![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#121 |
|
Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Bende şu 4 haneli numarayı başlarda dedim lan sallıyım belki tutar meğerse 3 kere sınırı varmış sonra ekstre geldi doğru numarayı girince bu sefer kabul etmedi ilk sayfadaki yazıyı kendime göre uyarladım paypala attım 2 gün oldu hala bi ses yok paypaldan umarım cevaplarlar bi an önce...
Arkadaşlar ben ekstreyi beklemiyeyim dedim yapı krediye mail attım o 4 haneli noyu söylermisiniz 5 dk önce cevap geldi 2 kere çekilmiş 1.95 bi kerede ekstrede gördüm toplam 3 kere 1.95 çekti paypal sonun verified oldum ama paypal bu 3 kere aldığı 1.95 i geri verirmi acaba???toplam 5,85 dolar oldu paypal elinde sonunda veriyor ama 3 kere çekmiş bunu verirmi peki şimdiden teşekkürler... Bu mesaj en son " 08-21-2008 " tarihinde saat 02:07 PM itibariyle Biyotic tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#122 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar yokmu bi cevap veren bi hayırsever...
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Walla yalan oldu bizim 6 dolar hem verified oldum şimdide yok bankada sorun var yok fatura gönder anasını satım sanki f-16 alcam ya...
![]() Arkadaşlar 5,85 dolar bugün balancede görüktü yani geri ödediler bugünde 3 tane fatura bi credi kartı ekstresi gönderdim inşallah şu limiti kaldırırlar... Bu mesaj en son " 08-24-2008 " tarihinde saat 08:27 PM itibariyle Biyotic tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar bankayı arıyorum kod için bana 6 haneli bir kod veriyor 1.95 dolarlık işlem diyor anlamadım kartın birini ekleyemedim yeni bir kart eklicem olmuıor yardım lütfen
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kardeş eğer world card ise mail at onlar sana o 1.95 Usd'yi detaylarını mailine atarlar.Bankayı aradınmı harcamanın başında yer alan 4 haneli kod dersen anlarlar.Sakın o kodu yanlış deneme yoksa bloke oluyor sonra bi sürü fatura ile uğraşırsın no'yu doğru girdiğine emin ol... |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
ben 2 yıl önce girmedim o numarayı şimdi 6$ lik bir alışveriş için doldu diyor sending limit. Sanal kartın ekstrelarına baktım ama bulamıyorum o kadar geriye gitmiyor ne yapmalıyım??
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Paypaldan Resoluation centerda o numarayı tekrar göndermek için komut ver tekrar çeksin sonra sanal kartından bak numaraya sonra tekrar balanceye yatırsın paypal aldığı parayı.. |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Sağol kardeş, o düğmeyede dün bastım ama tam olarak ne işe yarayacığını bilmiyordum
yanliz demin kontrol ettim hala gelmedi acaba daha geçmi gelir? |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hemen olması istiyorsan bankanı ara ve 1.95 USD harcamanın 4 haneli kodunu iste onlar sana verirler böylece hemen verified olabilirsin... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|