Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-01-2008, 03:16 PM   #1
s_sahin
Taze Üye

Giriş: Nov 2008
Ünü: s_sahin is on a distinguished road

Yardım:(Para Gönderme Limitine Ulaştınız)

öncelikle herkese hayırlı işler.

Bayram muafiyetinden yararlanalım diyerek bi tane dijital makine almak istedim.Burada yazanları okuyarak sorunsuz bi şekilde ebay ve paypal a üye oldum.Sorun şu ki ödeme yapmak istediğimde miktarı girip devam dedikten sonra para gönderme limitine ulaştığım başka bir ödeme şekli seçmem ya da yeni bir kart eklemem gerektiği şeklinde uyarı alıyorum.Ayın 27 sinde verify kodu talep ettim ve 29unda kodu girip hesabı onaylattım.
Sonradan öğrendiğime göre paypal yeni üye olanların para transfer etmesini ilk bikaç gün engelliyormuş verilen bilgiler doğrulanana kadar.Bu süre aşağı yukarı ne kadardır.Bir haftadır uğraşıyorum berbat paypal sistemi yüzünden.
s_sahin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-2008, 09:27 PM   #2
s_sahin
Taze Üye

paypal a yarım yamalak ingilizceyle gönderdiğim maile cevap geldi.Ben acemilikle bi kaç defa ödeme yapmaya çalışınca paypal bunu yetkisiz erişim kabul ederek hesabı bloklamış ve ben her ödeme denememde bu süre uzamış.Kısaca üye olduktan hemen sonra ödeme yapmaya çalışmamak lazımmış.Bir de kısa süre için de birden fazla ürün almak isteyen arkadaşların da bu nedenle kısıtlamaya takıldıklarını düşünüyorum.bunun için son ödemeden itibaren 24 saat içinde tekrar deneyin felan diye yazmışlar.Neyse bu da böyle bir anımdır.Yeni üye olanlar ibret alsınlar.
s_sahin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-16-2008, 12:11 AM   #3
yseyrek
Taze Üye

Ünü: yseyrek is on a distinguished road

s.sahin arkadaşim sorularima yanıt buldum sonunda.tesekkurler.fakat bir kac soru daha ekleyim.bende birkac sefer denedim ama basarisiz oldum.paypalin hesabi bloklama suresi ne kadar?her basarısız deneme icin bu sureye ne kadar ekleniyor?.bu surenin bittigini nasil anlariz.yani blokenın bittigini nasil anlayabiliriz.oyle ya tam sure bitmek uzere iken tekrar deneme yaparsak işin içinden çıkamayiz.ben 2-3 gundur ugraşiyorum.bir gelişme yok.ve cok fazla deneme yaptim.(10-12 civarinda) son deneme mi birkac dakika once yaptim.ne zaman tekrar deneyim?
saygilar.
yseyrek is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-17-2008, 12:36 AM   #4
s_sahin
Taze Üye

bana gönderdikleri mesajda özetle bunun bir güvenlik önlemi olduğunu kredi kartıyla açılan hesabın gerçekten sizin tarafınızdan açıldığına emin olduktan sonra blokenin kaldırılıcağını yazmışlar.Ayrıca bunun için son işlem den en az 24 saat sonra tekrar denemem gerektiğini yazmışlar.

bu da bana yazdıkları mail

Thank you for contacting us. I am sorry to hear about problems with your
transaction.

I have reviewed your account and I can confirm that you attempted to
complete transaction to payment@dzone2.com several times.

This payment has been blocked by our internal security system.

Unfortunately, I can neither give you detailed information as to why our
security system has blocked this transaction nor am I able to override or
manually change the security settings.

Please understand that even though we always aim at processing all
transactions immediately we still have to take standard security measures.
We therefore employ complex statistical models to identify transaction
patterns that are out of the ordinary. This is similar to the way banks and
credit card companies work when approving individual transactions. When a
payment is blocked, this is not reflection of you or your account
activities but rather fits a pattern we have observed in the past to have a
higher risk of failure or being unauthorized.

We regret any inconvenience this may have caused.

Those are tips that we might suggest you :

1) Consider adding funds to your PayPal account directly from your bank
account (a Top Up). Please log in to your PayPal account and go to 'Add
Funds' link). As a result, your payment would be paid from PayPal account's
balance and considered more secure.

2) Ask the receiver of the funds you want to send to add another email
address to his PayPal account and please try to use that alternative email
address for this particular transaction.

3) Please initiate the payment at a later date (at least after 24 hours
since last transaction attempt).

4) You can ask the recipient to send you a 'money request' for this
transaction.

5) Please also make sure that you make only one payment attempt, because
repeating transaction attempts several times can further block the
transaction.
Eski 12-17-2008, 01:19 AM   #5
tavuz_davut
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: tavuz_davut is on a distinguished road

limit sorunu

arkadaşlar bende de ödemeye yapmaya çalıştığımda :Para gönderme limitinize ulaştınız. Bu limiti kaldırmak için lütfen bir banka veya kredi kartını bağlantılayıp onaylayın.
diye bir uyarı çıktı ben de bu gün üye oldum ve 2 ayrı ödeme yaptım neden acaba
tavuz_davut is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-17-2008, 03:56 PM   #6
s_sahin
Taze Üye

kredi kartından 1.95$ çekildikten 1-2 gün sonra hesap ekstrene bak orda yapyal ödemesi yazan yerin yanında 4 rakamlı verify kodu vardır onu paypala girmen gerekiyor. o kodu girdikten hemen sonra para göndermeye çalışma en az 24 saat bekle
Eski 12-18-2008, 03:50 PM   #7
yseyrek
Taze Üye

Gönderme tarihi: 17 Aralık 2008 Çarşamba 15:52:43
Kime: yusuf

Dear Yusuf, Thank you for contacting PayPal in relation to why you cannot send a payment. My name is Paul and I work in the Rest of Europe Department of PayPal. I have reviewed your PayPal account and can confirm that the transaction you are referring to, autosounds4less@yahoo.com, has been stopped by our internal security system. I can see that your account is in good standing and I am sure there is no issue with your card. This security feature is always there and always on. The intention is to protect you by trying to reduce risk associated with a particular purchase. This is something that affects accounts but it does not happen on all transactions. I apologise to you, because the message is in fact incorrect. You have a verified account where you have lifted the account limits. To provide one of the safest online payment methods PayPal reviews every transaction before it's approved. Occasionally, we must block a certain funding source. It means that there may be a higher-than-normal level of risk associated with the transaction (e.g. transaction being challenged to be unauthorised). Unfortunately, I can neither give you detailed information as to why our security system has blocked your transaction nor am I able to override or manually change the security settings. Please be assured that this is a standard procedure for all transactions going through PayPal and it's carried out in accordance with our User Agreement. We regret any inconvenience this may have caused and would like to ask you to initiate the payment at a later date or use another funding source. We also advise that you contact your seller and inform them why the payment has not been completed yet. If the seller accepts payments through PayPal they will be familiar with your situation. To review our User Agreement please click the Legal Agreements at the bottom of the page. Please let me know if you need further assistance. Sincerely, PaulPayPal, an eBay Company Copyright © 1999-2008 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.à r.l.& Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions. Registered Office: 5th Floor, 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxembourg, RCS Luxembourg B 118 349 Original Message Follows:------------------------ Form Message customer subject: how can i remove (liftthe sent limit? customer message: Additional Information: 'hello from turkey i have a problem about payment.When i try to make a payment,i faced with this massage:'you have reached a limit on your ability to sent money.please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.' I am a new user.i need to pay ### dolars to an ebay seller.he is waiting for me.i have no time. please tell me how can i remove (lift) this limit.i have never made a payment before using paypal so i think i have enough limit.as soon as possible i would like to remove this limit with your help.thanks best regards'
bana gonderdikleri mesajda bu.galiba biraz daha sonra deniyecegim.25 26 saat sonra.tecrubeni paylastigin icin saĞol.bir yandan saticiya mesaj yetiştir bir yandan paypala valla neredeyse ingilizceyi sokecem.kafam allak bullak oldu.benim odemem 540 dolar civari.paypalin yardim bolumunde limiti goster basliginin altinda 'gonderme limitini kaldir' diye bir başligin oldugu soyleniyor. ama yalan.yok bende ole birsey.kalan deneme sayisi var birde gunluk cekim limiti 500usd var.yardim menusunde bahsettigi basliklarin hicbiri yok.ayrica bu cekim limiti bizim paypal hesabimiza gonderilen tutardan 1 gunde kredi kartimşza cekebilecegimiz tutari gosteriyor dehilmi.yani bizim odeme yapmak icin gonderebilecegimiz limitle bir ilgisi yok. mu?
yseyrek is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-19-2008, 03:00 PM   #8
s_sahin
Taze Üye

Sen de sağol.hemen hemen bana söyledikleri mevzunun aynısını sana da yazmışlar.Yani işkillendiğimiz hesapların işlemlerini bloke ederiz diyor.
Limit olayına gelince paypalda hesabın onaylı olarak görünüyorsa gönderi limitin kalkıyor. yalnız paypal hesabındaki parayı kredi kartına aktarım limitin günlük 500$ diye biliyorum. Onun haricinde bir de kredi kartının mail order limiti vardır.Onu da sen istediğin şekilde değiştirebilirsin.Tavsiyem ödeme yapacağın zaman ödeme miktarı kadar limit verip ödeme yaptıktan sonra limiti 0 yapman.
Eski 12-20-2008, 04:30 AM   #9
yseyrek
Taze Üye

benim hesabim onayli gorunuyor.hatta bugun 2. karti ekledim ve onaylatyim,.sorun mail order limitinde olsa ki oyle bir limit yok bende farkli bir uyari mesaji alirmiydim?zaten onlardan gelen mesajda da senin limitinde sorun olmadigina eminiz bu bizim uyguladigimiz bir guvenlik onlemidir diyorlar. amma ve lakin bu ihtiyati tedbiri ne zaman kaldiracaklarini ya da kaldirilmasi icin ne yapmamiz gerekrigini hatta bu tedbiri nicin aldiklarini soylemiyorlar. forumda fatura faxlandigini oludum ama benden boyle bir talepleride olmadi.sadece uyari mesajinda limiti kaldirmak icin bir kart ekleyin gibilerinden birseyler yaziyordu. 2. kartida ekledim bakalim ne olacak.
yseyrek is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık