![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
dispute sorusu
arkadaslar ben ebay den su ana kadar 3 urun aldım 3 u ilede sorun yasadım sadece 1i elime gecti dier ikisini hala beklemekteyim .. benim sorum su ben 3 urun ıcınde dıspute actım 2 sini 45 gun gectıkten sonra actıgım ıcın pek bvı matıgı olmadı ama ben tekrar bı urun alır sorun yasar ve dıspute acasam ebay ile problem yasarım gıbı dusunuyorum bu cadı da herseye dispute acio diip satıcıyı haklı bulma olasıkıları var mı acaba? sorumu cvp larsanız cok sevırınırm sımdıden cok tesekkurler
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
bende bu yüzden 2 adet gelmeyen ürünüme dispute acmadım ama senin acmanı tavsiye ederim satıcı tracking noyla ürünü sana gönderdini ispatlamadıgı sürece paypal seni haklı bulucaktır cünkü actıgım diger disputele benim lehime bu şekilde sonuclandı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
aslında tracking no var (# LC951405914US) ama bu no ıle urunu takıp edemedıgım ıcın sorun oluyo ne tr de ne de usps sitesinde urunumun nerde oldugu ya da tr ye gırıs yapıp yapmadıgı yazmıyo. asıl anlamadıgım su bunca ınsan sorunsuz bır sekılde alısverıs yaparken neden benım urunlerım gec galıo ya da gelmıo? yaptıgım yanlıs bısı mı var?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
inş. sorun yaşamadan eline ulaşır bu arada ürün linkini verirmisiniz... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Uluslararası göndeirler kolay kolay takip edilemiyor upss amerikadan çıkıp çıkmadığını görürsün ptt den ise türkiyeden çıkıp çıkmadığını görürsün Uluslararası gönderiler 15 gün-1 ay arasında sürede elinize ulaşması lazım.
Alıcılar Powerseller bir satıcıdan %98 üzerinde feedbacki falan varsa işlem yapması yönünde tavsiyede bulunuyor ebay sitesi bu arada satıcıların belli bir limiti var satışta problem olması ile ilgili. normal bir satıcı için 1 ay içinde 4 sorunlu işlemi varsa ebay kıllanmaya başlıyor. Aynı şey alıcılar için de unpaid item ödenmemiş ürün parası için geçerli bir alıcı 3-4 unpaid işlem gerçekleştirirse o alıcıyıda ebay şutluyor veya ne olduğunu soruyor. Dispute açabilirsin ama satıcının işlemlerine bakarlar tracking no olup olmamasına bakarlar haklıysanız 10 kişiyede dispute açarsınız. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=330277875398
ürünün linki bu .. umarım sorun yasamam bundan sonra sanırım 100% positive feedbac i olanlarla alısverıs yapcam ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|