![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
açık provizyon bölümü yok mu?? yada yurtdışı alışveriş?? en kötü bankaya telefon et iste versinler ...
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Açık provizyon bölümü yok, yada ben bulamadım..
Ama az önce telefon ettim. Müşteri temsilcisi eleman PayPal konusunda bilgili bir eleman çıktı. İşimi zorlaştırmadı, bana PayPal'ın ne olduğunu anlattırmadı. "PayPal kullanıcılarından 4 haneli bir numara ister, bunu soruyorsunuz değil mi?." Diyerek bir kod verdi. Kodu girdim, kabul etti.. Teşekkrler.. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
rica ederiz...
![]()
|
|
|
|
#114 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Selam arkadaşlar
Paypal'a üye olduktan sonra hesabın verified olması için kredi kartından çekilen 1,95 $ iki kez çekilmişti ve geçenlerde iade edildi. Paypal hesamındaki "BALANCE" kısmında 3,90 $ yazıyordu ve bir sonraki alisverisimde alısveriş tutarından 3,90 $ düştü. Çekilen 1,90 $'in iade olabilmasi için önce "BALANCE" kısmında görünmesi gerekiyor.Daha önce balance kısmında0 $ yazıyordu. |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
İptal ettiğm sanal karttan çekilen para
Arkadaşlar Sanal kartımı paypala tanıttım ama expanded numarasının hatalı girilmesi nedeni ile kartımı aktif edemeyince kızıp sanal KARTI iptal ettim.Yeni oluşturduğum sanal kartı tanıtıp aktif etmeyi başardım.Eski sanal kartımdan çektikleri paramı geri alma şansım varmı.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
karaelmaslim]Forumlardan okuduğum kadarıyla iptal edilen kredi kartından çekilen 1,95 $ iade edilmiyor. 1,95 $'ın iade olabilmesi için hesabın verified olmuş olması gerekiyor ve bu çekilen tutar yapılan alışveriş tutarından düşülüyor
![]() İlginiz için teşekkürler.) |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
expanded numarası hakkında
Arkadaşlar her ne kadar birinci sanal kart denemem de başarısız olmuş isem de bu ve başka forumlarda araştırırken sanal kredi kartı ekledikten sonra alınacak expanded numarasının bankanın müşteri temsilcisinden alınacağını öğrendim.Denedim ve bende hemen numarayı aldım bilgilerinize sunulur.
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
başka forummuş ![]() |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bakarsanız başka yerlerde de bu konuya değinenler var size şirinlik yapacağım diye onları yok mu kabul edeceğiz
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|