Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-19-2006, 05:05 PM   #1
eserburak
Üye

eserburak kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eserburak is on a distinguished road

Arrow Alamadım gitti :))))

Merhaba arkadaşlar, Yapı Kredi Sanal Kart ile üye oldum paypal'a ancak kartımı taıttıktan sonra hesabımdan 1.5 YTL gibi bir para kesildi ben 1.9$ sanıyordum ama bu kadar kesildi anlamadım zaten bundan bir şey

Sonra bakıyorum bakıyorum ebay Expanded numarasını alacağım bir bilgi görünmüyor interet bankacılığı sayfasında, güncel dönem işlemleri içinde yok!!!

Bu numarayı 444 0 444 ü arayarak öğrenmek istedim, oradaki görevli beceriksizler ''Bankamız ebay numarasını müşterilerine vermiyor, gizli tutuluyor'' gibi salak bir laf ettiler, ben hem gülüp hem sinirlenip kapadım telefonu...

Ayrıca ebay daki satın alma sayfamda

I will enter an eBay gift certificate or coupon on PayPal.

bir ibare var, snaırım bu hediye paralar için değil mi???

Bana neyi nasıl apacağımı özellikle de şu expanded nosunu Yapı Kredi Sanal Kart ta nasıl öğreneceğimi bir zahmet anlatıverin, satıcı beni bekliyor çünkü 2 gündür...
eserburak is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2006, 05:13 PM   #2
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Alıntı:
eserburak tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar, Yapı Kredi Sanal Kart ile üye oldum paypal'a ancak kartımı taıttıktan sonra hesabımdan 1.5 YTL gibi bir para kesildi ben 1.9$ sanıyordum ama bu kadar kesildi anlamadım zaten bundan bir şey

Sonra bakıyorum bakıyorum ebay Expanded numarasını alacağım bir bilgi görünmüyor interet bankacılığı sayfasında, güncel dönem işlemleri içinde yok!!!

Bu numarayı 444 0 444 ü arayarak öğrenmek istedim, oradaki görevli beceriksizler ''Bankamız ebay numarasını müşterilerine vermiyor, gizli tutuluyor'' gibi salak bir laf ettiler, ben hem gülüp hem sinirlenip kapadım telefonu...

Bana neyi nasıl apacağımı özellikle de şu expanded nosunu Yapı Kredi Sanal Kart ta nasıl öğreneceğimi bir zahmet anlatıverin, satıcı beni bekliyor çünkü 2 gündür...

Arkadaşım expanded use number olayı için gereken 4 haneli kod o bahsettiğin ücretin açıklamasında var zaten. Paypal Expuse XXXX şeklinde geçecektir.

Nerede dersen, muhasebeleşmişse dönem içi işlemlerde, henüz muhasebeleşmemişse (ki birkaç gün sürebilir) Garanti'de "açık provizyon", HSBC'de "bekleyen ödemeler" başlığı altında görüntülenir. İşbankasını hatırlayamadım şimdi.

Yapı Kredi internet şubesinde de bunun görüntüleneceği bir yer kesinlikle vardır. Ama kullanmadığım için hangi isimle geçiyor bilemiyorum, bu yüzden diğer bankalardan örnekler verdim.

Müşteri hizmetlerinden aldığın cevap ise çok mantıklı, bu bilgiler telefon bankacılığında paylaşılamayan bilgilerdendir. 16 haneli kart numarası ve 4 haneli şifre tuşlayarak bazı bilgilerin öğrenilememesi bizlerin güvenliği içindir.
Eski 09-19-2006, 05:57 PM   #3
eserburak
Üye

eserburak kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eserburak is on a distinguished road

hmmmmm

çok sağol eflatun, ne zaman bir şey olsa yardıma koşuyorsun Allah razı olsun

Sanırım hala muhasebeleşmedikleri için göremiyorum... Ben 1-2 gün bekllerimde, bu ürünnü aldığım arkadaşa kaç gün içinde ödeme yapmam gerekli? Acaba o bekler mi sorun orda
eserburak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2006, 12:05 AM   #4
deepfocus
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: deepfocus is on a distinguished road

yapı kredi internet bankacılığında anınada göremiyorsun bundan dolayı hesap kesim tarihinib beklemek zorundasın hiç yoktan fatura postalama tarihinden gelme sürecin beklemezsin tek çaren kesim tarihinden sonra internet bankacılığından bakmak
deepfocus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-25-2006, 08:24 PM   #5
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Ünü: WICKY is on a distinguished road

Alıntı:
deepfocus tafarından gönderildi
yapı kredi internet bankacılığında anınada göremiyorsun bundan dolayı hesap kesim tarihinib beklemek zorundasın hiç yoktan fatura postalama tarihinden gelme sürecin beklemezsin tek çaren kesim tarihinden sonra internet bankacılığından bakmak

hiç öyle değil arkadasım güncel dönem işlemleri kısmından bakarsan ödemeden 2 bilemedin 3 gün içinde orada açıklamasıda ne kadar kesinti yaptığıda geçecektir. yani sen hesap kesim tarihini beklemene gerek yok...
WICKY is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-23-2007, 07:17 AM   #6
kellllaynak
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: kellllaynak is on a distinguished road

Alıntı:
eserburak tafarından gönderildi

evet aynı sorun bendede var tam 6 gun oldu hergun arıyorum muhasebeleşmedi diyorlar. extrede basta 4 haneli sayıve yanında paypal yazacagını biliyorum. ne kadar anlatsamda kimse yardımcı olmuyor. Birde numarayı aldık diyelim. kartı verfiy etmek için paypalda girdiğimde kredi kartı formu çıkıyor. ve yine kredi kartı bilgilerini istitor. bu kodu direkt gireceğimiz yer yokmudur. teşekkürler...
kellllaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-26-2007, 10:50 AM   #7
dadas15
Banned

Giriş: Feb 2007
Ünü: dadas15 is on a distinguished road

arkadaslar ayni olay benim de basima geldi. sorun soyle cozuldu. o ilk kayittan sonra yine bir miktar limit bulundurun kartta (10ytl kadar) cunku xxxx nosu icinde para aliniyor. bilginize...
dadas15 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-20-2007, 09:39 PM   #8
dyermaker
Kallavi Üye

Ünü: dyermaker is on a distinguished road

evet su anda benim de bu provizyon olayi ile basim dertte.ürün aldik ödemeyi yaptik ama muhasebeleştirilmedigi icin ödenmedi gözüküyor paypalda..adama da soyledim ama 3,4 gün oldu hala ses yok.eskiden hemen geciyordu.
dyermaker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-27-2008, 03:54 PM   #9
cile
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: cile is on a distinguished road

konu açılalı çok olmus fakat su an bende aynı durumdayım. yapı kredi internet subesınden bakıyorum provizyon beklemede gozukuyor. bankayı aradım karsı taraf paypal muhasebelestırmedıgı ıcın beklemek zorundasınız dedıler. Arkadaslar son zamanda bu problemı yasayan oldumu napıcaz sımdı. yardımcı olurmusunuz
cile is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-30-2008, 02:53 PM   #10
cevfat
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: cevfat is on a distinguished road

expuse

1.5 ytl
expuse code icin degil
1 usd lik ön provizyondur. (kartın saglamlıgını anlamak icin 1 usd cekme "denemesi")
o 1 usd lik ucret en gec 30 gun icinde iptal olur.
expuse code 5-6 gun icinde gozukebilir bazen anında.
cevfat is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık