Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-20-2008, 10:36 AM   #1
dead1mann
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: dead1mann is on a distinguished road

Exclamation Asya Kart Ve Paypal

Arkadaşlar paypal ile asyakart arasında sistem uyuşmazlığı varmış oyüzden boşuna vakit harcamayın asya kart ile paypaldan işlem yapamazsınız ben saatlerimi kaybettim sizde kaybetmeyin!!
3 kere müşt. hizm. ni aradım 3.de nihayet bilen biri çıktı da bu bilgiyi verdi saolsun.
dead1mann is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2008, 10:46 PM   #2
freekoray
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: freekoray is on a distinguished road

herkese HSBC ya da Fortis bank öneriyorum ikisini de uzun zamandır kullanırım asla sorun çıkarmadı.
freekoray is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-30-2008, 09:27 PM   #3
Jucke24u
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: Jucke24u is on a distinguished road

Exclamation adversity tries them

prosperity makes friends, adversity tries them.Thsale is a professional, loyal and reliable wow gold supplier online, we pioneered selling cheap wow gold. wow gold, We are a Great MMORPG company. wow money and wow items,which is very cheap WOW Gold! wow gold, Welcome to thsale buy world of warcraft gold Buy Cheap WoW Gold, World of Warcraft Gold, Please look here!wow gold, All US Server 24.99$/1000G on sell! Cheap wow gold,rs powerleveling,wow power leveling,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU Gold Power leveling wow gold, FFXI Gil,

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık