![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar, Yapı Kredi Sanal Kart ile üye oldum paypal'a ancak kartımı taıttıktan sonra hesabımdan 1.5 YTL gibi bir para kesildi ben 1.9$ sanıyordum ama bu kadar kesildi anlamadım zaten bundan bir şey
Sonra bakıyorum bakıyorum ebay Expanded numarasını alacağım bir bilgi görünmüyor interet bankacılığı sayfasında, güncel dönem işlemleri içinde yok!!! Bu numarayı 444 0 444 ü arayarak öğrenmek istedim, oradaki görevli beceriksizler ''Bankamız ebay numarasını müşterilerine vermiyor, gizli tutuluyor'' gibi salak bir laf ettiler, ben hem gülüp hem sinirlenip kapadım telefonu... Ayrıca ebay daki satın alma sayfamda I will enter an eBay gift certificate or coupon on PayPal. bir ibare var, snaırım bu hediye paralar için değil mi??? Bana neyi nasıl apacağımı özellikle de şu expanded nosunu Yapı Kredi Sanal Kart ta nasıl öğreneceğimi bir zahmet anlatıverin, satıcı beni bekliyor çünkü 2 gündür... ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım expanded use number olayı için gereken 4 haneli kod o bahsettiğin ücretin açıklamasında var zaten. Paypal Expuse XXXX şeklinde geçecektir. Nerede dersen, muhasebeleşmişse dönem içi işlemlerde, henüz muhasebeleşmemişse (ki birkaç gün sürebilir) Garanti'de "açık provizyon", HSBC'de "bekleyen ödemeler" başlığı altında görüntülenir. İşbankasını hatırlayamadım şimdi. Yapı Kredi internet şubesinde de bunun görüntüleneceği bir yer kesinlikle vardır. Ama kullanmadığım için hangi isimle geçiyor bilemiyorum, bu yüzden diğer bankalardan örnekler verdim. Müşteri hizmetlerinden aldığın cevap ise çok mantıklı, bu bilgiler telefon bankacılığında paylaşılamayan bilgilerdendir. 16 haneli kart numarası ve 4 haneli şifre tuşlayarak bazı bilgilerin öğrenilememesi bizlerin güvenliği içindir.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
hmmmmm
çok sağol eflatun, ne zaman bir şey olsa yardıma koşuyorsun Allah razı olsun Sanırım hala muhasebeleşmedikleri için göremiyorum... Ben 1-2 gün bekllerimde, bu ürünnü aldığım arkadaşa kaç gün içinde ödeme yapmam gerekli? Acaba o bekler mi sorun orda ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
yapı kredi internet bankacılığında anınada göremiyorsun bundan dolayı hesap kesim tarihinib beklemek zorundasın hiç yoktan fatura postalama tarihinden gelme sürecin beklemezsin tek çaren kesim tarihinden sonra internet bankacılığından bakmak
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hiç öyle değil arkadasım güncel dönem işlemleri kısmından bakarsan ödemeden 2 bilemedin 3 gün içinde orada açıklamasıda ne kadar kesinti yaptığıda geçecektir. yani sen hesap kesim tarihini beklemene gerek yok... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar ayni olay benim de basima geldi. sorun soyle cozuldu. o ilk kayittan sonra yine bir miktar limit bulundurun kartta (10ytl kadar) cunku xxxx nosu icinde para aliniyor. bilginize...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
evet su anda benim de bu provizyon olayi ile basim dertte.ürün aldik ödemeyi yaptik ama muhasebeleştirilmedigi icin ödenmedi gözüküyor paypalda..adama da soyledim ama 3,4 gün oldu hala ses yok.eskiden hemen geciyordu.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
konu açılalı çok olmus fakat su an bende aynı durumdayım. yapı kredi internet subesınden bakıyorum provizyon beklemede gozukuyor. bankayı aradım karsı taraf paypal muhasebelestırmedıgı ıcın beklemek zorundasınız dedıler. Arkadaslar son zamanda bu problemı yasayan oldumu napıcaz sımdı. yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
expuse
1.5 ytl
expuse code icin degil 1 usd lik ön provizyondur. (kartın saglamlıgını anlamak icin 1 usd cekme "denemesi") o 1 usd lik ucret en gec 30 gun icinde iptal olur. expuse code 5-6 gun icinde gozukebilir bazen anında. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|