Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-23-2008, 03:30 PM   #91
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
karaelmaslim tafarından gönderildi
Selam arkadaslar.
Paypal'a üye olalı cok oldu,forumda paypal'la ilgili sorunları okur sıra bana ne zaman gelecek derdim Ve bugün sıra bana geldi
Arkadaslar paypal'a kredi kartımı ekledim.Ama aktif olabilmesi icin 4 haneli Expanded Code diye bir kod istiyor.Bu kodu talep ettim ve kartımdan 1.95$ cekildigine dair bir mail aldım paypal'dan.Sonra maile baktım kod mod yok bir daha talep ettim Expanded Code'dan.Sonra paypal'dan ilk gelen mailin aynısından iki tane daha mail aldım.Yani toplamda 3 mail geldi.Böyle olunca sanırım kredi kartımdan 3 kez 1.95$ cekildi.(Cekilmemis de olabilir,bilmiyorum) Ama paypal hesabımın BALANCE kısmında hala 0.00$ yazıyor.Neden hala 0.00 yazıyor anlamadım.Belki bu işlemi henüz bugün yaptım ondan görünmüyordur. Bir de internet bankacılıgı ile 1.95$ 'ın cekilip cekilmedigi anında görülebiliyor diye yazmıs bazı arkadaslar.İnternet bankacılıgından baktım güncel dönem işlemlerinde 1.95$ cekildigini göremedim.Bu arada Yapı Kredî'nin internet bankacılıgını kulllanıyorum.Forumda yazanlara göre bu Expanded no'su icin 3-4 gün bekleyen de olmus,anında bu no'yu alan da olmus. Gelen maillerde Expanded kodunu girin ve kartınızı aktiflestirin tarzında seyler yazıyordu. Beklemekten baska yapacak birsey yok galiba
açık provizyon bölümüne bak orada görürsün..
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-23-2008, 03:34 PM   #92
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
açık provizyon bölümüne bak orada görürsün..

Arkadasım acık provizyon derken neyi kastettin,anlayamadım.
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-23-2008, 03:45 PM   #93
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
Arkadasım acık provizyon derken neyi kastettin,anlayamadım.
internet bankacılığı
dönemiçi işlemler
hesap özeti
açık provizyon .........burada görebilirsin
Eski 05-23-2008, 03:59 PM   #94
izmir07
Aşmış Üye

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
Selam arkadaslar.
Paypal'a üye olalı cok oldu,forumda paypal'la ilgili sorunları okur sıra bana ne zaman gelecek derdim Ve bugün sıra bana geldi
Arkadaslar paypal'a kredi kartımı ekledim.Ama aktif olabilmesi icin 4 haneli Expanded Code diye bir kod istiyor.Bu kodu talep ettim ve kartımdan 1.95$ cekildigine dair bir mail aldım paypal'dan.Sonra maile baktım kod mod yok bir daha talep ettim Expanded Code'dan.Sonra paypal'dan ilk gelen mailin aynısından iki tane daha mail aldım.Yani toplamda 3 mail geldi.Böyle olunca sanırım kredi kartımdan 3 kez 1.95$ cekildi.(Cekilmemis de olabilir,bilmiyorum) Ama paypal hesabımın BALANCE kısmında hala 0.00$ yazıyor.Neden hala 0.00 yazıyor anlamadım.Belki bu işlemi henüz bugün yaptım ondan görünmüyordur. Bir de internet bankacılıgı ile 1.95$ 'ın cekilip cekilmedigi anında görülebiliyor diye yazmıs bazı arkadaslar.İnternet bankacılıgından baktım güncel dönem işlemlerinde 1.95$ cekildigini göremedim.Bu arada Yapı Kredî'nin internet bankacılıgını kulllanıyorum.Forumda yazanlara göre bu Expanded no'su icin 3-4 gün bekleyen de olmus,anında bu no'yu alan da olmus. Gelen maillerde Expanded kodunu girin ve kartınızı aktiflestirin tarzında seyler yazıyordu. Beklemekten baska yapacak birsey yok galiba
Evet hocam beklemeden başka yapacak bir şey yok. Kredi kartının dönem içi işlemlerinde göreceksin. Paypalda 0 yazması normal, o hemen değişmez. O da yine birkaç gün sonra değişecektir ve kredi kartından ne kadar para çekilirse çekilsin önemli değil çünkü bu çekilen paraları ilk alışverişinde kullanabileceksin. Saygı ve sevgiler...
Eski 05-23-2008, 04:00 PM   #95
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
internet bankacılığı
dönemiçi işlemler
hesap özeti
açık provizyon .........burada görebilirsin

Yapı Kredi'nin internet bankacılıgı sayfanının dönem ici hareketler menüsünde açık provizyon diye bir menü yok.(İyice incelememe ragmen göremedim.) Muhtemelen yarın dönem ici hareketler menüsünde görünecektir.İşlemi bugün yaptıgım icin dönem ici hareketlerin icinde görünmüyor sanırım.
Alakana tesekkürler arkadasım
Eski 05-23-2008, 04:08 PM   #96
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
Yapı Kredi'nin internet bankacılıgı sayfanının dönem ici hareketler menüsünde açık provizyon diye bir menü yok.(İyice incelememe ragmen göremedim.) Muhtemelen yarın dönem ici hareketler menüsünde görünecektir.İşlemi bugün yaptıgım icin dönem ici hareketlerin icinde görünmüyor sanırım.
Alakana tesekkürler arkadasım
Rica ederim..
garanti bankasında var belki diğer bankalarda da vardı diye yazdım yokmuş sağlık olsun..
Eski 05-24-2008, 09:49 AM   #97
karaelmaslim
Kallavi Üye

Bugün Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılıgı/Güncel dönem işlemlerinden Expanded kodunun görünüp görünmedigine baktım ama bugün de görünmüyordu.Sanırım birkac gün daha beklemem gerekecek.
Eski 05-24-2008, 09:53 AM   #98
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
Bugün Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılıgı/Güncel dönem işlemlerinden Expanded kodunun görünüp görünmedigine baktım ama bugün de görünmüyordu.Sanırım birkac gün daha beklemem gerekecek.
açık provizyonda anında görünüyor..
güncel dönem işlemlerinde ise 3-5 gün sonra görünüyor..
evet biraz beklemen gerekecek
Eski 05-24-2008, 10:02 AM   #99
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
açık provizyonda anında görünüyor..
güncel dönem işlemlerinde ise 3-5 gün sonra görünüyor..
evet biraz beklemen gerekecek

Tesekkürler Yalnız Yapı Kredi'nin internet bankacılıgında açık provizyon diye birsey göremiyorum.Garanti'de var demistin. Acaba Yapı Kredi'de var da ben mi göremiyorum.Kullanan var mı Yapı Kredi'yi?
Eski 05-24-2008, 10:04 AM   #100
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
Tesekkürler Yalnız Yapı Kredi'nin internet bankacılıgında açık provizyon diye birsey göremiyorum.Garanti'de var demistin. Acaba Yapı Kredi'de var da ben mi göremiyorum.Kullanan var mı Yapı Kredi'yi?
bak senin için ne buldum

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...dym-gitti.html
bills212 is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık