Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-04-2006, 10:39 AM   #11
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

expanded use hakkında

selamlar arkadaslar bende bu limit sorunu halletmem için expanded use ye kayıt oldum fakat ilk önce normal kredi kartına sonra dan ise o kredi kartın sanal kredisine yani bi karta hem gerçeğine hem sanalına kaydımı yaptırdım we bugün güncel yapılan alışwerişlerde 2 tane birden numara geldi fakat ben sanalı kullanmayı istiyorum ama hangi numara sanalın pek emin değilim acaba yanlışlıkla diğer kartın numarasını girersem bu sorunla karşılaşırmıyım.

birde bu numarayı üye girişteki ana sayfanın sol üstünde bulunan COMPLETE EXPANDED USE ENROLLMENT kısmına giriyoruz dimi.... teşekkürler
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2006, 03:30 PM   #12
buzel
Kallavi Üye

buzel kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: buzel is on a distinguished road

Alıntı:
WICARDO tafarından gönderildi
selamlar arkadaslar bende bu limit sorunu halletmem için expanded use ye kayıt oldum fakat ilk önce normal kredi kartına sonra dan ise o kredi kartın sanal kredisine yani bi karta hem gerçeğine hem sanalına kaydımı yaptırdım we bugün güncel yapılan alışwerişlerde 2 tane birden numara geldi fakat ben sanalı kullanmayı istiyorum ama hangi numara sanalın pek emin değilim acaba yanlışlıkla diğer kartın numarasını girersem bu sorunla karşılaşırmıyım.

birde bu numarayı üye girişteki ana sayfanın sol üstünde bulunan COMPLETE EXPANDED USE ENROLLMENT kısmına giriyoruz dimi.... teşekkürler

evet o kısma giriyoruz sanal yada normal hiç fakrketmez sanalda ikidebir limit aşağı yukarı oynıyacaksın bence normal kullan paypala güvenebilirsin
buzel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2006, 10:40 PM   #13
WICKY
Üye ül-Zebellah

teşekkürler buzel ya birde ingilizce tercüme bölümünde b sorum wardı bi onada bakarmısın cvp yazan yok hala da sen hallediwer memnun olurum. bai
Eski 05-09-2006, 08:37 PM   #14
imfatih
Üye

imfatih kullanıcısının avatarı

Ünü: imfatih is on a distinguished road

Arkadaşlar bende'de böyle bir sorun var ne yapmam gerekiyor yeni bir üyelikmi almalıyım O numara bana gelmedi nerde gelir bir detaylı açıklama yaparmısınız yapamadım gitti yardım edin lütfen.
Nerde yazıcak onu göremedim ben mailler geldi anlatmışta anlatmış ama anlayamadım

Bu mesaj en son " 05-17-2006 " tarihinde saat 07:01 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
imfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2006, 08:46 PM   #15
ercument-dogan
Taze Üye

ercument-dogan kullanıcısının avatarı

Ünü: ercument-dogan is on a distinguished road

P A Y P A L S O R U N U

Arkadaşlar paypal bana 250 dolarlık limit koymuş.Expanded use number istedi.Ben de kredi kartının son dört rakamını yazdım.Meğerse kredi kartınının ekstresindeki expanded use number ı yazacakmışım.Paypal şimdi yeni bir kart eklememi istiyor ve artık expanded use numberda çıkmıyor.Galiba paypala faks göndermem gerekiyormuş.Neleri fakslayıp göndericem.Birisi bana bu konuda detaylı bilgi verebilir mi..?
ercument-dogan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2006, 10:05 PM   #16
buzel
Kallavi Üye

buzel kullanıcısının avatarı

Ünü: buzel is on a distinguished road

ilkbaşta bende sizin gibi acemilik yaptım fax falan istedi ben ama hiç uğraşmadın zaten sanal cardımı vermiştim sonra normal kartımı verip expandede yaptım bencede sende uğraşma ya sanalı ver ya öbürünü ekle iyi alışverişler
buzel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-13-2006, 02:25 AM   #17
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
nilhan tafarından gönderildi
merhaba arkadaşlar
ebay de odeme yapacagım paypala üyeoldum ödeme esnasında Expanded Use Number diyor bu nedir .bir türlü çözemedim.

nilhan aşağıdaki topic'te detaylı anlatıyor.

http://forum.iyibey.com/showthread.php?t=192
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2006, 11:20 AM   #18
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
msimsek tafarından gönderildi
Evet arkadşlar paypal'e üye oldum.Limitimi nedense $250 olarak gösteriyor.Yapı kredi world kart ile üye oldum.PayPal's Expanded Use Program gibisinden bişeylerden bahsediyor.Bu program nedir ne değildir.Dahası ilk kayıttan sonra yapmam gereken neler var?Sanal kredi kartı nasıl kullanabilirim.Biraz bilgi verebilirseniz benim gibi bu işin acemileride bundan faydalanırlar...

Not : ( ilk işim saat almak olacak )

Kardeş bu sorularına cevap bulabileceğin üye olmaktan tut üyelik sonrası işlemlere kadar konuyu resimli anlatan Link aşağıda
Saygılar..

http://forum.iyibey.com/showthread.php?t=192
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2006, 10:30 AM   #19
WICKY
Üye ül-Zebellah

selam varyata expanded number için 1,95 ödemiştik ya daha sonra ödeniyo diosun ya bende şimdi balance kısmında 1,95 çıktı bu geri mi ödemiş oluyo yani sadece 1- kaç aylığına mı alıyor o parayı sonra geri weriyolar he ???

ben yine üyeliğini iptal edersen sana geri weriyolar sanıştım.

oke tamam geri werdiler dielim balance de 1,95 gözüküyo ama onu kredi kartına nasıl aktaracaz yani geri alacaz ????????

şimdidden yardımlarınız için tşk.ler
Eski 06-27-2006, 10:35 AM   #20
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
WICARDO tafarından gönderildi
oke tamam geri werdiler dielim balance de 1,95 gözüküyo ama onu kredi kartına nasıl aktaracaz yani geri alacaz ????????

şimdidden yardımlarınız için tşk.ler
hocam ben bir sey yasamıstım okumussundur adam parayı geri gönderdi diye paypal aynen kredi kartına iade etmiş hic bir sey yapmadım ama doviz işlemi oldugu icin 2-3 gün sürüyor hesaba gecmesi düşük kurdan ödemiştim yüksek kurdan geri aldım haram para kazandım
cidonur is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık