Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-21-2008, 10:16 AM   #121
Biyotic
Üye

Biyotic kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Ünü: Biyotic is on a distinguished road

Bende şu 4 haneli numarayı başlarda dedim lan sallıyım belki tutar meğerse 3 kere sınırı varmış sonra ekstre geldi doğru numarayı girince bu sefer kabul etmedi ilk sayfadaki yazıyı kendime göre uyarladım paypala attım 2 gün oldu hala bi ses yok paypaldan umarım cevaplarlar bi an önce...

Arkadaşlar ben ekstreyi beklemiyeyim dedim yapı krediye mail attım o 4 haneli noyu söylermisiniz 5 dk önce cevap geldi 2 kere çekilmiş 1.95 bi kerede ekstrede gördüm toplam 3 kere 1.95 çekti paypal sonun verified oldum ama paypal bu 3 kere aldığı 1.95 i geri verirmi acaba???toplam 5,85 dolar oldu paypal elinde sonunda veriyor ama 3 kere çekmiş bunu verirmi peki şimdiden teşekkürler...

Bu mesaj en son " 08-21-2008 " tarihinde saat 02:07 PM itibariyle Biyotic tarafından düzenlenmiştir....
Biyotic is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-22-2008, 12:22 AM   #122
Biyotic
Üye

Arkadaşlar yokmu bi cevap veren bi hayırsever...
Eski 08-22-2008, 08:51 AM   #123
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
Biyotic tafarından gönderildi
Bende şu 4 haneli numarayı başlarda dedim lan sallıyım belki tutar meğerse 3 kere sınırı varmış sonra ekstre geldi doğru numarayı girince bu sefer kabul etmedi ilk sayfadaki yazıyı kendime göre uyarladım paypala attım 2 gün oldu hala bi ses yok paypaldan umarım cevaplarlar bi an önce...

Arkadaşlar ben ekstreyi beklemiyeyim dedim yapı krediye mail attım o 4 haneli noyu söylermisiniz 5 dk önce cevap geldi 2 kere çekilmiş 1.95 bi kerede ekstrede gördüm toplam 3 kere 1.95 çekti paypal sonun verified oldum ama paypal bu 3 kere aldığı 1.95 i geri verirmi acaba???toplam 5,85 dolar oldu paypal elinde sonunda veriyor ama 3 kere çekmiş bunu verirmi peki şimdiden teşekkürler...
Böyle birşey hiç duymadım ama bunu sadece güvenlik nedeniyle çektiği için geri vermeli diye düşünüyorum zaten 3-5 gün beklersen sonucu görürsün paypal balance da...
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-22-2008, 11:36 AM   #124
Biyotic
Üye

Walla yalan oldu bizim 6 dolar hem verified oldum şimdide yok bankada sorun var yok fatura gönder anasını satım sanki f-16 alcam ya...

Arkadaşlar 5,85 dolar bugün balancede görüktü yani geri ödediler bugünde 3 tane fatura bi credi kartı ekstresi gönderdim inşallah şu limiti kaldırırlar...

Bu mesaj en son " 08-24-2008 " tarihinde saat 08:27 PM itibariyle Biyotic tarafından düzenlenmiştir....
Eski 09-02-2008, 06:28 PM   #125
onur654
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: onur654 is on a distinguished road

arkadaslar bankayı arıyorum kod için bana 6 haneli bir kod veriyor 1.95 dolarlık işlem diyor anlamadım kartın birini ekleyemedim yeni bir kart eklicem olmuıor yardım lütfen
onur654 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-2008, 01:36 AM   #126
Biyotic
Üye

Alıntı:
onur654 tafarından gönderildi
arkadaslar bankayı arıyorum kod için bana 6 haneli bir kod veriyor 1.95 dolarlık işlem diyor anlamadım kartın birini ekleyemedim yeni bir kart eklicem olmuıor yardım lütfen

Kardeş eğer world card ise mail at onlar sana o 1.95 Usd'yi detaylarını mailine atarlar.Bankayı aradınmı harcamanın başında yer alan 4 haneli kod dersen anlarlar.Sakın o kodu yanlış deneme yoksa bloke oluyor sonra bi sürü fatura ile uğraşırsın no'yu doğru girdiğine emin ol...
Eski 09-04-2008, 06:14 PM   #127
hasmet
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: hasmet is on a distinguished road

ben 2 yıl önce girmedim o numarayı şimdi 6$ lik bir alışveriş için doldu diyor sending limit. Sanal kartın ekstrelarına baktım ama bulamıyorum o kadar geriye gitmiyor ne yapmalıyım??
hasmet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2008, 08:56 PM   #128
Biyotic
Üye

Alıntı:
hasmet tafarından gönderildi
ben 2 yıl önce girmedim o numarayı şimdi 6$ lik bir alışveriş için doldu diyor sending limit. Sanal kartın ekstrelarına baktım ama bulamıyorum o kadar geriye gitmiyor ne yapmalıyım??

Paypaldan Resoluation centerda o numarayı tekrar göndermek için komut ver tekrar çeksin sonra sanal kartından bak numaraya sonra tekrar balanceye yatırsın paypal aldığı parayı..
Eski 09-05-2008, 09:55 PM   #129
hasmet
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: hasmet is on a distinguished road

Sağol kardeş, o düğmeyede dün bastım ama tam olarak ne işe yarayacığını bilmiyordum yanliz demin kontrol ettim hala gelmedi acaba daha geçmi gelir?
hasmet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2008, 10:43 PM   #130
Biyotic
Üye

Alıntı:
hasmet tafarından gönderildi
Sağol kardeş, o düğmeyede dün bastım ama tam olarak ne işe yarayacığını bilmiyordum yanliz demin kontrol ettim hala gelmedi acaba daha geçmi gelir?

Hemen olması istiyorsan bankanı ara ve 1.95 USD harcamanın 4 haneli kodunu iste onlar sana verirler böylece hemen verified olabilirsin...
Biyotic is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık