![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
Paypal Sürekli Para Çekimi / Resimli
Paypal a üye oldukdan sonra sadece 1 kez alış veriş yaptım oda 4 dolarlık bişeydi ve kredi kartımda yurt dışı harcama olarak gözüküyor. Ancak bu aşağdaki resimde paypal in sürekli aldığı 1 dolarlar neyin nesi??
http://img222.imageshack.us/my.php?image=adszcj6.jpg |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bir bilen yokmuydu acaba,
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
ilk defa böyle birşey gördüm..???. paypala yaz istersen..
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ne yazmam gerekiyor, ingilizce yardımcı olabilirsen sevinirim tesekkürler simdiden..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bir tek benim başımamı geldi bu olay
E-Commerce:1$ E-Commerce:1$ E-Commerce:1$ E-Commerce:1$ E-Commerce:1$ E-Commerce:1$ Toplam:6$ ım gitti neyin nesidirbu ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kardeş hacklemiş olabilirler.duydugum kadarıyla hackerlar 1 dolar 1 dolar çekiyo anlaşılmasın diye.bunun takipçisi ol.paypala bildir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
pff paypal cvp vermiyorki doğru düzgün. onaylanmayı bekleyen harcamalarda duruyor bide anlamadım gitti.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
en iyisi bankana benim böyle bir harcamam olmadı de onlar çözsün hsbc bu konuda çok ilgili...
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Paypal le iletişime geçtim cevap geldi tabi çeviri lazım.
Benim bu sorunumu yaşıyan insanlar olduğunu gördüm forumda hepsine cevap olur sanırım ama çeviri lazım teşekkürler. Thanks for contacting PayPal. I appreciate the opportunity to assist you with your questions. This is only a temporary charge. The transaction is most likely a temporary authorisation, which may appear on your debit or credit card. · An authorisation is a common method banks use when validating credit or debit cards · The authorisation will remain on your card for a short time and will show a "hold" or "pending" status · It may take a few minutes or up to 30 days, depending on your bank, for the transaction to be removed from your account · You may see an authorisation even if the card was not approved Please contact PayPal Customer Service if this charge remains after 30 days. Note that for any card you add to or edit on your PayPal account, our credit card processor temporarily places a 1.00 GBP temporary charge on your account as part of the credit or debit card authorisation process. If you have any further questions, please feel free to contact us again |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|