![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar paypal ile asyakart arasında sistem uyuşmazlığı varmış oyüzden boşuna vakit harcamayın asya kart ile paypaldan işlem yapamazsınız ben saatlerimi kaybettim sizde kaybetmeyin!!
3 kere müşt. hizm. ni aradım 3.de nihayet bilen biri çıktı da bu bilgiyi verdi saolsun. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
herkese HSBC ya da Fortis bank öneriyorum ikisini de uzun zamandır kullanırım asla sorun çıkarmadı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
prosperity makes friends, adversity tries them.Thsale is a professional, loyal and reliable wow gold supplier online, we pioneered selling cheap wow gold. wow gold, We are a Great MMORPG company. wow money and wow items,which is very cheap WOW Gold! wow gold, Welcome to thsale buy world of warcraft gold Buy Cheap WoW Gold, World of Warcraft Gold, Please look here!wow gold, All US Server 24.99$/1000G on sell! Cheap wow gold,rs powerleveling,wow power leveling,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU Gold Power leveling wow gold, FFXI Gil,
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|