gözüküyo ama onu kredi kartına nasıl aktaracaz yani geri alacaz ???????? şimdidden yardımlarınız için tşk.ler |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|